Dnevni horoskop za sredo 5. julija 2023

Horoskop
Dnevni horoskop za sredo 5. julija 2023

Dnevni horoskop za danes, sredo 5. julija 2023

Predviden čas branja: 3 minute

Dnevni horoskop za sredo 5. julija 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskoppraznik glasbe. Prodorne misli in pogumne odločitve bodo tokrat na pravem mestu ob pravem času.

Horoskop nasvet za današnji dan: V današnjem dnevu je najbolj priporočljivo, da nadaljujete, česar ste se lotili, ne spreglejte pa tudi novega zanimivega namiga.

Horoskop
Luna je v znamenju Vodnarja

Luna je v znamenju Vodnarja

Vodnar je po temperamentu sangvinično znamenje, predstavlja obdobje starosti ter presežek jaza v univerzalnem, označuje sredino zime. Pomeni potrebo po svobodi, neodvisnosti in izvirnosti. Njegova zodiakalna funkcija je revitalizacija ter eksplozija primarne energije, katera predstavlja iztočnico za osebno rast. Vodnarjeva frekvenca nihanja, katere prispodoba simbolizira umetnost gibanja, njegov glavni smisel pa je napredek. Vodnar ima dar za ravnodušnost in vedrino do samega sebe. Občutek za prijateljstvo in družbeno predanost.

Glavni moto znamenja je hrepenenje po osvobajajočem gibanju, duhovnosti in univerzalnem bratstvu.

Spremlja ga sistematično zavračanje vsakršne lastnine, kar vodi k razglašanju ekskluzivnih privilegijev njegovega ega. Spodbuja duh tovarištva, humanosti in enakopravnosti. V dneh z luno v vodnarju odlično uspevajo razne prireditve in shodi, pa tudi skupinske dejavnosti, zlasti tiste, ki so nekoliko neobičajne ali celo pustolovske. Življenje bo postalo bolj vznemirljivo in nepredvidljivo. Duhovno boste zelo razgibani, prilagodljivi, okretni v besedi in dejanju, ter na trenutke tudi odrezavi.

V hvaležnem srcu, je neskončno poletje.

Celia Thaxter

LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC JULIJ 2023

Rojeni v znamenju raka in dogodki na današnji dan:

  • Miran Jarc, slovenski pesnik, pisatelj
  • Alojz Peterle, slovenski politik
  • Arjan Pregl, slovenski likovni umetnik
  • Beno Udrih, slovenski košarkar
  • Alberto Gilardino, italijanski nogometaš

Na današnji dan Japonska izstreli raziskovalno sondo proti Marsu. William Bradford Shockley izumi spojni tranzistor. Na modni reviji v Parizu predstavijo bikini. V Angliji začne v prometu veljati prva omejitev hitrosti na svetu. Izhajati začno Kmetijske in rokodelske novice. Rodil se je Tin Ujević, hrvaški pesnik, esejist in Jean Cocteau, francoski pisatelj, filmski režiser. Umrl je Astor Piazzolla, argentinski glasbenik, skladatelj in Walter Gropius, nemško-ameriški arhitekt.

Katere lastnosti bodo danes najbolj izrazite?

Dnevni horoskop napoveduje da bo najbolj poudarjena svobodna volja.

Katera znamenja zodiaka se boste najbolj znašla na področju čustev?

Na področju čustev se boste najbolj znašli rojeni v zračnih znamenjih.

Preberite tudi: ALI VAŠ RADAR NA PODROČJU ČUSTEV DELUJE? in HOROSKOP: ŽENSKE, KI ZNAJO IZKORISTITI SVOJ POTENCIAL

Katero barvo izbrati, čemu se izogniti? Preverite TEDENSKI LIFESTYLE ASTRO NAMIG 4.7.-10.7.23

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Bolj boste popuščali stresu in se ozirali na zunanje okoliščine, slabše se boste počutili. Sprostite se v spontanem klepetu s prijateljico, ki vas bo navdihnil z dobro vsebino in razmišljanjem.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Bodite pozorni na nagajive besede, ki bodo preskakovale in popravljale napeto delovno vzdušje. Zaradi preveč spontane energije lune v vodnarju se pripravite na nesoglasja v partnerskem odnosu.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Z energijo lune v vodnarju boste lažje zadihali in si sprostitev poiskali tam, kjer ste najraje. Zaradi prijetnega vzdušja ne boste imeli časa za razmišljanje o denarnih zadevah.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Dan bo ugoden za urejanje zunanjosti, postavljanje načrtov in razna soočenja, ki se bodo zaključila v pozitivno obarvani smeri. Gospodinjska dela in težja opravila bodo tokrat breme.Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Strah, da bi vas negativen odgovor prizadel je zaradi sproščene energije lune v vodnarju povsem odveč. Bodite bolj samozavestni in verjemite vase, le tako se boste boljše počutili.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Ne pozabite na pomembne dogovore in obljube. Umirili se boste, saj končno ugotavljate, da vam ni treba neprestano bezljati sem ter tja. Zastavili boste nekaj vprašanj.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Znova boste skušali prikriti svoja čustva, a ogenj v očeh vas bo izdal. Preprosto se spustite v pogovor in lažje vam bo. V domačem okolju vam bo zopet izredno prijetno.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Premislite o tem, kako se boste približali osebi, ki vas že nekaj časa vznemirja. V poslovnem krogu prihajajo spremembe, ki vzbujajo novo upanje po tem, da boste v prihodnje več zaslužili.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Dinamični in odločni boste, saj vam bo energijo dajala luna v vodnarju. Razmišljali boste hitro, ter se znali na vsakem koraku in v vsaki situaciji na iznajdljiv način postaviti zase.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Ker boste radovedni, se boste zapletli v mrežo najrazličnejših bolj ali manj pomembnih odnosov, med katerimi boste zelo spretno krmarili. Vezani, razveselilo vas bo manjše presenečenje.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Končno vas čaka nekaj novega ter zanimivega, vendar pazite, da ne bi preveč zapravili, posebno če gre za nekaj neuporabnega. Razdražljivost in romantika se bosta ves čas prepletali.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Pazite na nenadne izbruhe čustev, izogibajte se globokim analizam in raje na vse skupaj poglejte iz bolj spontanega vidika. Posebej pozorni boste na področju ljubezni.

Vas zanima: SKRITA MOČ ŽENSKE, ROJENE V ZNAMENJU RAKA