TEDENSKI HOROSKOP OD 11. DO 17. MARCA 2024

Tedenski horoskop za obdobje 11. do 17. marca napoveduje prehod Venere v znamenje rib
Tedenski horoskop za obdobje 11. do 17. marca napoveduje prehod Venere v znamenje rib

Tedenski horoskop za obdobje 11. do 17. marca napoveduje prehod Venere v znamenje rib

Predviden čas branja 7 minut

Namesto da bi se ukvarjali s tem ali so vaša osebna stališča pravilna, ali napačna, je teden s Soncem v znamenju rib čas, da spoznate, da smo vsi povezani z istim občutkom duha. Četudi se poti, ki jih boste ubirali, in simboli ali nauki, ki jim sledite, razlikujejo od tega kar ste do sedaj spoznali. Zavedati se boste začeli, da obstaja veliko poti do povezovanja in razsvetljenja, ki vam lahko dejansko pomagajo utrditi ali razširiti lastne zaznave. Sedaj se lahko vaš ego umakne in vaš občutek sočutja se izjemno razširi.

Ribi so idealno zodiakalno znamenje za Venero, da izkaže vso svojo moč v umetnosti ljubezni, vključno z lastnostmi sočutja in božanske ljubezni. Vaše prijazno srce vas bo usmerjalo, da si vzamete čas za prijatelje, sorodnike ali hišne ljubljenčke. Delovali boste kot premišljen poslušalec z izjemno sposobnostjo empatije. Prihaja živa ter bujna domišljija, ki bo navdihnila prav vsakega. Vse kar boste počeli bo vključevalo sanje, pretekla življenja, nevidne vezi, ki jih delite, in vašo povezavo z duhovnim svetom.

Tedenski horoskop za obdobje 11. do 17. marca napoveduje prehod Venere v znamenje rib

Zdelo se vam bo, da se na področju ljubezni počasi pomikate skozi cikel navdušenja, ki mu lahko sledita ljubosumje in mučenje sebe. V tem obdobju se lahko zaljubite na prvi pogled. Če bo nekdo ravnal z vami nespoštljivo, obstaja možnost da boste vse skupaj zaznavali skozi rožnata očala. Venera v tej poziciji uživa v spogledovanju in igranju, je pa pretirano zaupljiva zato bodite budni ter previdni, da vas ne izkoristijo.

Katera znamenja zodiaka boste doživela presenečenje?

Tedenski horoskop napoveduje, da boste doživeli presenečenje rojeni v znamenju bika, leva in tehtnice.

Preberite tudi KAJ ČE BI OPUSTILI STARE MITE O LJUBEZNI? in KAJ VAM PRINAŠA OBDOBJE VENERE V RIBAH?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Zmotilo vas bo, da se zaradi Venere v znamenju rib preveč počasi premikate proti svojim skritim željam na čustvenem področju. Nehali boste čakati na odgovore, namesto tega jih boste preko pogovorov poiskali sami. Zadeve na kariernem področju, ki vas bremenijo boste končno začeli upoštevati ter reševati. Ravno zato se vam lahko zgodi, da prekinete nekaj, kar vam ne prinaša dobrih rezultatov in dobička, po katerem v zadnjem času hrepenite.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Ko se boste srečali z zanimivim predlogom, najprej temeljito razmislite, da ne boste kasneje po nepotrebnem obžalovali. V kolikor do sedaj niste uredili finančnega področja, boste imeli v četrtek, ko nastopi konjunkcija med Luno in Uranom manjši problem. Nobene potrebe po poglobljenih razgovorih ne boste imeli, zato se raje prepustite in upoštevajte dogovor. V soboto, ko bo luna v dvojčkih, se boste počutili samozavestne, zato se lahko lotite nečesa večjega.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Nikar se v začetku tedna, ko se vas bo močno dotaknila energija Venere v znamenju rib ne ustrašite sami sebe in dvomov, povezanih s čustvi. Z lahkoto se boste že v sredo otresli zagrenjenosti. Energije boste imeli konec tedna več kot dovolj, zato se boste z veseljem udeležili kakšnega srečanja ali izleta v dobri družbi. Namesto da bi se obremenjevali z razpletom, se boste z veseljem obrnili k vsaki priložnosti.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Kljub pozitivnem razpoloženju bodite bolj previdni na področju dela in denarja. Naj vam ne bo odveč vzeti si več časa za urejanje pomembnih zadev, povezanih s papirji in raznimi podpisi. Napetosti se bodo v četrtek, ko nastopi konjunkcija med Luno in Uranom odražale v ljubezenskih odnosih, ki ne bodo najbolj stabilni. Slabo voljo čez vikend kljub vsemu pogumno na stran, saj boste s pozitivno naravnanostjo veliko bolj znašli.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Dovolj vam bo gužve in neprestanega prilagajanja, zato si boste z energijo Venere v znamenju rib zaželeli zagotoviti nekaj trenutkov umirjenosti v samoti. Nekoliko boste zmedeni, še posebej na področju čustev, kjer vam določene stvari ves čas bežijo iz obzorja. Na področju kariere in denarja se boste v petek, ko bo luna v dvojčkih, čeprav vas čas priganja težje zbrali. Z vsem, kar se bo dogajalo, bi se morali bolj samozavestno spopasti.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Na področju kariere vam v začetku tedna nekaj ne bo najbolj všeč, zato boste morali narediti večji korak. Potrebno bo dati premišljeno pobudo in povezati tudi ideje ostalih. Skratka, pomembno bo, da ste čim bolj natančni, po možnosti tudi prilagodljivi. Nikar pa se ne postavite na nikogaršnjo stran saj boste na koncu krivec celotne situacije. V nedeljo se boste vračali v preteklost, vendar ne prebujajte strahu in dvomov.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Z nekom, ki je običajno zelo težaven, se lahko končno pogovorita o vseh podrobnostih zadeve, na katero računate. Popravite napake, dokler je še čas in dokler imate možnost dokazati, da zmorete. Kljub temu, da boste zasuti z delom, vas bo notranji občutek v petek, ko se boste z luno v dvojčkih še bolj prebudili popeljal v nadgradnjo. Postorili boste veliko koristnega in poskrbeli, da se vas tudi najbolj zavistni ne bodo dotaknili.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

V ljubezni vas bo navdihnil notranji instinkt, zato storite kljub umirjeni energiji Venere v znamenju rib nekaj spontanega. Ko bo nekdo na glas komentiral, kaj je potrebno spremeniti, boste nekoliko bolj občutljivi. Intuitivna stran osebnosti vas vodi v boljše razumevanje. Ker bodo zaznave v nedeljo, ko luna prehaja v raka v oblakih, ne boste imeli namena, da bi se soočili z resničnostjo. Ne čakajte na boljše priložnosti, ampak se prilagodite.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Zagrabite že v ponedeljek, ko se bo luna nahajala v ovnu, trenutne opcije in jih speljite do točke, ki vam prinaša korist. Nekdo bo s prijetno gesto v vas vzbudil zanimiva čustva, čeprav vas že nekaj časa spremlja občutek, da niste zadovoljni, bo sedaj končno drugače. Imejte v mislih, da ste večni optimist ali optimistka. Ko se boste v nedeljo odločali o pomembnih stvareh, poslušajte predvsem svoj notranji glas.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Z energijo Venere v ribah prihaja na površje nekaj, kar vas na področju čustev ne navdušuje preveč, zato boste nenehno v pogonu, obdani z delom, da bi prikrili vse morebitne dvome. V soboto, ko se bo luna nahajala v dvojčkih, vam bo vse skupaj šlo odlično od rok, tako na čustvenem, kot tudi na družinskem področju. Skupne želje in interesne dejavnosti bodo zelo ugodno vplivale na vse, kar se bo dogajalo.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

V začetku tedna bo v poslovnem okolju vse skupaj obrnjeno na glavo in nič ne bo tako, kot bi želeli. Počutili se boste ujete, kar lahko vpliva tudi na zdravje in počutje. Glede pomembnih kariernih nalog dokažite, da ste vredni zaupanja. V petek, ko bo luna v dvojčkih prihaja boljše počutje, prav tako ne boste imeli težav pri izražanju svojih s čustvi obarvanih želja. Dovolite si več domišljije.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Napetosti, ki se bodo v ponedeljek pojavljale zaradi lune v znamenju ovna, skušajte prenašati potrpežljivo. Ukvarjanje s tehnikami sproščanja bo pomagalo premagati nakopičen stres. Ne obremenjujte pa se, če vas nekdo ne bo razumel na ustrezen način. V soboto, ko bo luna v dvojčkih prihaja val nove energije, ki vas bo prebudil. Nikar ne izgubite volje, saj boste polni raznoraznih idej.