Tedenski Lunin horoskop od 11. do 17. decembra

Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 11. do 17. decembra
Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 11. do 17. decembra

Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 11. do 17. decembra

Predviden čas branja 4 minute

V ponedeljek dopoldne, ko se bo luna nahajala v škorpijonu ne predvidevajte kaj bi se lahko zgodilo, saj prihaja nepričakovano dogajanje, prav tako bodo čustva zelo intenzivna, zato boste vse jemali bolj osebno. Ob 12.11 uri prehaja luna v znamenje strelca, zato bo preostanek dneva vesel in vi zelo radodarni v smeri deljenja dobre volje in malenkosti. Nič vam ne bo težko, neobremenjeni boste hiteli sem ter tja, brez da bi razmišljali o posledicah svojih dejanj.

Mikalo in zanimalo vas bo vse kar je zanimivo in diši po avanturi. V komunikaciji bodite malce bolj previdni, da se o kakšni zadevi zaradi prebujenega entuziazma ne zagovorite. Ne boste se obremenjevali, če boste prejeli kakšno kritiko, saj jo boste z dobrim humorjem znali iznajdljivo pretvoriti v prednost. Preveč občutljivi posamezniki vam bodo šli na živce.

V pozitivnem smislu se boste znali odlično prilagoditi v vseh situacijah. V negativnem smislu boste nepotrpežljivi in vzkipljivi, če se nekdo ne bo takoj odzval na to kar boste želeli ali zahtevali.  Skušajte se zadržati, če se vam po mislih pletejo negativne zgodbe, saj bodo zaznave le trenutnega značaja. Zavestne odločitve bodo tiste, ki vas vodijo v pravo smer.

Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 11. do 17. decembra

V četrtek vas bo spremljal vpliv lune v znamenju kozoroga, zato boste bolj resni in vztrajni kot v preteklih dneh. Delo in denar bosta področji, ki jih boste želeli nadgraditi. Majhni namigi in napredne priložnosti bodo vodili v resne odločitve. V kolikor imate zmenek, ne bodite presenečeni, če ne bosta najbolj zgovorna in raznežena. Prositi nekoga za pomoč ali uslugo tokrat ne bo najboljša izbira.

Če ne živite po tradicionalnih načelih se lahko pojavi nervoza, ter občutek, da ni vse tako kot bi moralo biti. Tako v poslovnem, kot tudi privatnem življenju boste začeli delovati bolj zrelo in zbrano. Pozorni boste na področje denarja, ki bo v močno usmerjeno k dobičku. Čustva boste znova prebudili proti večeru, saj se ob 18.56 uri luna pomakne v vodnarja.

Prihajajo pogumne in bliskovite odločitve, s katerimi se boste olajšali marsikatero situacijo. Pri pomembnih nalogah lahko dobite občutek, da ste zopet našli bistvo ter svoj pravi smisel. Mikalo vas bo druženje, zato bo večerja v krogu družine prijeten dogodek, ob katerem vas bo prebudila izmenjava mnenj.

Več kot običajno boste razmišljali o tem, kaj vam prinaša obdobje, ki je pred vami. Čustveno boste zelo dojemljivi, odprti, strastni in samozavestni, zato je to ugoden dan, da zgladite nesporazume. S težavami se tokrat ne boste pretirano obremenjevali, ampak jih boste pogumno premostili. Poseben pomen bo imela napredna misel, ki bo gradila stabilnost.

Pripravljeno za Sensa.si

Preberite tudi HOROSKOP: KAKŠNO BO LETO 2024? in SPADATE MED ASTRO ZNAMENJA, KI RADA VOHLJAJO ZA SVOJIMI PARTNERJI?