Dnevni horoskop za torek 14. februarja 2023

horoskop
Dnevni horoskop za torek 14. februarja 2023

Dnevni horoskop za danes, torek 14. februarja 2023

Predviden čas branja: 3 minute

Dnevni horoskop za torek 14. februarja 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskopValentinovo ali praznik svetega Valentina. Razneženi boste in zelo skrbni do svojih najbližjih. Romantičnega namiga se bo ljubljena oseba zelo razveselila.

Horoskop nasvet za današnji dan: Danes je pravi čas, da sprejmete sebe in se cenite zato ker ste, takšni kot ste, z vsemi napakami vred.

horoskop ljubezen
Luna v znamenju

Danes ob 02:31 uri Luna preide v znamenje Strelca

Strelec, deveto znamenje zodiaka, ki je po temperamentu kolerično znamenje, označuje zrelost ter konec jeseni. Njegov naravni cikel so zadnji žarki pred zagonom. Predstavlja duhovni razvoj in notranje preobrazbe, ter se skuša identificirati s puščico. Simbolizira vse kar je resnično in nesmrtno, ter misel, ki uvaja svetlobo in ustvarjalni organ, ki odpira da oplaja, ki razpolavlja, da omogoča sintezo. Je tudi žarek svetlobe, ki razsvetli zaprt prostor. Povečuje potrebo po razširjanju obzorij, se ne zmeni za težo in simbolično prekorači zemeljske razmere. Prisotna je duhovna potreba po osvojitvi zunaj možnega dosega. Združuje odločitve in sinteze.

Ko puščica preleti na določen cilj, uprizarja izpolnitev.

Izraža popolno odprtost vesolja, sintezo zemeljskega in nebeškega, človeškega in božanskega, podzavestnega in nad zavestnega. To je zanos ter širjenje brez konca, ki ima svoj cilj, najvišjo združitev z vesoljno energijo. V dneh z luno v strelcu ozračje preveva optimizem, postanemo bolj živahni, iskreni, zaupljivi, optimistični in radodarni. Zaželimo si svobode. Zunanji vtisi bodo delovali na vas in v teh dneh boste z lahkoto razgibali svoje srce in razum. S strastno vročekrvnostjo boste v odločitvah pogosto prenagljeni.

KATERI LJUBEZENSKI PARI BODO V 2023 NAJBOLJ POVEZANI

Kaj pravi horoskop za torek 14. februarja 2023?

Rojeni v znamenju vodnarja in dogodki na današnji dan:

  • Josipa Lisac, hrvaška pevka
  • Josef Hader, avstrijski igralec in scenarist
  • Bacary Sagna, francoski nogometaš
  • Tiffany Thornton, ameriška igralka
  • Jurij Tepeš, slovenski smučarski skakalec

Na današnji dan je skupina študentov zagnala YouTube, ki je sčasoma postal največja spletna stran za deljenje video vsebin. Jure Franko Sloveniji prismuča prvo zimsko olimpijsko medaljo. Peter Prevc je na tekmi svetovnega pokala v poletih v Vikersundu poletel do novega svetovnega rekorda, 250 metrov. Rodil se je Boris Kraigher, slovenski narodni heroj in Stanko Lorger, slovenski atlet. Umrl je Marco Pantani, italijanski kolesar in Fran Eller, slovenski pesnik. Leta 269 so usmrtili sv. Valentina, saj je v nasprotju s cesarjevo odredbo poročal mlade pare.

Ljubezen je edina smiselna stvar v tem nesmiselnem času.

Hans Habe
Kakšen bo dan na področju ljubezni?

Dnevni horoskop napoveduje sproščeno, razigrano in spontano energijo.

Katera znamenja zodiaka boste danes najbolj presenečena?

Najbolj presenečeni boste rojeni v znamenju bika, raka in tehtnice.

Preberite tudi: LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC FEBRUAR 2023 ali VENERA V RIBAH LJUBEZEN POSTAVLJA NA VRH ZANIMANJ

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Bodite bolj prilagodljivi ter svoje sposobnosti izražajte v dejanjih, ne le z besedami. Le tako se boste osvobodili strahu. Ves čas se vam bo nekam mudilo, zato vas bodo označili da ste nemirni.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Ljubljena oseba bo hrepenela po nežnostih, iz vas pa bo gorela močna strast, ki jo boste težko umirili. Na ljubezenskem področju bo vsekakor pestro, še posebej če ste v razmerju.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Priporočljivo je, da zadeve poskusite razčistiti z umirjeno komunikacijo, saj boste na trenutke zaradi lune v strelcu bolj nemirni. Na področju osebne rasti in zdravja bo vse stabilno.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Nagnjeni boste k želji, da greste mirno čez razlike v partnerstvu glede delitve oblasti, intimnih zadev, financ in drugih čustveno obarvanih tematik, ki vas zadnje čase obremenjujejo.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Prihajajo ljubezensko obarvane vibracije, zato bodo čustva intenzivna. Vezani, če ne boste deležni presenečenja, boste nekoliko eksplozivni in v določenih trenutkih konfliktni.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Poiskali boste način, kako ponovno prižgati iskrice v svojem razmerju. S spontanostjo lahko tudi tisti, ki ste samski pritegnete pozornost določene osebe in zdaj je pravi čas, da to storite.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Prepustite se toku, še posebej na področju ljubezni, ki bo danes prioriteta. Brez prevelikih in nemogočih pričakovanj boste veliko lažje upravljali svoje ljubezensko življenje.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Pazite, saj se vam lahko zaradi vpliva lune v strelcu zgodi, da stvari ne vidite v takšni luči, kot dejansko so. Ohranite svojo zbranost in ne zaspite na lovorikah, saj bi vam bilo žal.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Zaradi planetarnih vplivov bo nekdo celo dobil napačno predstavo o vas. Bodite previdni pri tem kaj govorite in kaj nekomu obljubljate. Pazite tudi na finance, saj boste zapravljivi.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Prišel je pravi čas, da se posvetite nerešenim čustvenim zadevam, ki ovirajo umirjeno delovanje na ostalih področjih. Približala se vam bo nova oseba, ki ji boste z veseljem odgovorili.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Čeprav ste razočarani nad nekom, v katerega ste zaupali, se boste z energijo lune v strelcu znali spraviti v dobro voljo ter podariti nasmešek. Spoznali boste, da je sreča tukaj zato, da kroži in se deli.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Novi začetki in nova prizadevanja vas bodo napolnili z energijo. Samski se lahko zaradi spontanega pristopa, ki ga boste iznajdljivo uporabljali veselite vročih trenutkov in strasti.

Vas zanima: ASTRO ZNAMENJA, KI BODO V 2023 NAŠLA IN IZBRALA LJUBEZEN ali VALENTINOVO: KAJ LAHKO PRIČAKUJETE GLEDE NA ASTRO ZNAMENJE?