Tedenski Lunin horoskop za obdobje 12.12.-18.12.22

Tedenski lunin horoskop od 12. do 18. decembra
Tedenski lunin horoskop od 12. do 18. decembra

Tedenski lunin horoskop od 12. do 18. decembra

Predviden čas branja: 3 minutes

V ponedeljek boste stopili z energijo lune v levu, zato dovolite svoji samozavesti, da postane še močnejša, saj boste z njo lahko premagovali ovire. Sanjarjenju se tokrat ne boste predajali, saj bo okoli vas preveč konkretnega dogajanja, ki se mu boste težko uprli. Nič vam ne bo težko in nič vas ne bo ustrašilo. Spremljal vas bo občutek da ste nepremagljivi, zato ga čim bolj izkoristite, še posebej pri pomembnih soočenjih.

Tudi v torek, ko bo luna še v levu boste obdržali nivo zadovoljstva, poleg tega se boste odlično znašli tudi v raznih pogovorih, saj boste znali odločno argumentirati.

Na področju čustev boste tokrat dovolj sami sebi, zato se z ljubljeno osebo ne boste preveč obremenjevali. Vaš čas bo zelo dragocen in pomemben, zato ga boste delili resnično samo s tistimi, ki si to zaslužijo. Prihaja odlično razpoloženje, veliko zanimivih zamisli, ter dejanja, ki bodo srčna.

V sredo ob 9.45 uri prehaja luna v devico, zato boste deležni predvsem veliko zbranosti.

blank

Vse, česar se boste lotili premišljeno, vam bo šlo odlično od rok, prejeli boste tudi kakšen kompliment. Na plano prihajajo  vztrajnost, analiziranje in perfekcionizem. Z lahkoto se boste lotili dela in opravkov, sproščeno delovanje pa vam ne bo najbolj pisano na kožo. Veliko boste razmišljali o financah in poslovnih podvigih, vsekakor pa bodite v tem času pozorni na droben tisk.

Tudi v četrtek, ko bo luna še v devici se boste razveselili konkretnih zadev, ki bodo izboljšale vaš notranji občutek. 

Začnite z dieto ali s telovadnimi vajami, poskrbite za svoje telo in videz, naredite si masko za obraz, kopel za telo ali oblogo za lase. Vrednote in spoštovanje bodo na prvem mesu, deležni boste tudi kakšne prijetne geste s strani bližnjih. Prisotne bo tudi nekaj pikolovske naravnanosti, zato pazite na svoje izražanje.

V petek ob 20.49 uri prehaja luna v tehtnico, nastopi tudi Zadnji krajec.

Ukvarjali se boste s sabo in se bolj intenzivno lotili domačih opravkov. Zelo aktivni boste tudi pri vseh podvigih, ki vas bodo sproščali. Zaželeli si boste globokih pogovorov, ki vas lahko pripeljejo do pomembnih odgovorov. Misli bodo zbrane, motivacije bo dovolj. Tudi v soboto in nedeljo se bo luna nahajala v tehtnici, zato boste zaznavali, da ste ljubljeni in zaželeni. Prav tako bo vse potekalo tako kot mora. Poudarjali boste ljubezen, pristnost in toplino. Veliko stvari, ki so vas bremenile, se bo umaknilo. Na osebnem področju boste pomirjeni, osredotočeni in pripravljeni sprejemati sporazume ter drugačne pristope. Želje bodo skromne, vendar prijetne.

Pripravljeno za Sensa.si

Preberite tudi KAKO UKROTITI MOŠKEGA, KI JE MAGNET ZA ŽENSKE? in VZPOSTAVITE RAVNOVESJE MED ZUNANJO IN NOTRANJO LEPOTO