Dnevni horoskop za sredo 6. decembra 2023

Horoskop
Dnevni horoskop za sredo 6. decembra 2023

Dnevni horoskop za danes, sredo 6. decembra 2023

Predviden čas branja: 0 minut

Dnevni horoskop za sredo 6. decembra 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, sveti Miklavž. Kdo je bil priden in kdo ne?  Vse, česar se boste lotili s kančkom dobre volje vam bo šlo dobro od rok. Ne pozabite pa na nekoga, ki čaka da se odzovete.

Horoskop nasvet za današnji dan: Nekdo v vaši bližini bo precej napet, vendar ne prevzemajte te energije nase, saj bi si s tem naredili več škode kot koristi.

horoskop
Luna preide v znamenje Tehtnice

Tehtnica, sedmo znamenje zodiaka je po temperamentu sangvinično znamenje in označuje življenjsko obdobje za prehod iz mladosti v zrelost, njen letni čas je začetek jeseni. Je predvsem simbol ravnotežja, mere, pravice, ki tehta dejanja in duše ob poslednji sodbi. Srce in razum sta pri tehtnici uravnovešena, lahko jo hitro spravimo iz ravnotežja, v katerega se zna diplomatsko tudi hitro vrniti. Znamenje tehtnice se nahaja v obdobju enega izmed dveh enakonočij. Ima predvsem ženski rodovitni princip, ki ga simbolizira Venera. Tehtnice so lepe, ljubeznive, prilagodljive, vljudne, družabne in talentirane, pa tudi željne življenja.

Ugodno za družabne in umetniške prireditve, zabave zaprtega kroga, romantiko, skrb za lepši videz, nakupovanje modnih oblačil, opremljanje doma, branje, pisanje in sprave sprtih strani. V dneh z luno v zračni tehtnici nikar ne bodite preveč popustljivi. Prihajajo soglasja, prijateljstva, iskrena ljubezen in vse lepo, v čemer lahko uživate. Ljubezen bo imela najlepšo podobo, zato se brezskrbno podajte na zmenek. Vaš videz bo v teh dneh na vrhu lestvice vaših prioritet, zato, se boste z veseljem podali v nakupovanje in si privoščili nekaj lepega samo zase, s pridihom elegance.

Moj vrt je moja najlepša mojstrovina.

Claude Monet

Vas zanima, kaj v tem tednu jesti, obleči…? Preverite TEDENSKI LIFESTYLE ASTRO NAMIG

Rojeni v znamenju Strelca in dogodki na današnji dan:

  • Fran Jaklič, slovenski pisatelj
  • Tone Ferenc, slovenski zgodovinar
  • Josip Globevnik, slovenski matematik
  • Jošihide Suga, japonski politik
  • Keke Rosberg, finski voznik formule 1

Na današnji dan v Celju ustanovijo Slovensko ljudsko gledališče. Izstreljen Apollo 17. Zavezniki začasno prepovedo izhajanje tržaškega Primorskega dnevnika. Francija in Nemčija podpišeta sporazum o nedotakljivosti meja. Združeno kraljestvo in Irska podpišeta mirovno pogodbo. Kitajci dobijo volilno pravico. Marija Terezija uvede splošno šolsko obveznost. V Sloveniji je bil na ljubljanski višji realki opravljen prvi poskus s telefonom. Rodil se je Dave Brubeck, ameriški jazzovski glasbenik in Agnes Moorehead, ameriška igralka. Umrl je Emil Adamič, slovenski skladatelj, dirigent, publicist, kritik in Claude Monet, francoski slikar.

Če bi vsak delil, kar ima, bi vsi imeli dovolj!

Katera znamenja zodiaka se boste danes najboljše počutila?

V današnjem dnevu se boste najboljše počutili rojeni v vodnih znamenjih. 

Katerim znamenjem se bo danes vsaka težava zdela večja, kot v resnici je?

V današnjem dnevu se bodo težave zdele večje kot so rojenim v zemeljskih znamenjih.

Preberite tudi: KLJUČ ZA SREČO JE ODKLEPANJE INTUITIVNE MODROSTI ali SODOBEN NAČIN IZPOSTAVLJANJA ODNOSOV

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Nič ni nemogoče, boste ugotovili danes, ko se odpirajo nove priložnosti na več področjih. Le ob sporočilu, ki bo imelo nedvomen pomen boste za trenutek nesigurni vase.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Dopoldne, ko bo luna še v devici poskrbite glede denarja, saj imate pred sabo številne zoprne obremenitve. Težavam se boste izognili, če boste iznajdljivo poiskali ustrezno rešitev.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Prilagodite nagovor, posebno v situacijah, ko bo vse skupaj zelo napeto in nestabilno. Nič vam ne bo koristilo, če boste v nedogled čakali, medtem ko si drugi delajo svoje načrte.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Priznali si boste, da imate dovolj samozavesti, zato lahko s pravimi prijemi v današnjem dnevu počasi napredujete. Znašli se boste v zanimivi situaciji, prav tako prihaja denarno presenečenje.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Ne dovolite pritiskov, saj se sami zelo dobro zavedate, kaj bi morali narediti. Razmislite, saj imate popoldne, ko luna prehaja v znamenje tehtnice kar nekaj možnosti za spremembo.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Nikar ne oklevajte, sicer boste morali počakati na drugo priložnost. V določenem okolju, ki se ne bo skladalo z vašimi željami, se boste zadrževali le toliko, kolikor je resnično potrebno.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Če vam ni do sodelovanja, ali pa se počutite nezaželeno, se namesto da ste slabe volje odločite po svoje. Popoldne, ko luna preide v vaše znamenje, vas bodo končno razumeli.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

V vaše naročje prihaja nekaj pozitivnih premikov, saj boste pokazali iznajdljivost in navdušenje za nekaj, kar je ostalim težko. Z naprednimi predlogi se boste zlahka prebili v ospredje.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Pomembno bo, da pospešite nekaj, s čimer ste dlje časa odlašali. Počasi prihaja nekaj novih namigov, nekaj, kar vam vrača optimizem in upanje. Poskusite izboljšati svojo kondicijo.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Zatekate se v ene in iste reči, kar vas bo dopoldne, ko bo luna še v znamenju device močno utrujalo. Vrtite se v začaranem krogu, namesto da bi pogumno poiskali možnost za nadaljevanje.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Ljubezen bo v ozadju, pojavi se lahko celo negativno razmišljanje povezano s čustvenim dojemanjem. Pri določenih opravkih se boste ustavili in ugotovili, da nimate prave energije.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Nekdo se vam bo oglasil v pravem trenutku, kar vas bo navdušilo. Brezskrbno se boste podali v zanimive podvige, o katerih ste do pred kratkim samo sanjali. Ovir tokrat ni na vidiku.

Vas zanima: KAKŠNE PREGLAVICE POVZROČA NESPOŠTOVANJE? ali NE UDRIHAJTE PO LJUDEH, KADAR SO NA TLEH, GOVORITE ISKRENO