Dnevni horoskop za torek 1. avgusta 2023

Horoskop
Dnevni horoskop za torek 1. avgusta 2023

Dnevni horoskop za danes, torek 1. avgusta 2023

Predviden čas branja: 4 minute

Dnevni horoskop za torek 1. avgusta 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Krizni trenutki, ki jih prebuja Polna luna bodo tisti, ki vas učijo spoznavati sebe, zato se jih naučite obvladati, da boste osebnostno zrasli.

Horoskop nasvet za današnji dan: Pazite, da vas določeni ljudje na začnejo izkoriščati, zato pravi čas postavite svoje meje.

Horoskop
Luna preide v znamenje Vodnarja

Danes ob 05:58 uri Luna preide v znamenje Vodnarja

Vodnar je po temperamentu sangvinično znamenje, predstavlja obdobje starosti ter presežek jaza v univerzalnem, označuje sredino zime. Pomeni potrebo po svobodi, neodvisnosti in izvirnosti. Njegova zodiakalna funkcija je revitalizacija ter eksplozija primarne energije, katera predstavlja iztočnico za osebno rast. Vodnarjeva frekvenca nihanja, katere prispodoba simbolizira umetnost gibanja, njegov glavni smisel pa je napredek. Vodnar ima dar za ravnodušnost in vedrino do samega sebe. Občutek za prijateljstvo in družbeno predanost.

Glavni moto znamenja je hrepenenje po osvobajajočem gibanju, duhovnosti in univerzalnem bratstvu.

Spremlja ga sistematično zavračanje vsakršne lastnine, kar vodi k razglašanju ekskluzivnih privilegijev njegovega ega. Spodbuja duh tovarištva, humanosti in enakopravnosti. V dneh z luno v vodnarju odlično uspevajo razne prireditve in shodi, pa tudi skupinske dejavnosti, zlasti tiste, ki so nekoliko neobičajne ali celo pustolovske. Življenje bo postalo bolj vznemirljivo in nepredvidljivo. Duhovno boste zelo razgibani, prilagodljivi, okretni v besedi in dejanju, ter na trenutke tudi odrezavi.

Danes ob 20:32 uri nastopi Polna luna – Ščip

Polna luna vas usmerja, da se poglobite vase in se osredotočite na rešitve. Zapisujte si pomembne prebliske, saj vas lahko dolgoročno rešijo pred zagato. Soočali se boste s starimi vzorci, polna luna bo umirila vaše nemirno srce, vendar ga bo po drugi strani tudi obremenila, zato se raje posvetite telesu in negi.

Polna luna je že od nekdaj tradicionalno veljala za čarobni čas in dodajala moč za dosego ciljev. Simbolizira ekstremne situacije na vseh področjih, tudi na področju čustev. V tem času se lahko v odnosu pojavijo večji vzponi in padci, zato se bodo izmenjevala strastna in konfliktna obdobja. Vaša čustva bodo nenadzorovana, priporočljivo se jim je spontano prepustiti. Polna luna je že od nekdaj krivec za nespečnost, živčnost na cestah, povečano število prometnih nesreč in še marsikaj, zato bodite v tem času bolj previdni in bolj budni.

Zmaga ni nekaj, kar se zgodi na igrišču, ko zapiska piščalka in zavreščijo navijači. Zmaga je nekaj, kar se gradi fizično in mentalno vsak dan, ko treniraš in vsako noč, ko sanjaš.

Emmit Smith

Rojeni v znamenju leva in dogodki na današnji dan:

  • Ljudmila Novak, slovenska političarka
  • Miran Stanovnik, slovenski motociklist in župan
  • Vesna Pernarčič, slovenska igralka
  • Jakov Fak, slovenski biatlonec
  • Anže Semenič, slovenski smučarski skakalec

Na današnji dan je bila ustanovna seja 7. državnega zbora Republike Slovenije. Začetek petinštiridesetih olimpijskih iger. Slovenija, Slovaška, Bolgarija, Ciper, Latvija in Malta postanejo članice Evropske agencije za okolje EEA. V Ljutomeru odprejo prvo samopostrežno trgovino v tedanji Jugoslaviji. Ana Frank naredi še zadnji vnos v svoj dnevnik. Krištof Kolumb odkrije Venezuelo. Rodil se je Zoran Đinđić, srbski predsednik vlade in Bojan Stupica, slovenski gledališki režiser. Rodil se je tudi francoski modni oblikovalec Yves Saint Laurent, ki je s svojimi modnimi kreacijami diktiral modne smernice 20. stoletja. Umrl je France Mihelič, slovenski slikar in Stane Kregar, slovenski slikar.

Na katero področje bo današnja Polna luna najbolj intenzivno vplivala?

Dnevni horoskop napoveduje, da se bo Polna luna najbolj dotaknila področja medsebojnih odnosov.

Katera astro znamenja lahko danes pričakujete zmedenost, nerodo in nejasnosti?

V današnjem dnevu boste zmedeni, nejasni in nerodni rojeni v znamenju bika, leva in device.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali MESEČNI HOROSKOP AVGUST 2023

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Ne boste si dovolili, da bi bili tudi če vas bodo razjezili ali razžalostili jezni ali potrti, raje se boste zavihteli čez vse ovire na bolj lahkoten način. Ne pozabite na prijatelje, ki se bodo z veseljem priključili.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Počasi boste izstopili iz svoje lupine in želeli poiskati nekoga, ki vas podpira tako pri osebnih kot tudi kariernih prizadevanjih. Kljub temu, da boste navdušeni, nikar ne prehitevajte s sprejemanjem obveznosti.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Nikar ne mislite da ste nedotakljivi, saj vas lahko resna energija Polne lune, ki ne bo simpatična opomni na težave, težke misli in razne zaplete, ki ste se jim želeli spretno izogniti.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Umaknite se od sistema delovanja, da je ljubezen zadnja stvar, o kateri razmišljate, saj boste imeli glede čustvenih povezav odlične priložnosti, da spoznate prave obraze in odkrijete bistvo.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Polna luna se bo tokrat dotaknila predvsem družinskih odnosov, zato ne bodite presenečeni, če boste ne glede na to, da večjih zapletov ni na vidiku razdražljivi ter pripravljeni na argumentiranje.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Poslovno področje bo zaradi intenzivne energije Polne lune, ki bo prebujala razdražljivost zahtevalo veliko od vas. Zdelo se vam bo, da je prisotnih ogromno drobnarij, ki jih niste sposobni na hitro opraviti.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Če vas bo nekdo ves čas spraševal zasebna vprašanja, vas lahko naredi nervozne. Prihaja spoznanje na področju čustev, o tem, da je morda dolgočasno, da nimate pravih priložnosti.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Zadeve se bodo kljub Polni luni, če boste dovolj zbrani usmerile v pravo smer, vendar ne bodite presenečeni, če bodo vsi v vaši bližini bolj nestrpni. Ne ozirajte se nanje, nadaljujte umirjeno.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Ob pridobivanju novih znanj boste pozabili na razne tegobe, ki ste jih bili deležni v zadnjih dneh. Veliko časa boste namenili financam, razmišljali boste dodatnem delu.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

V ljubezni ne boste najbolj zadovoljni, saj pogrešate dogajanje. Poskusite premisliti o vseh razlogih za in proti v zvezi s povabilom, ki se bo izkazalo, da niti ni tako zelo napačno.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Ostanite zaradi vpliva Polne lune previdni, posebno v prijateljskem krogu, kjer se bo prepletala neiskrenost. Potrebujete še nekaj dokazov, da bi se odločili tako, kot je dobro za vas.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Zaradi energije, ki jo bo prebujala Polna luna bi vse skupaj najraje preskočili, saj boste opazili nekaj, kar vam nikakor ni všeč in vas spominja na pretekle nerešene težave, ki so vas močno obremenile.

Vas zanima: LJUBEZENSKI HOROSKOP AVGUST 2023 ali TEDENSKI LUNIN VPLIV