Dnevni horoskop za sredo 29. novembra 2023

Horoskop
Dnevni horoskop za sredo 29. novembra 2023

Dnevni horoskop za danes, sredo 29. novembra 2023

Predviden čas branja: 3 minute

Dnevni horoskop za sredo 29. novembra 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Ker se ne boste zavedali pravega razloga svojih korakov in dejanj nikar prehitro ne sklepajte, še posebej na področju ljubezni, kjer vas bo vleklo v temne globine.

Horoskop nasvet za današnji dan: Priznajte tisto kar čutite, tudi če ne bo najboljše sprejeto. Kovanje načrtov lahko pade v vodo, zato se prepustite občutljivi energiji in nikar ne delajte prehitrih zaključkov.

Horoskop
Luna preide v znamenje Raka

Danes ob 07:53 uri Luna preide v znamenje Raka

Rak, četrto znamenje zodiaka, ki mu vlada Luna, predstavlja začetek poletja. Močna prispodoba notranjosti, nenadzorovanih globin in iracionalnih impulzov. Opisuje otroški svet in način prenašanja misli. Uteleša lunine lastnosti kot so pasivnost, domišljija in brezbrižnost. Vodno znamenje rak je flegmatično, materinsko, zaščitniško, občutljivo, plodno, ljubeče in domoljubno znamenje. Izredno občutljiv, potrebuje varno intimnost. Mehka odmaknjenost je njegov ideal, daleč od spopadov in krutosti zunanjega sveta. Njegova prispodoba so valovi življenja, saj živi v notranjem vrtincu sanjarjenj, prividov ter iluzij.

Predstavlja nezaveden življenjski utrip, za katerega razum še ni prevzel skrbi nase. Prepletajo se romantika, fantazija in idiličnost. Ker znamenje raka povezujemo z domom, družino in potrebo po varnosti, ter izvorom je v teh dneh poudarek na domačem življenju.

Motivirajo nas čustva, naši odzivi postanejo nagonski, sprožajo jih nezavedne potrebe in želje. Pri odločitvah se boste v tem času obotavljali, zato marsikaterega načrta ne boste popeljali do konca. Vaša intuicija bo v teh dneh zelo intenzivna, saj bodo čustva determinirala vašo osebnost. Zaradi preobčutljivosti boste nekoliko neodločni ali celo podvrženi manjvrednostnim kompleksom. Najprej boste zaznali posledice svojih dejanj, šele nato tudi njihove razloge. Vaša ljubezenska nagnjenja bodo bolj čustvena kot čutna.

Kaj bi mladost brez dejanj in norosti in kaj bi starost brez spominov in modrosti.

Božidar Eržen

Rojeni v znamenju Strelca in dogodki na današnji dan:

  • Carlo Levi, italijanski pisatelj, slikar
  • France Balantič, slovenski pesnik
  • Jacques Chirac, francoski predsednik
  • Aleksander Godunov, rusko-ameriški baletnik
  • Vlado Kreslin, slovenski glasbenik

Na današnji dan Francija in Združeno kraljestvo se sporazumeta o izdelavi nadzvočnega letala Concorde. Oddajati začne TV Zagreb. Predsednik ZDA Johnson ustanovi komisijo za preiskavo atentata na John F. Kennedya. OZN objavi načrt o delitvi Palestine. Drugo zasedanje AVNOJ-a v Jajcu, ustanovitev NKOJ-a. Ustavodajna skupščina odpravi monarhijo in razglasi FLRJ. Francija in Sovjetska zveza podpišeta pakt o nenapadanju. ZSSR in Finska prekineta diplomatske odnose. Rodil se je Stane Vidmar, slovenski telovadec, industrialec in Maine de Biran, francoski filozof. Umrl je Janez Bleiweis, slovenski politik, pisec, urednik in Marija Terezija, avstrijska cesarica.

Zaljubljenost in modrost sta dve sestri, ki se zlasti pri moških nikdar ne ujemata, temveč sta vedno v nasprotju, kjer je ena, druge ni.

William Shakespeare
Katera znamenja zodiaka boste danes najbolj nasmejana in sproščena?

V današnjem dnevu boste najbolj nasmejani rojeni v ognjenih znamenjih. 

Katera znamenja zodiaka boste danes najbolj spogledljiva?

Danes boste najbolj spogledljivi rojeni v zračnih znamenjih. 

Preberite tudi: SPADATE MED ASTRO ZNAMENJA, KI SE NEPRESTANO PRITOŽUJEJO? ali NE ODLAŠAJTE, RAJE UKREPAJTE

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Z energijo lune v raku lahko poletite na krilih svojih sposobnosti in za to dobite celo pohvalo. Samozavest bo narasla, z njo pa tudi privlačne poslovne priložnosti, ki vas bodo prebudile.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Z nerganjem uničujete prijetne odnose, zato se čim prej obrnite k optimistično naravnanem razmišljanju. Ne bi bilo slabo, če bi bili enkrat za spremembo bolj redkobesedni.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Saj veste, da pogled pove veliko več kot prazne besede, zato poskrbite, da bo le ta prodoren. Končno boste mirni, saj se lahko odločite brez odvečnih pomislekov, prav tako zaznavate pravo sliko.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Do rešitve boste prišli naravnost, brez običajnih ovinkov in zapletov, saj vas bo bodrila energija lune v vašem znamenju. Lahko pridete tudi do novih informacij, sicer postopoma, vendar zanesljivo.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Nekoliko boste utrujeni, zato si brez slabe vesti vzemite več časa zase. Na ljubezenskem področju boste dobili nekaj odličnih priložnosti, zato nikar ne mencajte preveč.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Karierni načrti se bodo uresničevali po pričakovanjih, brez dodatnega truda. Pri poslovnih pogajanjih zaradi energije lune v znamenju raka skrbno poslušajte in manj govorite.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Karierni načrti se bodo uresničevali po pričakovanjih, brez dodatnega truda. Pri poslovnih pogajanjih zaradi energije lune v znamenju raka skrbno poslušajte in manj govorite.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Če boste nekoga pozorno opazovali, se boste lahko veliko naučili. Umirili boste svoje dvome in se posvetili načrtovanju prihodnosti. Ne boste več gledali nazaj, ampak se boste usmerili naprej.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Ugotovili boste, da so določene spremembe bolj pomembne, kot se vam je še pred kratkim dozdevalo. Manj ko boste razmišljali, lažje boste prekinili nekaj, kar vam je že dalj časa samo v breme.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Poiščite srečo na pravem mestu in si dovolite čutiti z vsem srcem. Nekaj zanimivih novic bo sledilo v pravem trenutku, ravno takrat, ko boste ostali povsem brez dobrih idej.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Odločili se boste za spletni klepet. Ne boste zgrešili, ker bosta imela z nasprotno stranjo veliko skupnega. Kar zadeva zdrav življenjski slog, bodo rezultati hitro vidni, če se boste disciplinirali.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Prenehajte samo razmišljati o spremembah, ampak jih uresničite tudi v praksi. Nekoliko lažje vam bo kot v preteklih dneh, saj boste spoznali, kdo je na vaši strani in kako vam lahko nekaj težjega uspe.

Vas zanima: NAMIGI IN OPOZORILA V OBDOBJU STRELCA ZA VSA ZNAMENJA ZODIAKA ali DOBRODOŠLI V MESTU ZMAG