TEDENSKI HOROSKOP OD 18. DO 24. SEPTEMBRA 2023

Tedenski horoskop za obdobje od 18. do 24. septembra napoveduje prehod Sonca v znamenje tehtnice
Tedenski horoskop za obdobje od 18. do 24. septembra napoveduje prehod Sonca v znamenje tehtnice

Tedenski horoskop za obdobje od 18. do 24. septembra napoveduje prehod Sonca v znamenje tehtnice

Predviden čas branja 2 minuti

Sonce, ki se še vedno nahaja v znamenju device vas bo usmerilo v vztrajnost.  Ozračje bo umirjeno, privlačili vas bodo ljudje, ki znajo poslušati in ne govorijo preveč. Iskali boste zavetje doma, ter poskušali dom tudi urediti po svojih željah. Ukvarjali se boste sami s sabo, predvsem s svojimi možnostmi za razvoj na osebnem področju. Številne napake drugih boste težko sprejemali, zato se vam lahko zgodi da boste ob neprimernem trenutku izrazili svoje mnenje. Čas je ugoden tudi za finančne investicije.

Postali boste odgovorni in začeli boste sodelovati v ožjem ali širšem družbenem okolju.

Vsi, ki ste v partnerskem odnosu glejte, da se boste od sobote dalje, ko se bo Sonce nahajalo v tehtnici dovolj posvečali svojemu partnerju, da ne bo iskal utehe v objemu tretje osebe. Tudi za samske bo čas pred vami obdobje, ko bi lahko videli svojega izbranca ali izbranko v čudoviti luči. Ljubezen se bo začela prepletati v iskreni smeri.

Tudi v odnosih, kjer je vladalo nerazumevanje, se bo vse skupaj počasi začelo urejati v pravi smeri.

Tedenski horoskop za obdobje od 18. do 24. septembra napoveduje prehod Sonca v znamenje tehtnice

Bolj boste nežni in z veseljem boste svoj čas posvečali svojemu partnerju, ki vam bo ljubezen vračal. Manj bo intenzivnih premikov na poslovnem področju, zato se vam lahko zgodi, da boste potrebovali več počitka, lahko postanete celo malce lenobni in nezainteresirani za novosti.

Katera znamenja zodiaka boste doživela presenečenje?

Tedenski horoskop napoveduje, da boste doživeli presenečenje rojeni v znamenju ovna, raka in device.

Preberite tudi 4 ASTRO ZNAMENJA, KI PREPROSTO OBOŽUJEJO ŽIVALI in SPADATE MED ASTRO ZNAMENJA, KI UŽIVAJO V SVOJEM DELU?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Svoboda bo tista, ki vas bo v začetku tedna močno mikala, zato se boste ustaljenim vzorcem zelo težko prilagajali. Največ zapletov lahko pričakujete na področju kariere, kjer bo vsak želel delovati v svoji smeri in izpostaviti sebe v najlepši luči. Privoščite si konec tedna, ko boste močno nasičeni sproščanje, ki vas bo razvedrilo. Finančne želje bodo izpeljane brez težav, za boljši izkupiček se tokrat ne bo treba pretirano boriti.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Čeprav bodo ves čas drezali v vas, boste poudarjali svoje metode reševanja situacij, ki vas ne bodo pustile na cedilu. Pričakujte tudi nihanje med odgovornostjo in prostim časom. Nikar pa ne bodite na čustvenem področju tako hladni in zadržani, saj vam nihče nič noče. Če ne boste nič naredili da bi se stanje, ki je prisotno izboljšalo, bo tako tudi ostalo v nadaljnje. Zelo naporno bo delovati s tistimi, ki so preveč občutljivi in ne razumejo vaših stališč.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Če ne boste previdni, se lahko nedolžna opravljivost zaplete v negativni smeri. Vsemu boste tokrat pripisovali prevelik pomen. Osredotočite se na poslovne obveznosti in naloge, saj ste odlično pripravljeni. Proti koncu tedna boste prišli do zaključka, da se je bolje ustaviti, kot brezglavo skakati v nepreverjeno situacijo. Preveč dvomite glede osebe, ki vse jemlje veliko bolj preprosto, zato bo nedelja namenjena poglobljenemu razmišljanju.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Ne obremenjujte se z nepotrebnimi zadevami in nikar v ponedeljek in torek, ko bo luna v škorpijonu ne delajte prehitrih zaključkov. Povežite se z energijo tistih, ki so nasmejani in dobre volje in vse skupaj bo lažje. V domačem krogu vas bo marsikaj motilo in ves čas boste iskali nekaj, kar boste komentirali. Brez zadržkov boste izražali svoje mnenje, nihče vas ne bo upal presenetiti. Pazite na zdravje, saj boste nekoliko bolj šibki kot običajno.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

V začetku tedna, ko bo luna v škorpijonu, bo prisotne več sproščenosti. V določenem trenutku prihaja preblisk, da bi bilo potrebno nekaj končati ter začeti znova. Ostali boste brez pomislekov ter začutili da ste tam kjer ste si želeli biti, obdani s prijaznimi ljudmi. V domačem okolju se počasi umaknite od zadeve, ki je že nekaj časa jabolko spora in vam ne da miru. V družinsko debato se boste samozavestno podali v nekaj, vendar pazite, da se ne bi sprli z nekom, ki vam bo ves čas prigovarjal.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Z veseljem boste pomagali tistim, ki so v zagati, zato bo srce polno lepih energij. Ko se bo potrebno odločiti poslušajte podzavestni namig. Soočali se boste s situacijami, ki bodo na plano potegnile tudi neprilagodljivost. Veliko lažje vam bo, če si ne boste dovolili, da vam govorijo, kaj bi bilo dobro za vas. V ožjem družinskem krogu bo raznih kočljivih vprašanj manj kot običajno, le trma bo konec tedna še močnejša, saj boste želeli na vsak način dokazati določene zadeve. Pazite pa s finančnimi zadevami.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Najbolj kritične energije prihajajo v ponedeljek, ko bo luna v škorpijonu, zato se izogibajte negativnih scenarijev, saj bi lahko po nepotrebnem pristali v nezavidljivi poziciji. Samo od vas bo odvisno, kako se bo nekaj razpletlo. Pozitivna energija, ki vas bo obdajala v ljubezni, vam bo prinesla mnogo odgovorov, prav tako bo prebudila mnogo prijetnih vibracij. V odnosih se boste izkazali, želeli si boste sodelovanja, zato nikar ne bodite sramežljivi.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Vaš odziv bo marsikoga presenetil, razveselili pa se boste pohvale, ki bo močno vplivala na ponosno držo. Sposobni se boste znebiti dvomov, ki so vas razžirali, nastopili boste z razumskimi vprašanji ter prijaznostjo. V odnosih se lahko v soboto in nedeljo pojavijo ovire, morda zato, ker vas je strah nečesa. Vaše zasebne zadeve bodo prav kmalu rešene, zato vas naj ne skrbi. Najprej pa prisluhnite šestemu čutu, ki vam lahko pomaga pri najbolj zahtevnih temah.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Počutili se boste odlično in želeli boste še več raznoraznih, zanimivih izzivov. Bodite budni, saj vas bo takoj za vogalom čakalo presenečenje. Na čustvenem področju se boste trudili pristopiti na ustrezen način, vse lekcije bodo vodile v poglobitev odnosa. Pozornost samskih bo usmerjena v spleto dogajanje. Pravočasno pripravite v domačem okolju vse podrobnosti, da preprečite zaplete. V zadnji dneh tedna prihaja stres, ki vas bo spravil v slabo pozicijo.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Pristanek na realna tla vam prinaša izčrpano stanje. Zelo verjetna je sprememba, vendar boste bližnje obvestili zadnje, ker radi presenečate. Karkoli bi se lahko izkazalo za napačno, se tokrat tudi bo. Zato sprejemajte dobro premišljene odločitve in ne pustite se prepričati prvemu prevarantu, ki vam bo stopil na pot. Na voljo imate dovolj raznolikih ponudb in veliko časa, ki bi ga lahko tokrat modro izkoristili. Razmišljali boste o finančnem področju in iskali prave rešitve.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Sledite svojim sposobnostim in še preden se boste zavedali, boste na cilju. Delo bo v ospredju, čeprav ste si želeli več prostega časa. Mentalno boste večkrat v premikih in spremembah, še posebej v sredo, ko se vam bodo odvijale nove priložnosti. Ljubezen vam bo v vseh pogledih naklonjena. Privlačnost bo še večja kot običajno. Vpliv na druge bo v soboto in nedeljo zelo velik in seveda pozitiven. Porodilo se bo veliko zanimivih idej.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Svojih misli ne obremenjujte z nepomembnimi stvarmi, raje jih usmerite v nekaj, kar je lahko dolgoročno donosno. Presenetili vas bodo z vprašanji, vendar se zavedate, da vaša energija trenutno ni ravno na višku. Ne dovolite pritiskov, saj se sami zavedate, kaj si želite. Čas proti koncu tedna bo prinesel spremembe, zato se le spontano prepustite in uživajte v dogajanju. Izkazali se boste z iznajdljivostjo in prilagodljivostjo. Česarkoli se boste v nedeljo lotili, boste končali bolj uspešno kot pričakujete.

Preberite tudi NAUČITE SE OSTATI ZBRANI