Dnevni horoskop za torek 12. decembra 2023

Horoskop
Dnevni horoskop za torek 12. decembra 2023

Dnevni horoskop za danes, torek 12. decembra 2023

Predviden čas branja: 3 minute

Dnevni horoskop za torek 12. decembra 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. S konjunkcijo med Luno in Marsom boste utrujeni od vseh notranjih obremenitev, zato boste ostali brez besed. Pri pomembnih opravkih bodite bolj dosledni, sicer boste izpustili nekaj pomembnih podatkov.

Horoskop nasvet za današnji dan: Bodite previdni ob ponudbah, ki jih boste dobivali, saj ste trenutno malce naivni in preveč prepričani, da vam vsi želijo le dobro.

Horoskop
Luna je v znamenju Strelca

Življenjskih težav se ne boste ustrašili, saj boste strmeli k temu, da objamete svet in se povečate obzorje. Poletite k novim dogodivščinam naproti, proti neznanemu. Mikale vas bodo nove avanture, ki bodo potekale v duhu spontanosti, resnih razmerij v tem času ne boste poglabljali. S svojim sarkazmom lahko celo koga užalite, zato bolj skrbno izbirajte svoje besede. Danes boste nesebični in odprtega srca, vendar samovoljni in kljubovalni. Področja, ki bodo v teh dneh izpostavljena so meditacija, filozofija, psihologija, iniciacija, samo realizacija ter dolga potovanja.

Ugodno za stike s tujino, raziskovanje, iskanje možnosti in priložnosti, objavo del, špekulacije in druga tveganja, dolgoročno načrtovanje, obiskovanje predavanj z duhovno in filozofsko vsebino ter za iskanje podpore vplivnih ljudi. Čas ni naklonjen resnemu delu in podpisom pogodb. K perfekcionizmu v teh dneh ne boste težili, bolj boste optimistični in zaupljivi, ter seveda razigrani.

Rojeni v znamenju strelca in dogodki na današnji dan:

  • Sašo Udovič, slovenski nogometaš
  • Natalija Verboten, slovenska pevka
  • Dimitrij Tursunov, ruski tenisač
  • Daniel Agger, danski nogometaš
  • Nina Kolarič, slovenska atletinja

Na današnji dan Švica postane 25. članica Schengenskega sporazuma. V Celju odpre svoja vrata prvi art kino v Sloveniji – Art Kino Metropol. V Ljubljani se konča snemanje filma Kratki stiki. Španija postane republika. V kalifornijskem kraju San Luis Obispo odprt prvi motel na svetu. Najdena je bila ukradena slika Mone Lise. Rodil se je Janez Orešnik, slovenski jezikoslovec, akademik in Frank Sinatra, ameriški pevec, filmski igralec. Prav tako se je rodil norveški slikar Edvard Munch, ki velja za klasika ekspresionizma. Umrl je Ivan Stopar, umetnostni zgodovinar in Janez Wolf, slovenski slikar.

Kadar so ljudje srečni, ne ločijo med zimo in poletjem.

Anton Chekhov
Katera astro znamenja lahko danes pričakujete bolj prijetno situacijo na ljubezenskem področju?

Dnevni horoskop napoveduje, da lahko prijetne situacije na področju ljubezni pričakujete rojeni v zemeljskih znamenjih. 

Katera znamenja zodiaka boste danes preveč obremenjena z delom in financami?

V današnjem dnevu boste preveč obremenjeni z delom in financami rojeni v znamenju bika, dvojčka in device.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali TEDENSKI LUNIN VPLIV

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Čeprav imate že nekaj časa občutek, da se vam dogaja samo najslabše, dvignite glavo in se veselo usmerite proti toplim energijam, ki prebujajo situacije, ki vas bodo prisilile k napredku.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Težko se boste zaradi energije lune v strelcu ukvarjali s tistimi, ki bodo vsako stvar analizirali in tehtali. Pomembno je, da najprej razmislite in se odločite, kaj si v bistvu želite.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Vaše odločitve bodo tokrat bliskovite in spontane, kar vam prinaša čudovite rezultate, ki vas bodo notranje pomirili. Nikar se ne ozirajte na opazke okolice, ki jih ne bo malo.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Všeč vam bodo nasveti nekoga, ki razmišlja popolnoma drugače kot vi, zato se boste vprašali, če je morda čas za spremembe. Sedaj bo vse skupaj lažje, saj boste dobili občutek, da lahko zaupate.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Povsod boste kljub prijetni luni v strelcu zaznavali obraze, ki vam hočejo škoditi, zato se boste umikali v svoj svet. Tokrat nikakor ne boste pri volji za prerekanje ali dokazovanje.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Stojte za svojimi načeli in ne pustite, da vam nekdo narekuje drugače. Dan z energijo lune v strelcu bo zelo primeren tudi za razčiščevanje medsebojnih odnosov, ki so skrhani.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Nekdo vam bo na simpatičen način povrnil spomin na dogodke iz oddaljene preteklosti, zato se bosta zapletla v zanimiv pogovor. Zelo malo možnosti je, da bi zapadli v nezadovoljstvo.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Ljubezenska čustva bodo nihala iz ene skrajnosti v drugo, kar vas lahko spravi v zoprno situacijo. Po eni strani boste želeli okusiti strast, po drugi pa vas bodo razžirali dvomi.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Zapletli se boste v filozofiranje in argumentiranje zadeve, ki jo želite razrešiti in vas čustveno obremenjuje. Izkoristite nesporazum za odkrit in učinkovit pogovor, ki vas bo pomiril.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Z energijo lune v znamenju strelca boste začutili izredno željo po svobodi in samostojnosti. Ljubezensko dogajanje, ki vas je zelo skrbelo, se bo na koncu dobro razpletlo.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Ker boste opazili, da sodelavci za vaše predloge niso preveč zainteresirani, boste celo malce nesramni. Na prvem mestu bo zvečer na področju odnosov sposobnost prilagajanja.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Z energijo lune v strelcu se boste počutili razgibano. Razmišljali boste o poslovnem ali drugem sodelovanju, vendar bodite previdni pri načrtovanju novih poti, predvsem pa si spočijte.

Vas zanima: TEDENSKI LUNIN VPLIV ali HOROSKOP: KAKŠNO BO LETO 2024?