Dnevni horoskop za torek 12. marca 2024

Horoskop
Dnevni horoskop za torek 12. marca 2024

Dnevni horoskop za danes, torek 12. marca 2024

Predviden čas branja: 5 minut

Dnevni horoskop za torek 12. marca 2024. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Namesto da pretirano razmišljate o tem, s čim se lahko soočite v prihodnosti, se raje osredotočite na sedanjost.

Horoskop nasvet za današnji dan: Naučili se boste najti srečo v majhnih stvareh, zato vam bodo zadeve tekle bolj spontano.

Horoskop
Luna je v znamenju Ovna

Luna je v znamenju Ovna

Danes o dolgčasu ne bo niti sledu. Pogovori bodo jasni in razumljivi, nikakor globoki, hitro pa lahko naletite na nervozo, še posebej če boste na nekaj predolgo čakali. Pojavijo se lahko nepremišljena, nekontrolirana dejanja in večja tveganja. Izkoristite vse priložnosti in urno sledite svoji spontanosti. Vsega se boste lotili z več elana in z lahkoto boste dokončali nekaj, kar vas bremeni že nekaj dni. Prihaja tudi brezobzirnost in težje razumevanje dejstev, ki jih lahko spregledamo.

Pazite se poškodb in nerodnosti, še posebej na območju glave in v prometu, kjer bo v teh dneh več ljudi morda prevozilo rdečo luč. Šport je najboljša izbira, saj boste usmerili svojo odvečno energijo v gibanje. V tekmovalnih športih pa se vam skoraj zagotovo obeta zmaga.

Ugodno za pričetek del, ki jih želimo dokončati hitro, pa tudi za dajanje pobud, podpis pogodb, poučevanje, kratke poti, šport in rekreacijo, mehanična dela ter ukvarjanje z živalmi. Sedaj je pravi čas, da se resnično zberete in izrazite svojo plemenito naravo, saj boste le na takšen način pripomogli k realizaciji svojih ciljev in pozitivni energiji. Znali se boste tudi postaviti zase in izstopati.

HOROSKOP: KAJ VAM PRINAŠA POMLAD?

Rojeni v znamenju rib in dogodki na današnji dan:

  • Mustafa Kemal Atatürk, turški državnik
  • Vaclav Fomič Nižinski, ruski baletnik
  • Dorrit Hoffleit, ameriška astronomka
  • Liza Minnelli, ameriška filmska igralka, pevka
  • Majda Koren, slovenska mladinska pisateljica

Na današnji dan v Ljubljani ustanovljena Akademija združenih, znana tudi pod imenom Dizmova bratovščina. V Beogradu je bil umorjen Zoran Đinđić. Rodil se je Jean-Gabriel de Tarde, francoski sociolog in Gregor Maček, slovenski arhitekt, stavbar. Rodil se je tudi angleški glasbenik, član skupine Iron Maiden, Steve Harris in slovenski plavalec Matjaž Koželj. Umrla je Annelies Marie Anne Frank, pisateljica dnevnika in Janez Valentin Metzinger, slovenski slikar.

TISTI, KI NE VERJAMEJO V ČAROVNIJO, JE NE BODO NIKOLI NAŠLI.

Roald Dahl
Česa se je danes smiselno lotiti?

Dnevni horoskop napoveduje, da boste zelo uspešni v vseh kreativnih dejavnostih.

Katera astro znamenja boste najbolj neodvisno usmerjena?

Najbolj neodvisno boste usmerjeni rojeni v ognjenih znamenjih. 

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali TEDENSKI LUNIN VPLIV

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Bodite bolj previdni, saj vas bo spremljala nepredvidljivost. Izvirnost ne bo edina pot, tokrat se bo treba držati strogo zastavljenih dejstev, v nasprotnem primeru ne boste dobro sprejeti.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Zaradi hitre energije lune v ovnu ne boste ravno najboljši poslušalec, misli vam bodo uhajale na različne strani, kar vas lahko notranje zbega. Na področju kariere se bo dogajalo nekaj, kar bi morali upoštevati.Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Čutite, da prihaja boljši čas, zato boste prijetno vznemirjeni. Prebujajo se upanja, ki ste jih povsem neupravičeno odvrgli. Tokrat boste na zelo iznajdljiv način poiskali pravo rešitev za svoje težave.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Znova premislite o možnosti za to, da bi se namesto da si postavljate nemogoče cilje odločili za nekaj manj zahtevnega, kar vam bo po drugi strani prebudilo več notranjega zadovoljstva.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

V ljubezni bo vse veliko lepše, saj boste deležni iskrenega pristopa ter dobre energije. Na področju kariere in denarja boste morali vložiti več energije, da bodo rezultati pravočasno vidni.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Razmišljate o zanimivem predlogu, vendar ne pozabite, da boste morali, v kolikor se zanj odločite, nekaj drugega prestaviti. Samo vi veste, kaj si želite, ter kaj je v resnici dobro za vas.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Sodelavcev in njihovega karakterja ne morete spremeniti, lahko pa se prilagodite trenutnim situacijam. Priznajte si, da po nenehnem tuhtanju potrebujete več sprostitve sami s sabo.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Zastavili si boste nekaj, v kar drugi ne verjamejo, vendar boste ravno zato odločni in vztrajni, saj negativni komentarji ter razni nepredvidljivi zapleti le še dodatno prebujajo vašo motivacijo.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Kako točno vam bo nekaj, kar so vas prosili uspelo, tokrat ne bo nikogar zanimalo, le končati bo potrebno. Ne boste se več obnašali, kot da ste sami za vse, ampak se boste raje povezali.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

V slabo voljo vas bo ne glede na dogajanje spravila energija tistih, ki le veliko govorijo, brez da bi kar koli storili. Če se boste podali v spletne nakupe, se boste nasmehnili saj boste našli točno tisto, kar iščete.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Z luno v ovnu, ki prebuja pogum, boste imeli dovolj energije, da se soočite s nekom, ki ga že dlje časa ne razumete najbolj. Bližina družine vam bo veliko pomenila, saj boste končno našli skupen jezik.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Če ste se še pred kratkim požvižgali na vse okoli sebe, se boste začeli intenzivno zanimati za nekaj, o čemer vsi govorijo. Odločilen bo pogovor z nekom, ki vam lahko priskoči na pomoč.

Vas zanima: KAJ VAM PRINAŠA OBDOBJE VENERE V RIBAH? ali ASTRO ZNAMENJA, KI SE IZOGIBAJO REDNI TELESNI VADBI