Tedenski Lunin horoskop od 18. do 24. septembra

Tedenski lunin horoskop za obdobje od 18. do 24. septembra 2023
Tedenski lunin horoskop za obdobje od 18. do 24. septembra 2023

Tedenski lunin horoskop za obdobje od 18. do 24. septembra 2023

Predviden čas branja 4 minute

V ponedeljek se bo luna nahajala v škorpijonu, zato se boste težje nadzirali pred tem, da ne bi v vsaki situaciji direktno povedali kar si mislite. Povečana bo intuicija, s katero lahko dosežete določene premike. Potopite se v čustveno delovanje, ki vam prinaša nove zaključke. Privlačile vas bodo nevsakdanje aktivnosti in doživetja zato vam dolgčas nikakor ne bo. Tisti, ki ste v nedorečenih situacijah, boste na vsak način želeli vse skupaj razčistiti.

V torek bo luna v škorpijonu, zato bo na področju čustev prevladovala strast, sledilo pa ji bo ljubosumje.

Pripravljeni, da se resnično postavite zase se boste nenehno spuščali v razne pogovore. Uživali boste v vsem lepem, težko se boste uprli dobri hrani, zato dan ni najbolj priporočljiv za začetek diete. Telo bo bolj nemirno in nervozno, občutite lahko tudi motnje spanca, intenzivnejše bodo tudi sanje, v katerih se bodo čustva intenzivno prepletala.

V sredo dopoldne bo luna še v škorpijonu nato ob 16.06 uri prehaja v strelca.

Najprej boste na področju kariere in denarja sumničavi in zaprti vase, nate se boste pomaknili v fazo zaupanja ter neobremenjenega delovanja. Iskanje svobode bo popoldne na prvem mestu in zelo težko vas bo prikleniti na stare navade, saj boste hrepeneli po novostih. S posledicami se boste obremenjevali manj kot običajno, saj boste samozavestni, ter zelo pogumni.

V četrtek se bo luna nahajala v strelcu, zato bo močno izražen individualizem. Pot bo na vseh področjih obogatena z raznimi dogodivščinami, ki bodo popestrile vaš vsakdan in vas popeljale v notranje zadovoljstvo.  Iskali boste načine da se sprostite in da zaposlite svoje misli. Varujte se predvsem prepirljivosti in nagnjenja k poškodbam. Pojavijo se lahko tudi želodčne težave zaradi napetosti in vznemirjenja, ublažite jih z lahko prehrano in več tekočine.

V petek skozi dan bo luna v strelcu, nastopi tudi Prvi krajec.

Tedenski lunin horoskop za obdobje od 18. do 24. septembra 2023

Pozno zvečer luna prehaja v kozoroga. Končno boste lažje rešili določene finančne zaplete ter pridobili odgovore na pomembna vprašanja. Pričakujte povečano potrebo po družabnih stikih. Pikre in sarkastične podrobnosti prihranite za kdaj drugič, saj se lahko hitro znajdete v nezavidljivi situaciji. Borbenost in povečana zmogljivost vas bosta reševali na področju dela in izobraževanja.

V soboto se bo luna nahajala v kozorogu, zato boste odlično motivirani poslovno naravnani.

V odnosih lahko pričakujete nekaj zapletov, ker vas bo spremljal občutek, da se zaradi prevelikega občutka dolžnosti in odgovornosti ne morete popolnoma sprostiti. Več resnosti bo okrepilo samozavedanje, tako da boste začeli delovati bolj zrelo in malce bolj odgovorno. Težko boste razumeli tiste, ki bodo delovali neodgovorno, zato lahko tudi vzkipite. Pretirano boste občutljivi tako vi, kot tudi vaš ego, ki vam bo ves čas nagajal.

V nedeljo bo luna v kozorogu, zato boste imeli v domačem okolju dovolj priložnosti, da pokažete in dokažete, kaj znate in zmorete.

Pojavijo se lahko tudi zmote in napake, zato vse skupaj raje dvakrat preberite. Na zdravstvenem področju boste prej začutili slabo počutje ali bolečino, vendar se nikar ne smilite sami sebi. Nič ne bo enostavno in nič ne bo šlo spontano, potrebna bo vztrajnost, v zasebnih odnosih pa potrpežljivost. Izlet v hribe bo najboljša oblika sprostitve.

Pripravljeno za Sensa.si

Preberite tudi ZARA IMA OBČUTEK, DA JE MOŽ IN HČERI NE SPOŠTUJEJO in 4 ASTRO ZNAMENJA, KI PREPROSTO OBOŽUJEJO ŽIVALI