Tedenski Lunin horoskop za obdobje 15.8.-21.8.22

Tedenski lunin horoskop za obdobje od 15. do 21. avgusta 22
Tedenski lunin horoskop za obdobje od 15. do 21. avgusta 22

Tedenski lunin horoskop za obdobje od 15. do 21. avgusta 22

Predviden čas branja: 3 minutes

V teden se boste podali z vplivom lune v znamenju ovna. Z veseljem se boste bolj posvetili sebi, svojim občutkom ter vsemu, kar vas bo obdajalo. Pričakujte sicer nekaj nasprotujočih se energij, vendar bo čas kljub temu namenjen sodelovanju, vendar samo s tistimi, ki jih resnično dobro poznate in ste ob njih lahko to kar v resnici ste. V kolikor ne boste tudi v torek, ko bo luna še v ovnu dosegli želenega, se lahko pojavi nekaj agresivne komunikacije. Vpliv lahko povzroči nezbrane misli in prinese nekaj nerodnosti, zato se zahtevnih opravil ne lotevajte, saj vam lahko povzročijo jezo.

Domače okolje tokrat ne bo varno zavetje, bolj bo podobno bojišču, kjer vsak išče svoje pravice in  jih nestrpno zagovarja, brez kančka prilagajanja.

V sredo prehaja luna v znamenje bika, zato lahko pričakujete umirjen in stabilen čas. Več zbranosti in urejenega življenjskega ritma bo okrepilo samozavedanje, tako da boste tako v poslovnem, kot tudi privatnem življenju začeli delovati bolj zrelo in bolj odgovorno. Delovne in miselne naloge bodo kar naenkrat postale bolj jasne in lažje rešljive, vi pa bolj pripravljeni. Znali boste biti sami s sabo ter odreagirati, ko bo to potrebno, seveda na malce trmast način. Pričakujete lahko prijetno toplino v odnosih in z veseljem boste tudi v četrtek, ko bo luna še v biku prejemali ter dajali prijazne komplimente. Razum boste nekoliko odklopili, bodite pa pozorni da svoje notranje občutke, ki se bodo nizali podate na plano. Ljubezen bo dobila dodano vrednost in srečanje, ki se ga veselite, bo izpadlo več kot čudovito.

V petek ob 14.06 uri prehaja luna v znamenje dvojčkov, nastopi tudi Zadnji krajec.

Če se že nekaj časa borite za uspeh na poslovnem področju, je sedaj ugoden čas za začetek poslovnega sodelovanja. Vpliv vas opozarja, da povejte le tisto, kar vas vprašajo, sicer se boste po nepotrebnem zapletli v besedne dvoboje. Tudi če se trenutno nahajate v kakšnih zapletenih situacijah, boste pozabili nanje in se za trenutek odtrgali od vseh bremen. Čas je zelo primeren za uživanje sadja, zelenjave in beljakovinske hrane.

Tudi v soboto in nedeljo, ko bo luna še v dvojčkih vas bodo zanimale športne aktivnosti, pri katerih boste koristno porabili svojo odvečno energijo. Čustveno boste zelo dojemljivi, odprti in samozavestni. V negativnem smislu vas ta vpliv sili v nepredvidljivo in nekontrolirano dejavnost in gibanje, naredi pa vas lahko tudi nestrpne in netolerantne. Veliko besed, ki jih boste izrekli se lahko kasneje pokaže kot nezanesljivih.

Pripravljeno za Sensa.si