KAJ VAM PRINAŠA OBDOBJE VENERE V RIBAH?

Stopamo v obdobje Venere v znamenju rib. Kaj lahko pričakujete?
Stopamo v obdobje Venere v znamenju rib. Kaj lahko pričakujete?

Stopamo v obdobje Venere v znamenju rib. Kaj lahko pričakujete?

Predviden čas branja 4 minute

Venera se bo od 11. marca do 5. aprila nahajala v znamenju rib, zato lahko v tem obdobju pričakujete poglobitve in razčiščevanja na področju čustev. Bolj kot v preteklem obdobju boste nagnjeni k sanjarjenju in doživljanju različnih faz ljubezni. Z globoko, duhovno energijo, ki presega meje časa in prostora boste bolj usklajeni s svojimi čustvi. Prav tako se boste lažje povezali z drugimi, tudi brez besed.

Prav tako se lahko osebne iluzije povečajo, kar vodi v razočaranje. Spregledali boste napake ljudi, pomembno bo, da zaupate svojim instinktom. To je obdobje, v katerem lahko zabrišete osebne meje. Prebudil se bo velikodušen in idealističen odnos do tistih, ki vam veliko pomenijo. Pomembno je, da se najprej osredotočite nase, čeprav ne bo enostavno, v nasprotnem primeru se lahko počutite kljub dobremu delu izčrpane.

Stopamo v obdobje Venere v znamenju rib. Kaj lahko pričakujete?

Če si boste vzeli čas zase, boste v prihodnje pripravljeni na sprejemanje pozitivnih odločitev. Prihaja prava poglobitev, ki se bo dotikala telesa, uma, duha in srca. Namesto da brezpogojno ljubezen podarjate samo drugim, jo podarite sebi. Ustvarjalno obdobje bo odlično za vse, ki ste povezani z umetnostjo in kulturo. Domišljija se lahko dvigne in vam omogoči odkrivanje novih konceptov.

To je pravi čas za eksperimentiranje in analiziranje talentov. Podajte se, če želite biti izpopolnjeni na neraziskano ozemlje ustvarjalnosti. Bistveno bo, da so upi in čustva usklajeni. Znali boste čutiti globoko povezanost s tem, kar želite prinesti v svoje življenje.

Na ljubezenskem področju boste delovali globoko čustveno, občutljivo in premišljeno. Prav tako vam bo blizu prilagodljivo in včasih neodločno delovanje. V razmerju boste z veseljem ponudili ramo za jok ali prisluhnili. Tokrat boste, še posebej če ste v razmerju blesteli v smislu zagotavljanja čustvene podpore.

Stopamo v obdobje Venere v znamenju rib. Kaj lahko pričakujete?

Brez podpore, ljubezni in harmonije se ne boste spuščali v nadgradnjo odnosa. Najprej boste želeli preveriti vse, česar se po tihem bojite, šele nato boste počasi spuščali novo osebo v svojo bližino. Na vse, kar vas bo obdajalo, boste gledali s strahospoštovanjem in ljubeznijo.

Prihaja močan strah pred samoto, kar vas lahko pripelje do tega, da ignorirate svoje potrebe in se naivno odzivate na vse kar prihaja. Več pozornosti bi bilo smotrno v obdobju Venere v znamenju rib nameniti svoji osebni rasti in ciljem. Globina čustev vam bo na področju prijateljskih odnosov omogočala, da skrbite za druge in razvijate povezave, ki jih potrebujete za osebno izpolnitev. Umetnost bo način izražanja duše, povezovanje z njo pa vam lahko omogoči razumevanje sebe in drugih.

Pripravljeno za Sensa.si

Preberite tudi PREBUDITE ŽENSKO V SEBI, GLEDE NA ASTRO ZNAMENJE in LJUBEZEN JE OSVOBODITEV OD STRAHU