Dnevni horoskop za torek 17. maja 2022

horoskop
Dnevni horoskop za torek 17. maja 2022

Dnevni horoskop za danes, torek 17. maja 2022

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za torek 17. maja 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Čim prej poravnajte račune in se soočite s svojimi obveznostmi. Kar nekaj časa vam že leži na duši nekaj, kar bi morali spremeniti.

Horoskop nasvet za današnji dan: Radovednost vam lahko odpre nova vrata, tista, o katerih premlevate že nekaj časa. Na področju kariere imate možnost, da končno in na ustrezen način pridete do resnice.

horoskop
Luna je v znamenju Strelca

Luna je v znamenju Strelca

Strelec, deveto znamenje zodiaka, ki je po temperamentu kolerično znamenje, označuje zrelost ter konec jeseni. Njegov naravni cikel so zadnji žarki pred zagonom. Predstavlja duhovni razvoj in notranje preobrazbe, ter se skuša identificirati s puščico. Simbolizira vse kar je resnično in nesmrtno, ter misel, ki uvaja svetlobo in ustvarjalni organ, ki odpira da oplaja, ki razpolavlja, da omogoča sintezo. Je tudi žarek svetlobe, ki razsvetli zaprt prostor.

Povečuje potrebo po razširjanju obzorij, se ne zmeni za težo in simbolično prekorači zemeljske razmere.

Prisotna je duhovna potreba po osvojitvi zunaj možnega dosega. Združuje odločitve in sinteze. Ko puščica preleti na določen cilj, uprizarja izpolnitev. Izraža popolno odprtost vesolja, sintezo zemeljskega in nebeškega, človeškega in božanskega, podzavestnega in nad zavestnega. To je zanos ter širjenje brez konca, ki ima svoj cilj, najvišjo združitev z vesoljno energijo. Sedaj je ugoden čas za nove ideje, dejanja in razna tveganja. Če boste v teh dneh poslali prošnjo za delo, imate veliko večje možnosti, da dobite pozitiven odgovor.

Povej srcu, da je strah pred trpljenjem hujši od trpljenja samega. Nobeno srce ni nikoli trpelo, kadar je šlo za svojimi sanjami.

Paulo Coelho

Rojeni v znamenju bika in dogodki na današnji dan:

  • Anton Šerf, slovenski pisec
  • Erik Alfred Leslie Satie, francoski skladatelj
  • Werner Egk, nemški skladatelj, dirigent
  • Janez Drnovšek, slovenski politik in državnik
  • Bill Paxton, ameriški filmski igralec in režiser

Na današnji dan je bila ustanovljena newyorška borza. V Ljubljani začne delovati vodovod. Sovjetsko vesoljsko plovilo Venera 6 vstopi v Venerino atmosfero. Papež Janez Pavel II. je leta 1996 prvič obiskal Slovenijo. Rodil se je Jean Gabin, francoski filmski igralec in slovenski pesnik, pisatelj Ivan Albreht. Umrla je Aleksandra Kornhauser Frazer, slovenska kemičarka, pedagoginja in Donna Summer, ameriška pevka.

Kje se boste danes najboljše počutili?

Dnevni horoskop napoveduje, da se boste najboljše počutili v družbi enako mislečih.

Katera astro znamenja se boste težko izognila filozofiranju?

Danes se boste težko izognili filozofiranju rojeni v ognjenih znamenjih.

berite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali TEDENSKI LUNIN VPLIV

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Nekdo, ki bo znal optimistično opazovati in razlagati vse kar se dogaja, vas bo popolnoma prevzel. Vodila vas bo predvsem prebujena radovednost, ki bo popestrila dogajanje.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Čeprav vam je jasno, da se določene težave počasi končujejo, nekako ne boste znali poiskati pravega smisla in notranjega miru. Premislite o čustvenem področju, ki bi ga bilo počasi potrebno stabilizirati.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Z energijo lune v strelcu se boste lažje povezali s tistimi, ki vam lahko pomagajo k boljšemu počutju. Sodelavec upravičeno zahteva, da mu prisluhnete, zato ga nikar ne ignorirajte.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Postajate vedno bolj muhasti, kljub temu da vas bo spremljala aktivna energija lune v strelcu. V ljubezni se počasi ter premišljeno podajte naprej na pot k napredku odnosa.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Obiskal vas bo val pozitivne energije, povezan z energijo strelca, zato boste z lahkoto opravili vse, kar vam bodo naložili. V želji po harmoniji se boste pripravljeni zadovoljiti s podrejenim položajem.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Zaradi spremenljivega razpoloženja bo storilnost nihala iz ene skrajnosti v drugo. Zelo se boste navdušili za nov projekt, vendar boste zaradi malenkosti tudi hitro izgubili zagon.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Poskusite se bolj poglobiti v odnos, ki vas po tihem obremenjuje. Poklicala vas bo pomembna oseba. Ko vam bo nekaj predlagala, ne dvomite v svoje sposobnosti, ampak zaupajte.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Nekdo bo s pretkanim pristopom želel sebe postaviti pred vas, neupravičeno. Dovolj pozorni boste, da vam ne bo prekrižal načrtov, vendar ne gre za osebo, od katere bi to lahko celo pričakovali.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Več kot nove zmage vam bodo pomenili urejeni odnosi v domačem okolju, zato boste vanje vlagali več truda in pozornosti. Na nekoga boste s svojim vedenjem naredili velik vtis.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Čeprav boste s pomočjo lune v strelcu delovali entuziastično, boste kmalu ugotovili, da na hitro ne morete doseči ničesar. Prebudite potrpežljivost in vztrajnost, in lažje vam bo.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Danes boste imeli dovolj argumentov, zato se boste na poslovnem področju z dobrimi idejami zavihteli v ospredje. Pričakujte pozitivne novice, posebno od tistih, ki vas cenijo.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Na razpolago boste imeli dovolj časa, tudi do nove spremembe pogojev, zato ignorirajte dejstvo, da ste vsega že naveličani. V pomoč vam bo misel na preteklo rešitev.

Vas zanima: KORAKI ZA PODVOJITEV PROSTEGA ČASA