Dnevni horoskop za torek 16. avgusta 2022

horoskop
Dnevni horoskop za torek 16. avgusta 2022

Dnevni horoskop za danes, torek 16. avgusta 2022

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za torek 16. avgusta 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Priznali si boste težave in napake ter se prepustili trenutni odločitvi, ki pa je lahko odlična rešitev. 

Horoskop nasvet za današnji dan: Vso energijo boste usmerili v konkretne cilje, obveznosti in odgovornosti. Za ljubezenske pripetljaje tokrat ne boste najbolj razpoloženi.

lunin vpliv
Luna je v znamenju Ovna

Luna je v znamenju Ovna

V teh dneh o dolgčasu ne bo niti sledu. Pogovori bodo jasni in razumljivi, nikakor globoki, hitro pa lahko naletite na nervozo, še posebej če boste na nekaj predolgo čakali. Pojavijo se lahko nepremišljena, nekontrolirana dejanja in večja tveganja. Izkoristite vse priložnosti in urno sledite svoji spontanosti. Vsega se boste lotili z več elana in z lahkoto boste dokončali nekaj, kar vas bremeni že nekaj dni.

Prihaja tudi brezobzirnost in težje razumevanje dejstev, ki jih lahko spregledamo.

Pazite se poškodb in nerodnosti, še posebej na območju glave in v prometu, kjer bo v teh dneh več ljudi morda prevozilo rdečo luč. Šport je najboljša izbira v teh dneh, saj boste usmerili svojo odvečno energijo v gibanje. V tekmovalnih športih pa se vam skoraj zagotovo obeta zmaga. Ugodno za pričetek del, ki jih želimo dokončati hitro, pa tudi za dajanje pobud, podpis pogodb, poučevanje, kratke poti, šport in rekreacijo, mehanična dela ter ukvarjanje z živalmi.

Podoba je ena stvar, človek je druga. Zelo težko je doseči podobo, ki jo imajo o tebi.

Elvis Aron Presley

Rojeni v znamenju leva in dogodki na današnji dan:

  • Elvira Kralj, slovenska gledališka in filmska igralka
  • James Cameron, kanadski filmski ustvarjalec in raziskovalec
  • Madonna Louise Veronica Ciccone – Madonna, ameriška pevka
  • Leonid Toptunov, sovjetski inženir
  • Mateja Svet, slovenska alpska smučarka

Na današnji dan je bila ustanovljena Ljubljanska borza. Konec ameriške okupacije Haitija. Zaključek 11. olimpijskih iger moderne dobe v Berlinu. Britanska vlada prizna neodvisnost Cipra. Z najdbo zlata v Klondiku se prične zlata mrzlica. Habsburžani in Celjski grofje podpišejo pogodbo o dedovanju za primer, če katera rodbina izumre. Rodil se je Vladimir Kralj, slovenski pisatelj, gledališki kritik in Gerald Maurice Clemence, ameriški astronom. Umrl je Elvis Aron Presley, ameriški pevec in Aretha Franklin, ameriška pevka, pianistka.

Kako se boste odzivali na področju dela?

Dnevni horoskop napoveduje, da se boste na področju dela odzivali spontano in hitro.

Katera znamenja zodiaka boste imela težave z egom?

Z egom boste imeli težave rojeni v zemeljskih znamenjih.

Preberite tudi: ESTETIKA: SVOBODNO IN LASTNO MNENJE ali TEDENSKI HOROSKOP OD 15. DO 21. AVGUSTA 2022

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Zaradi lune v vašem znamenju boste hitri in drzni. Najprej se boste soočili z najbolj zapletenimi podatki in nato nadaljevali v svojem optimističnem slogu, ki vam ga lahko kdo zavida.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Če bodo zadeve dobile negativen predznak, se ne bojte prositi za pomoč. Največ se lahko naučite iz izkušenj. Ko se boste soočali s težavami, bodite pripravljeni na prilagajanje.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Z ugodno energijo lune v ovnu se bodo začele ideje obračati v denar, kar bo dvignilo optimizem in vas usmerilo v konkreten napredek. Na področju čustev vam bo godila harmonična energija.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Nekaj se vas bo bolj dotaknilo bolj, kot si želite priznati. Zberite več moči, da se uprete, saj potrebujete več časa za iskanje pravih rešitev. Nikar ne mislite, da zmorete vse sami.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Nikar se tekom dne ne obremenjujte z načrtovanjem, ampak se z luno v ovnu preprosto prepustite svojim notranjim občutkom, ki vas bodo vodili v smer pozitivnih rešitev.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Svojih misli ne obremenjujte z nepomembnimi stvarmi. Ne sramujte se, če boste koga prosili za pomoč. Sodelavci vam bodo z veseljem pomagali, saj vedo, da jim boste uslugo vrnili.

 
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Ljubljena oseba se bo ob vas počutila bolj nezaželeno, ker boste vso energijo vložili v delo in sodelavce. Na tem področju boste blesteli, želi uspehe in osebnostno napredovali.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Z odkritim pogovorom ustvarite boljše ozračje, le tako se bo vse skupaj stabiliziralo. Odvečno energijo vložite v napredek na poslovnem in finančnem področju, kjer ste malce obtičali.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Kljub luni v ovnu se vas bo dotaknil občutek, da stojite na mestu, ter da se odločitve nikakor ne uresničujejo. Naredite korak, za katerega zbirate pogum že dlje časa.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Dolgčasa se boste izogibali na vsak način. Le kakšen korak boste morali narediti, saj vam nihče ne bo prišel v naročje. Dan ki bo hitro minil, saj boste ves čas z nečim zaposleni.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Ne zaslužijo si vsi vaše pozornosti, zato se tam kjer vas obremenjujejo direktno postavite zase. Ljubljena oseba vam bo zelo naklonjena, zato se prilagodite strastnim vibracijam.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Razmer, ki vam ne ustrezajo, ne morete spremeniti, lahko pa jih prilagodite tako, da vam bo vse skupaj lažje dosegljivo. Povežite se z nekom, ki vas vedno razume ter tudi podpira.

Vas zanima: ČESA SE LAHKO OSTALA ZNAMENJA ZODIAKA NAUČITE OD LEVOV? ali Tedenski Lunin horoskop za obdobje 15.8.-21.8.22