TEDENSKI HOROSKOP OD 15. DO 21. AVGUSTA 2022

Tedenski horoskop od 15. do 21. avgusta napoveduje prehod Marsa v znamenje dvojčkov
Tedenski horoskop od 15. do 21. avgusta napoveduje prehod Marsa v znamenje dvojčkov

Tedenski horoskop od 15. do 21. avgusta napoveduje prehod Marsa v znamenje dvojčkov

Predviden čas branja: 3 minutes

Prijetne in vznemirljive energije Sonca v znamenju leva se vas bodo dotaknile na vseh področjih. Polni elana in prave motivacije se boste podajali v načrte, ki prinašajo uspeh. Odnosi bodo razgibani, vendar kljub temu stabilni. Prisotna bo tudi modrost. Tako ali drugače se boste zazrli v svoje življenje. Energija bo namreč preizkušala vaše odnose, še posebej, če imate v njih zgrajene temelje, koliko in kako ste predani in kakšne so vaše vrednote.

Čas bo namenjen uživanju ob morju, sproščenosti in radosti, torej odklopu.

Namenjen je tudi iskanju navdiha in novih, bolj razburljivih možnosti. Opazili boste, da so ljudje v vaši bližini ponosni, iskreni in topli. Pomembni za vas bodo dobri prijatelji, zelo zaščitniški boste do svoje družine ali svojih ljudi, v negativnem pomenu pa malce ljubosumni. Najbolj, od vsega vas bo zmotila kritika in kakršen koli podrejen položaj. Učinek udejanjanja vaših idej ali projektov bo povečan, dober čas je tudi za promocijo in seveda druženje. Na vsakem koraku boste lahko izpeljali nekaj pomembnejšega, skratka pozitiven naboj, ki ga je vredno izkoristiti v svoj prid.

Merkur se bo v tem tednu nahajal v devici.

Tedenski horoskop od 15. do 21. avgusta napoveduje prehod Marsa v znamenje dvojčkov

Postali boste bolj zakomplicirani in pozorni tudi na skrite napake in malenkosti. Z natančnostjo lahko v tem obdobju dosežete skoraj nemogoče. Primanjkovalo pa bo kreativnih misli in idej, zato se raje lotite konkretnih opravil, ki od vas zahtevajo zbranost. Na dan lahko pridejo določeni zakoreninjeni vzorci in zamere, vendar jim tokrat ne boste posvečali pretirane pozornosti, saj boste bolj usmerjeni v vsakodnevno dogajanje, povezano z napredkom.

Venera se bo nahajala v znamenju leva, zato boste izjemen motivator, voditelj in organizator. Ker boste nagnjeni k pretiravanju in drami, bodite previdni na izbiro besed.  Vzemite si čas in odkrijte, kaj je tisto, kar vas resnično zanima in privlači.  V tem času bodite pozorni predvsem na to, da se ne boste prehitro odločali in potegnili prehitrih zaključkov. Nesporazumi v odnosih bodo pogosti, poskušajte biti bolj potrpežljivi do sebe in drugih.

Katera astro znamenja boste imela v tednu pred vami največ sreče na področju ljubezni?

Tedenski horoskop napoveduje, da boste imeli največ sreče v ljubezni rojeni v znamenju bika, raka in tehtnice.

Kateri planetarni premiki se bodo zgodili v tem tednu?

Tedenski horoskop napoveduje, da Mars prehaja v znamenje dvojčkov.

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Sprejmite dejstva in presenečeni boste, kaj vse lahko v kratkem času, če ste zbrani naredite. Nastopilo bo olajšanje, razčistili boste s stvarmi, ki so vas mučile. V sredini tedna lahko pričakujete prijetno presenečenje v ljubezenskih odnosih. Vezani utegnete s partnerjem sprejeti pomemben dogovor, samskim pa se obeta ponudba za dolgi klepet, ki vas bo zagotovo nasmejal. Konec tedna boste potrebovali več zbranosti, da boste lahko sproti opravili z obveznostmi, ki se vas bodo dotikale.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Lahko ste zadovoljni, saj bo v tem tednu vse skupaj potekalo po načrtih. Sigurni boste vase, zato sledite svojemu občutku, tudi na kariernem področju. Pomembno bo, da ne zapravljate preveč denarja, saj niste tako močni, kot kažete. Pravzaprav vas bo strah, da drugi ne bi razkrili, kje ste najšibkejši. Vse bo lažje, če boste ostali sproščeni, saj je čas, da popravite zamujeno in se osredotočite na obveznosti, ki vas čakajo v prihajajočem obdobju. V ljubezensko zvezo vnesite nekaj svežine, drobne pozornosti delajo čudeže. Privoščite si tudi več gibanja.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Običajno hitro poiščete trezno rešitev, ampak tokrat vas lahko presenetijo čustva, s katerimi bo treba opraviti. Izvrstno se boste znašli pri zadevah, ki zahtevajo komunikacijske veščine in hitro sklepanje. Že prepričljiv nastop vam bo odprl marsikatera vrata. V ljubezni konec tedna ne boste preveč optimistični, predvsem pa nočete popustiti. Presenetili vas bodo z vprašanji, ki ste se jim nameravali nekako izogniti. Zavedate se, da vaša energija in moč trenutno nista ravno na višku.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

V tem tednu se boste z Merkurjem v znamenju device znali na pravilen način postaviti zase. Odprle se vam bodo nove poti in priložnosti. Okrepila se bo tudi samozavest in tako boste obveznostim kos bolj kot v preteklem tednu. Nakazano je manjše nihanje na področju financ, ki bo od vas zahtevalo več vztrajnosti, odrekanja in prilagajanja. Nekaj, kar se bo zgodilo v družinskem krogu, bo v nedeljo pritegnilo vašo pozornost. Nikar se ne bojte, kritično obdobje bo počasi za vami. Pripravljeni boste na kompromise in pogajanja.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

V teden boste zajadrali nasmejani, poleg tega tudi usmerjeni k napredku. Ves čas pa se boste ukvarjali še s svojim videzom, ki vam bo na prvem mestu. Možne so tudi manjše preobrazbe. Ker se vam bo zdelo, da neki zadevi še niste prišli do dna, boste vztrajali do konca. Proti koncu tedna se približujejo lepi dogodki, ki jih do sedaj niste bili vajeni. Če se počutite utrujeni, vam bo redna hoja zagotovila največ energije in moči. Imeli boste celo več svobode, kot bi si jo želeli.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Sledite svojim sposobnostim in še preden se boste zavedali, boste na cilju. Delo bo v ospredju, čeprav ste si želeli več prostega časa. Mentalno boste večkrat v premikih in spremembah, še posebej v četrtek, ko se vam bodo odvijale nove priložnosti. Ljubezen vam bo v vseh pogledih naklonjena. Privlačnost bo še večja kot običajno. Nedelja bo naporen dan, posebno glede pogovorov, kjer se vam obeta le besedno zapletanje. Previdni bodite ob težjih fizičnih opravkih, saj boste nekoliko zmedeni.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Če imate željo po preobrazbah, je sedaj pravi čas zanje. Nič ni nemogoče, boste ugotovili, ko se vam odpirajo nove priložnosti na več področjih. Ne dovolite pritiskov, saj se sami zavedate, kaj si želite. Počasi prihaja nekaj novih namigov, nekaj, kar vam vrača optimizem in upanje. Zgodba, v katero ste vpleteni, bo imela v soboto in nedeljo več različnih odtenkov, zato bodite pripravljeni na še nekaj mogočih izhodov.  Pritoževali se boste nad neučinkovitostjo družinskih članov.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Kritična naravnanost vam ne bo prinašala nobene koristi, zato čim prej prenehajte s tem da se neprestano pritožujete.  Začutili boste, da prihaja vaših pet minut, posebno če ste se pripravljeni boriti. Ko boste slišali prijeten kompliment bo vse še bolj sproščeno. V petek boste kljub težavam radodarni in vedno pripravljeni pomagati, tako da se boste s prijatelji in najdražjimi odlično razumeli. V nedeljo boste občutili naraščajočo napetost v zraku, ki vam naj ne pokvari vašega počutja.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Ne boste se mogli znebiti občutka, da vam nekdo nekaj prikriva, zato boste raztreseni, čeprav se vam bo zdelo, da so vaše misli jasne, bo pot do uresničitve naporna. Mogoče je tudi, da boste v določenih trenutkih neverjetno mirni in molčeči. Najprej pa se vsekakor odločite, kako dalje in pod vplivom ugodnega Marsa, ki prehaja v znamenje dvojčkov krepite pogum. V soboto boste stopili veliko bolj odločni in zadovoljni. Zanimivo vam bo, kako se določene zadeve razpletajo.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Soočili se boste s tistimi, ki vam ves čas hodijo po mislih. Teden vam prinaša več gibanja, globokih pogovorov in razigranih dogodivščin. Začnite počasi razmišljati bolj realno, saj vas bo vaše stanje popeljalo v močno zasanjanost, tako da lahko na ljubezenskem področju spregledate kakšen pomembne ključ in se odločite napačno. Vodil vas bo izrazit smisel za organizacijo in dober občutek za delo z ljudmi. Tudi na finančnem področju lahko pričakujete manjše presenečenje, ki vas bo rešilo iz kakšne zagate.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

V torek, ko se bo luna nahajala v ovnu nikar ne pretiravajte, saj bi se lahko znašli v stresni situaciji. Poskusite razmišljati pozitivno, ne oklevajte in opravite nekaj, kar ste prestavljali iz tedna v teden. Nikakor se ne boste znali notranje umiriti, saj boste zaznavali določene energije, ki vam niso všeč. Vrtite se v začaranem krogu, namesto da bi poiskali boljšo možnost za nadaljevanje. Na področju čustev vam določene zadeve ne bodo ravno najbolj jasne, še posebej proti koncu tedna, ko boste zmedeni.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Imeli boste veliko idej, srečevali boste situacije, ki vas bodo navdihovale. Preberite si kaj več o zadevi, ki vas zanima. Vsemu posvetite več pozornosti, posebno če se zavedate, da vam tokrat ne bi smelo spodleteti. Odnosi z okolico bodo odvisni od vašega razpoloženja in občasno zelo napeti. Nikar ne razmišljajte preveč o preteklosti, saj vam prinaša nekaj zoprnih sitnosti in obremenitev. Na simpatičen način se boste v nedeljo izpostavili, vse se vam bo zdelo bolj preprosto.