Dnevni horoskop za torek 15. avgusta 2023

Horoskop
Dnevni horoskop za torek 15. avgusta 2023

Dnevni horoskop za danes, torek 15. avgusta 2023

Predviden čas branja: 3 minute

Dnevni horoskop za torek 15. avgusta 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, Marijino vnebovzetje. Ne pozabite v današnjem dnevu na intenzivne pogovore, ki lahko počasi prinesejo tehtne zaključke.

Horoskop nasvet za današnji dan: Zavedati se boste začeli, da morate spremeniti svoj tempo ter narediti kakšen bolj pogumen korak.

Horoskop
Luna je v znamenju Leva

Luna je v znamenju Leva

Energija bo obarvana pozitivno in kreativno, prihaja veselje, saj hrepenimo po tem, da se pokažemo v najboljši luči. Na vsak način želimo ugajati vsem, prav tako posvečamo več pozornosti urejenosti, ter želimo biti kraljevskega videza. Kritike in razna negativna mnenja se lahko v teh dneh spreobrnejo v užaljenost. V svojih dejanjih boste velikopotezni, izognili pa se boste ozkosrčnežem.

Z luno v levu prihaja čustvena odprtost ter veliko navdušenja, zato bodo vaše zamisli naletele na plodna tla.

Danes boste na diplomatski način lažje rešili razne napetosti v odnosih, tudi vaše izražanje bo bolj sproščeno. Ugodno za ustvarjanje, obiskovanje umetniških prireditev, predstavitve, kupovanje nakita in daril, zabave, igre z otroki, špekulacije, praznovanja, šport in javne govore.

Kadar človek spozna slabost svoje morale, jo je treba znati zdraviti kot se zdravi roko ali nogo.

Napoleon Bonaparte

ZAKAJ SE JE DOBRO IZOGNITI OPRAVLJANJU?

Rojeni v znamenju leva in dogodki na današnji dan:

  • Gustav Ipavec, slovenski skladatelj
  • Ivan Meštrović, hrvaški kipar
  • Anne, britanska princesa
  • Uroš Kodelja, slovenski kajakaš
  • Jennifer Lawrence, ameriška igralka

Na današnji dan Richard Nixon ukine konvertibilnost dolarja v zlato. Začetek festivala v Woodstocku. Začetek gradnje Berlinskega zidu. Indija postane neodvisna država. Južno od 48. vzporednika je ustanovljena Republika Koreja. Panamski prekop odprejo za promet. Thomas Alva Edison na fonograf posname pesmico Mary Had a Little Lamb. Rodil se je Napoléon Bonaparte, francoski cesar in Šimon Peres, izraelski politik. Rodil se je tudi sveti Anton Padovanski, portugalski redovnik, teolog, svetnik. Umrl je René Magritte, belgijski slikar in Pavel Golia, slovenski pesnik, dramatik.

Katera znamenja zodiaka se boste želela na vsak način premakniti naprej?

Danes se boste želeli premakniti naprej rojeni v zračnih znamenjih.

Katera znamenja zodiaka boste danes zbadljiva, vendar navihana?

Danes boste zbadljivi, vendar navihani rojeni v ognjenih znamenjih.

Preberite tudi: STARŠEVSTVO IN NAJBOLJŠE ASTRO KOMBINACIJE in JERCA JE O SOSEDU IZVEDELA SKRIVNOST, KI JO MOČNO OBREMENJUJE

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Izražanje čustev in obujanje lepih stvari bo glavno vodilo na poti do še bolj poglobljenega razmerja. Samski, tokrat bo potrebno prebroditi tudi tiste stvari, ki bi jih najraje izpustili.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Najprej skušajte razumeti svoje potrebe, želje in zahteve. V bivša razmerja se ni priporočljivo vračati, čeprav se bodo nakazovale možnosti, da obnovite nekaj kar ste že zaključili.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Če želite delovati umirjeni brez odvečnih negativnih vzorcev, poskrbite za urejene družinske odnose. Prebudili se bodo občutki, ki vas bodo vodili k temu, da razrešite določene dvome.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Drugačni pogledi, s katerimi boste presenečali bodo spremenili miselnost in druge motivirali, da naredijo kakšen korak. Bodite pa pripravljeni na nekaj izbruhov jeze in prepirov z brati in sestrami.Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Čeprav ste stabilni in neobčutljivi na manjše težave, morate paziti, da ne boste preveč prepričani, da se vam nič ne more zgoditi. V nasprotnem primeru se vam nakazujejo težave na področju črevesja.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Nepravilna prehrana bo počasi izginila iz jedilnika, saj se boste vedno bolj zavedali, kako pomembno je, da se bolj zdravo prehranjujete. Prav je, da boste končno postavili sebe na prvo mesto.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Ne pustite svojih bližnjih, tudi če boste preobremenjeni na cedilu, raje jim pomagajte v težkih trenutkih. V odnosih bo vsa skrb ležala na vaših plečih, kar lahko povzroči notranji nemir.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Skrivnosti, ki ste jih nekomu zaupali vas bodo po tihem ves čas zasledovale. Drugič bodite bolj previdni, ko razlagate o svoji osebni plati, saj bi lahko nekdo vse skupaj povedal naprej.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Z energijo lune v levu se boste naučili veliko stvari. Med drugim tudi tega, da ste sami sebi dovolj, zato boste dvignili nivo samozavesti, ki vam je v zadnjem času nekoliko primanjkuje.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Nikar ne hitite brezglavo, saj lahko spregledate kaj prijetnega. Polni energije in dobre volje se boste lotili zadeve, ki vam jo bo nekdo predlagal. Potrebujete le še malo vztrajnosti.Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

V kolikor vam bo primanjkovalo samozavesti in poguma, vam ga lahko vlije nekdo, ki vam je zelo blizu. Tokrat boste vse opravljali sproti in ne zato, ker vam je všeč, temveč zato, da bi čim prej zaključili.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Če boste delovali na silo in brez prave motivacije, bo nervoza, ki se lahko prebudi zelo škodljiva. Ostali, ki so veliko bolj umirjeni od vas, vas bodo v določenem trenutku morda celo opozorili.

Vas zanima: HOROSKOP: ZNATE USTVARITI PRIJETNO ČUSTVENO RAZPOLOŽENJE?