POVABITE PRIJATELJE NA ZABAVNI VEČER

Povabite prijatelje na zabavni večer
Povabite prijatelje na zabavni večer

Povabite prijatelje na zabavni večer

Predviden čas branja 3 minute

Spet pripravljate zabavo za prijatelje, ampak tokrat bi jih radi presenetili? Imate že seznam gostov, jedilnik, prostor ter hrano in pijačo, nimate pa ideje, kaj bi lahko dodali, da se bodo vaši gostje zabavali tokrat na nekoliko drugačen način. Pripravite jim večer z igrami, kjer bodo lahko tekmovali drug proti drugemu in bodo hkrati uživali v tekmovalnem duhu.

Pripravite lahko gostilniške igre, ki so stare, ampak še vedno priljubljene.

Pripravite prazne liste, kamor boste lahko napisali ekipe in njihove igralce, ter seveda prostor, kjer se boste lahko zabavali ob igranju iger. Ob tem pa ne pozabite na ‘šank’ oziroma mizo, na katero boste lahko postavili pivo, vino in nekaj slanih prigrizkov.

Povabite prijatelje na zabavni večer

Na izbiro imate veliko število iger, mi vam svetujemo naslednje.

Namizni nogomet na prostem je zabavna, napeta in atraktivna igra, ki predvsem privlači moški del populacije in je običajno osrednja tema pogovorov, kadar se v gostilni zberejo prijatelji in doma pustijo svoje boljše polovice. Zato, v kolikor imate možnost, si priskrbite namizni nogomet na prostem, je pa lahko tudi odlično razvedrilo za naše najmlajše, kjer se lahko zabavajo s prijatelji ali pa ob družbi staršev.

Pikado je igra natančnosti in osredotočenosti, je pa tudi igra polna zabave in predvsem tekmovalnosti.

Tej igri se rade pridružijo tudi ženske, saj ni potrebna posebna zagretost ali znanje, le natančna roka. Pikado je igra, ki se jo je zelo lahko naučiti, vendar zelo težko je postati mojster te igre, četudi izgleda otročje lahka. Je fantastična igra, ki ponuja neskončne ure zabave. Ne glede na to, ali ste izkušen profesionalec ali začetnik, se lahko v igri pikada vedno naučite in odkrijete nekaj novega.

Povabite prijatelje na zabavni večer

Poker je igra prefinjenosti, kalkuliranja in branja nasprotnih igralcev, ki združuje elemente naključja in strategije.

Je zelo popularna, vendar težka igra, ampak v kolikor se poker igra le za zabavo, je zelo preprosta in odlična igra. Sicer morate poznati osnovna pravila, vsi ostali triki in znanje pa sicer niso potrebni za igranje, toda v kolikor ste bolj vešči v igranju, boste lažje premagovali vaše nasprotnike. Premagate jih lahko tudi tako, da jih blefirate in jih prisilite, da vam dajo vaše žetone. Ne glede na vaše znanje se lahko lotite igre in se zabavate z družbo.

Sedaj, ko ste dobili nekaj idej za vašo naslednjo zabavo, se lotite priprav in organizirajte druženje, polno zabave in atrakcije. Pazite le, da ne bo preveč tekmovalnosti, saj se lahko vname tudi prepir, ampak običajno gre le za nezadovoljstvo ob slabi igri.