Dnevni horoskop za torek 13. decembra 2022

horoskop
Dnevni horoskop za torek 13. decembra 2022

Dnevni horoskop za danes, torek 13. decembra 2022

Predviden čas branja: 4 minute

Dnevni horoskop za torek 13. decembra 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Ravnajte z drugimi danes tako, kot želite, da bi drugi ravnali z vami, in razumite, da drugi z vami ravnajo tako, kot želijo, da njimi ravnate vi. 

Horoskop nasvet za današnji dan: Bistveno danes bo, da se sami s s seboj počutite sproščeno, zadovoljno, skratka da za prijeten čas ne potrebujete nekoga, ampak si ga znate podariti sami.

horoskop
Luna je v znamenju Leva

Luna je v znamenju Leva

Energija bo obarvana pozitivno in kreativno, prihaja veselje, saj hrepenimo po tem, da se pokažemo v najboljši luči. Na vsak način želimo ugajati vsem, prav tako posvečamo več pozornosti urejenosti, ter želimo biti kraljevskega videza. Kritike in razna negativna mnenja se lahko v teh dneh spreobrnejo v užaljenost.

V svojih dejanjih boste velikopotezni, izognili pa se boste ozkosrčnežem.

Z luno v levu prihaja čustvena odprtost ter veliko navdušenja, zato bodo vaše zamisli naletele na plodna tla. Danes boste na diplomatski način lažje rešili razne napetosti v odnosih, tudi vaše izražanje bo bolj sproščeno. Ugodno za ustvarjanje, obiskovanje umetniških prireditev, predstavitve, kupovanje nakita in daril, zabave, igre z otroki, špekulacije, praznovanja, šport in javne govore.

Danes praznuje Jure Zdovc: Astro profil

Njegovo Sonce se je ob njegovem rojstvu nahajalo v tretji dekadi Strelca v 9. Hiši, kar nakazuje, da je optimistična, vedra, iskrena in vitalna oseba, dinamičnega značaja, ljubi potovanja in novosti, tveganja, akcijo in izziv, zanimajo ga šport in avtomobili, všeč pa so mu tudi živali in narava. Je oseba športnega duha, mladostna in prijetna na pogled, velik poudarek daje telesu in telesnemu videzu. Je zelo poštenega in pravičnega značaja, nagiba pa se k pretiravanju.

Njegova luna v prvi dekadi Kozoroga prinaša resnost, zanesljivost in odgovornost. Težko se sprosti in zaupa, saj meni, da znaš prav sam najbolje poskrbeti zase. Ne mara vpletanja in vmešavanja v svoje sisteme delovanja, čeprav mu ne bi škodilo nekaj več spontanosti.

Danes praznuje Taylor Swift: Astro profil

Soncem v znamenju Strelca v 9. Hiši je svobodna, ambiciozna in spontana. Včasih celo preveč, saj smatra, da ji določene zadeve enostavno pripadajo, brez da vanje vloži veliko truda. Ascendent v znamenju Rib nakazuje na osebo, ki večkrat skriva svoja prava čustva pod površje in se dela nedostopno in hladno. Vendar prava oseba zagotovo prepriča njeno srce.

Luna v Raku nakazuje na občutljivo osebo, ki se v odnosih večkrat obrne vase in išče svoj prav v tišini. Merkur v znamenju Kozoroga ji omogoča motivacijo in vztrajnost na poslovnem področju. Pripravljena je se boriti za svoj uspeh, ne glede na ostale dejavnike in okolje. Mars v znamenju Škorpijona jo usmerja v strast in dogajanje, ki mora biti v njenem življenju pestro.

Moja babica je vedno govorila, poletni prijatelji se stopijo kot sneg poleti, medtem ko zimski prijatelji ostanejo prijatelji za vedno.

George R. R. Martin

Rojeni v znamenju Strelca in dogodki na današnji dan:

  • Janko Messner, slovenski pisatelj
  • Sašo Stevović, slovensko-črnogorski kipar
  • Eric Marlon Bishop, ameriški igralec
  • Matjaž Smodiš, slovenski košarkar
  • Amy Lee, ameriška glasbenica

Na današnji dan se prvič sestaneta Frederik Willem de Klerk in Nelson Mandela. Kofi Annan je postal generalni sekretar OZN-a. Patentiran kornet za sladoled. Sadam Husein je ujet v Tikritu. Rodil se je Curd Jürgens, nemški filmski igralec in Heinrich Heine, nemški pesnik. Umrl je Vasilij Vasiljevič Kandinski, ruski slikar, grafik, umetnostni teoretik in Friderik Pregl, slovensko-avstrijski zdravnik, kemik, nobelovec.

Kako boste delovali na področju čustev?

Dnevni horoskop napoveduje strastno in razburkano čustveno življenje.

Katera znamenja zodiaka boste danes najbolj nemirna?

Danes boste najbolj nemirni rojeni v vodnih znamenjih.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP OD 12. DO 18. DECEMBRA 2022 in Tedenski Lunin horoskop za obdobje 12.12.-18.12.22

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Najprej se osredotočite na pomemben sestanek, potem prihaja na vrsto še nekaj, za kar se boste borili. Ne razlagajte vsem, zakaj ste se odločili za nekaj, saj boste naleteli na negativne opazke.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

S težavo se boste skoncentrirali in rešili kar je pomembno. Prebudila vas bo športna aktivnost, pri kateri boste porabili presežek svoje energije. Vse skupaj bo vaša izbira, s katero drugi niso povezani.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Dan vam lahko pokvari nekaj zoprnih opravkov, ki se jim boste težko izognili. Časa vam v bistvu primanjkuje, zato naredite bolj intenziven načrt. Najprej rešite nekaj glede osebnih zadev.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Zaradi vpliva lune v levu bo spodbujena nota tekmovalnosti. Pričakujte več borbenosti, akcije. Vztrajnost vam lahko prinese čudovite rezultate, tudi na finančnem področju.Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Brez težav in zadrege se lahko dogovorite za uspešno poslovno pot, ki prinaša usklajene dogovore. Nikar pa ne pozabite na pomemben faktor, to bo razumsko ocenjevanje zadev. Brez težav in zadrege se lahko dogovorite za uspešno poslovno pot, ki prinaša usklajene dogovore. Nikar pa ne pozabite na pomemben faktor, to bo razumsko ocenjevanje zadev.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Mikalo vas bo nekaj, kar je na meji prepovedanega, vendar se raje zadržite, da se ne spravite v zadrego. Vse kar ste si v zadnjem času planirali se bo zgodilo, vendar napredujte počasi.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Globoko vdihnite, saj vas zaradi energije lune v levu čakajo težavna soočenja. Čeprav bi se končno radi izborili za svoj prav, vam tokrat žal ne bo uspelo, saj se bo potrebno prilagoditi.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

V mislih se boste ukvarjali z morebitnimi poslovnimi premiki. Proučite vse kar je pomembno in povezano z denarjem, ne zaletavajte se, saj se lahko znajdete v težavah.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Kljub temu da vas bodo v določeni situaciji izpostavili, se boste znašli, pomagajo vam lahko tudi določene izkušnje in prepričanje, da boste zadevam, ne glede na vse, kos.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Občutili boste prodorno energijo leva, ki vas bo spomnila na to da želite čim prej osebno napredovati. V konflikte se tokrat ne boste želeli spuščati, saj se zavedate, da niso prava izbira.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Imeli boste priložnost, da preizkusite pravkar sprejete odločitve in se izpostavite v širšem krogu. Nikar ne začnite spet komplicirati, raje gojite zaupanje vase in vse se bo odvilo v pravi smeri.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Če gojite previsoka pričakovanja, prihajajo razna manjša razočaranja. Vse skupaj boste sicer zavrteli v svojo korist, vendar vam kljub temu ne bo postlano s cvetjem, ampak s trnjem.

Vas zanima: ZNAMENJA ZODIAKA, KI KO ODIDEJO PUSTIJO MOČAN PEČAT ali TEDENSKI LIFESTYLE ASTRO NAMIG 13.12.-19.12.22