Dnevni horoskop za sredo 28. junija 2023

Horoskop
Dnevni horoskop za sredo 28. junija 2023

Dnevni horoskop za danes, sredo 28. junija 2023

Predviden čas branja: 4 minute

Dnevni horoskop za sredo 28. junija 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskoppraznik glasbe. Z velikim žarom se boste lotevali zastavljenih nalog in prav dobro vam bo šlo, saj vas ovire ne bodo ustavljale.

Horoskop nasvet za današnji dan: Soočenja, ki prihajajo danes, bodo vključevala potrebna določena dokazovanja, ki vas bodo nekoliko utrudila.

Horoskop
Luna preide v znamenje Škorpijona

Danes ob 10:55 uri Luna preide v znamenje Škorpijona

Škorpijon, osmo znamenje zodiaka označuje življenjski čas, ki predstavlja zrelost, skratka čas velikih sprememb in novega rojstva, pozne jeseni. Po temperamentu je flegmatično, sicer pa skrivnostno, tiho, osredotočeno, vztrajno, uporniško, strastno in plodno znamenje. Škorpijon prikazuje zmožnost ustvarjanja duše. Strupeno želo znamenja ni samo neizprosno orožje, temveč tudi orodje, ki omogoča sungirati realnost, da se lahko pomakne globlje v srce skrivnosti. Čas velikih sprememb, globine, smrti in zaglobljenih skrivnosti. Škorpijon ubija, da ne bi umrl, in umre, da bi se lahko ponovno pobral in zaživel, smrt starega in rojstvo novega človeka.

Predstavlja področje destrukcij in raznih napetosti, znamenje je predvsem strastno, odlikujeta ga močna volja in prodornost. Posreduje priložnost, da lahko transformira energijo.

Ko Luna prehaja v škorpijona, postanemo v medsebojnih odnosih bolj nezaupljivi. Vzkipljivi in maščevalni, saj svoje strasti težje obvladujemo, kar lahko privede do manjših duševnih kriz. Vaša erotična moč bo v dneh z luno v škorpijonu potreba, da bi prodrli v bistvo stvari, sprejemali boste samo svoje lastne zakonitosti in težko se boste soočali z avtoriteto. Prihaja močna volja ter veliko bolj razčiščen odnos do življenja. Notranje boste nemirni, izrazito individualno usmerjeni in napadi tesnobnosti v teh dneh niso izključeni.

Danes praznuje Tanja Ribič: Astro profil

Tanjina narava je s Soncem v znamenju raka mirna in diskretna, nežna, mehka in nagnjena k sprejemanju vtisov in občutkov drugih ljudi. Tanja ne izpusti skoraj ničesar, niti svojih globokih čustev niti preteklosti. Vedno razume vsa stališča in jih skuša povezovati v celoto. Zaradi konjunkcije med Soncem in Venero je Tanja z veselo naravo družabna in občudovanja vredna v svoji okolici. Prava usodna ženska, ki si jo še dolgo zapomnijo. Težko se upre lepoti in šarmu, umetnosti pripisuje velik pomen.

Luno v znamenju leva je Tanja vedno prepričana o sebi ter v svoj prav, markantna in izredno sposobna. Spremlja jo dober občutek za poštenost, ki je zanjo ključnega pomena. Delo mora vsebovati številne izzive, vendar hrepeni tudi po svobodi. Ljubi življenje in vse, kar ji nudi, še posebej uživa v športnih dejavnostih na prostem. Ta pozicija jo naredi stabilno, samozavestno in privlačno.

Mnogi ljudje ne uspejo zato, ker se ne zavedajo, kako zelo blizu uspeha so, ko obupajo.

Thomas Edison

POLETNI HOROSKOP: ASTRO VODNIK POMEMBNIH PRELOMNIC

Rojeni v znamenju raka in dogodki na današnji dan:

  • Peter Paul Rubens, belgijski slikar
  • Ludvik Mrzel – Frigid, slovenski pisatelj, pesnik
  • John Stewart Bell, irski fizik
  • Klaus von Klitzing, nemški fizik, nobelovec
  • Pietro Paolo Mennea, italijanski tekač

Na današnji dan se v Ljubljani konča prvo zasedanje Svetovnega slovenskega kongresa. Slovenija, Litva in Estonija vstopijo v ERM-2. Sprejeta je bila prva ustava Kraljevine Srbov, Hrvatov in Slovencev vidovdanska ustava. Podpisana je bila versajska pogodba, s katero se je tudi formalno končala prva svetovna vojna. Rodil se je Henrik VIII., angleški kralj in Jean Jacques Rousseau, švicarsko-francoski filozof. Umrl je Primož Trubar, slovenski protestantski duhovnik, pisec prve slovenske knjige in James Madison, ameriški predsednik. Umrl je tudi slovenski impresionistični slikar Matej Sternen.

Kako boste danes delovali v medsebojnih odnosih?

Dnevni horoskop napoveduje, da boste hrepeneli po iskrenosti in direktnosti, če do tega ne bo prišlo, se lahko pojavit trma.

Katera znamenja zodiaka boste najbolj strastna?

Najbolj strastni boste danes rojeni v vodnih znamenjih.

Preberite tudi: POLETNI SOLSTICIJ ODPIRA VRATA V OBDOBJE RAKA ali VAM NE USPE SHUJŠATI?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Že nekaj časa vas obremenjuje nekdo, ki mu ne morete dopovedati, da vendarle želite samo svoj mir. Razburjanje vas ne pelje nikamor, zato se predajte lepim ter pozitivnim energijam.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Ker boste izredno odločni, vam nihče ne bo nasprotoval. Z nekom, ki je za vas že dlje časa velika uganka, se boste končno pogovorili o vsem, kar vas že nekaj časa muči.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Ne bodite oblastni, ko bo nekdo predlagal nekaj izven vaših okvirjev. Veliko bolj veseli boste, če se boste pridružili vsem ostalim in skupaj tkali inovativne rešitve v smeri boljše prihodnosti.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Usmerite moč v konkretne rešitve. Prijatelj vas bo presenetil s pozitivno energijo, še posebej če ste samski. Razmišljali boste tudi o tem, kaj bi radi dogradili ali spremenili v domačem okolju.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Glede določene zadeve boste zelo neodločni, notranji občutek namreč zaznava, da morda niste na pravi poti. S pomočjo zbranosti lahko pričakujete pozitiven razplet določene situacije.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Končno vam bo nekaj pomembnega uspelo, vendar le v primeru, če se ne boste preveč obotavljali in dvomili vase. Preveč se obremenjujete z nekom, ki si tega zaradi svojega obnašanja žal ne zasluži.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Morda je napočil čas, da si priznate, kam vas v resnici vleče srce in tudi nekaj storite v tej smeri. Posvetili se boste reševanju zadev na področju dela, vendar ne prehitevajte dogodkov.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Nikar se zaradi zakoreninjenih prepričanj popoldne, ko bo luna v vašem znamenju ne zapletajte v prepire, ki bi pokvarili sicer tako sproščeno in prijetno vzdušje. Prebudila se bo strast.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Zelo težko vam bo skrivati nekaj kar vas v notranjosti prijetno vznemirja. Zadeve, v katere ne verjamete ali vam ne ustrezajo pustite tokrat raje na miru, skušajte jih prestaviti.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Ne izgubljajte upanja, posebno na področju ljubezni, saj vam prehod lune v znamenje škorpijona prinaša veliko novega, neznanega in skrivnostnega. Ne dovolite si, da vas v slabo voljo spravljajo stvari, ki se vas ne tičjo.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Sprijazniti se morate, da ste za določeno zadevo odgovorni le vi. S prehodom lune v znamenje škorpijona prihaja nekaj nejasnih napetosti. Največ nesoglasij boste deležni z bližnjimi.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Prihaja odličen čas za uvajanje sprememb. Kljub temu bodite previdni, komu zaupate in se namesto da kimate drugim osredotočite na sebe in stvari, ki so za vas pomembne.

Vas zanima: SVETOVANJE: KLARA SI ŽELI ŽIVETI V MESTU, PARTNER PA NA PODEŽELJU ali POVABITE PRIJATELJE NA ZABAVNI VEČER