Dnevni horoskop za sredo 28. decembra 2022

horoskop
Dnevni horoskop za sredo 28. decembra 2022

Dnevni horoskop za danes, sredo 28. decembra 2022

Predviden čas branja: 4 minutes

Dnevni horoskop za sredo 28. decembra 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. S konjunkcijo med Luno in Neptunom boste znali poiskati preudarne rešitve ter se odločiti, ko bodo to od vas pričakovali ali zahtevali.

Horoskop nasvet za današnji dan: Čustvena pot je lahko malce obremenilna, vendar to ne bo pokvarilo tistih prijetnih trenutkov, ki jih boste spustili v svoj svet.

Horoskop
Luna je v znamenju Rib

Luna je v znamenju Rib

Dnevi z luno v ribah simbolizirajo psihizem, tisti mračni notranji svet v katerem se komunicira z višjimi vodniki. Primanjkovalo bo stanovitnosti, povečana bo vaša sprejemljivost za vtise. Občutili boste odtujenost od realnega pogleda, vaše notranje doživljanje pa bo zelo bogato. Potreba po združitvi vas lahko prisili v žrtvovanje svoje lastne osebnosti. Težko boste v teh dneh ohranili določeno enotnost, saj boste ves čas nihali med danimi možnostmi ter podlegali vplivom. Težavam in zapletom se boste v tem času raje umaknili. 

Na trenutke boste obstali v svojem svetu domišljije in notranjih vizij. Svoj obstoj boste opravičevali s koristnostjo, ali pa se boste znašli v svetu prividov. Bližina vode vas bo prebudila.

Ugodno za počitek, mirne oblike razvedrila, bivanje ob vodi, poslušanje glasbe, meditiranje in iskanje sprave. V komunikaciji boste bolj zadržani ter zmedeni, kar je lahko posledica manjvrednostnih kompleksov. Pojavila se bo odvisnost od spremenljivih razpoloženj, ljubezen pa bo bolj čustvene kot čutne narave.

Danes praznuje Denzel Washington: Astro profil

Njegovo Sonce se nahaja v prvi dekadi Kozoroga v 3. hiši, kar pomeni, da je zanesljiva, praktična in odgovorna oseba, ki spoštuje tradicijo in ustaljene navade, vendar pa ne mara vmešavanja in ni najbolj prilagodljiv, nagiba se tudi k črnogledosti, nezadovoljstvu in gospodovalnosti. Njegova luna se nahaja v prvi dekadi Vodnarja v 4. hiši, kar ga opisuje kot nenavadno in nepredvidljivo osebo, ki nadvse ceni neodvisnost in se hitro počuti utesnjeno, ni pa preveč romantična duša, vendar bolj strasten.

Ascendent ima v prvi dekadi Tehtnice, kar kaže na to, da je pravična, pomirjujoča in družabna oseba z izrazitim smislom za razvijanje prijetnih odnosov, da zelo skrbi za svoj videz, se pa tudi nagiba k oportunizmu, lenobi in užitkarstvu. Venera v Škorpijonu mu vliva strasten pristop do življenja.

Ne gre za to, kako močno znaš udariti. Bistvo je, kako močan udarec znaš prenesti in da greš naprej.

Rocky Balboa

Rojeni v znamenju Kozoroga in dogodki na današnji dan:

  • Thomas Woodrow Wilson, ameriški predsednik
  • Julij Nardin, slovenski fizik, izumitelj
  • John von Neumann, madžarsko-ameriški matematik
  • France Žajdela, slovenski zdravnik onkolog
  • Linus Torvalds, finski računalnikar

Na današnji dan v Ljubljani prvič uprizorjena Linhartova Županova Micka. Rodil se je Thomas James Henderson, škotski astronom in Carl-Gustav Arvid Rossby, švedsko-ameriški meteorolog. Umrl je Noni Žunec, slovenski tenorist, operni in koncertni pevec in Stevo Žigon, slovensko-srbski gledališki igralec, režiser.

Čemu bi se bilo danes smotrno izogniti?

Dnevni horoskop napoveduje, da bi se bilo smotrno izogniti globokim pogovorom.

Katera znamenja zodiaka boste danes najbolj pridna in vztrajna?

Danes boste najbolj pridni in vztrajni rojeni v zemeljskih znamenjih. 

Preberite tudi: ASTRO ZNAMENJA, KI BODO V 2023 NAŠLA IN IZBRALA LJUBEZEN ali TEDENSKI LIFESTYLE ASTRO NAMIG

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Vse lahko z ugodno energijo lune v ribah rešite in za vse se lahko pravočasno dogovorite, zato ne skrbite zaradi stvari, ki še niso rešene ali dorečene. Občutek utesnjenosti bo počasi izginil.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Zaupajte, da vas čaka sreča, le pripraviti se morate nanjo. Če se boste smilili sami sebi, boste zamudili vse priložnosti, ki vam jih prinaša današnji dan, obarvan z nežnimi energijami.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Z luno v ribah lahko prebudite umirjenost in zanesljivost. Priznajte o čemu razmišljate, čeprav so vaša čustva morda povsem drugačna. Pokažite tudi več odločnosti in poguma.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Tokrat se boste sposobni dvigniti se nad nepomembnosti. Navdihnite druge, da naredijo enako, tako da vse svoje lastnosti, ki vas obremenjujejo in spravljajo v kočljiv položaj postavite na stran.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Občutek, da vas nekdo ne spoštuje bo tokrat zagotovo neupravičen. Priznali si boste, da so se vaši hormoni povsem umirili, kar z drugimi besedami pomeni, da ste se preveč zaprli vase.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Prihaja močan občutek, da boste s podporo lune v ribah lažje prišli do želenega bistva. Ostalim boste poudarili, da je vaš čas ravno tako dragocen kot vaš denar, zato bodite pozorni, komu ga posvečate.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Razveselite se z malenkostmi. Poskusite biti dober primer drugim, še posebno, če boste obkroženi z otroci. Morda se ne zavedate tega, vendar ljudje pri vas pogosto iščejo namige.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Kljub nežni energiji lune v ribah boste razpoloženi in komunikativni. Srečali boste nekaj zanimivih ljudi, prav navdušeni boste nad tem, kako prijetno vplivajo na vas z dobro energijo.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Trenutno se nikjer ne želite izpostavljati, saj vas spremlja občutek, da ste v začaranem krogu. Počasi boste premagali negativne zaznave, ter občutek, da se vam godi krivica.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Zaradi energije lune v ribah se boste podali na svoji poti čez nekaj zapletenih ovinkov. Med osebami, ki se bodo spomnile na vas je lahko tudi nekdo, ki vam bo resnično zelo všeč.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Dogovorite se za zmenek z osebo, ki vam je močno pri srcu, saj lahko z luno v ribah pričakujete romantično obarvane vibracije. Pogovori bodo potekali s poudarjeno poslušnostjo.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Nekaj se je začelo dogajati, zato se boste razveselili, da ste del drugačnega in vznemirljivega. Poskusite pravi čas preprečiti težave in nesoglasja, vendar bodite zaradi previdni.

Vas zanima: TEDENSKI HOROSKOP OD 26. DECEMBRA DO 1. JANUARJA ali LETNI HOROSKOP 2023 ZA VSA ZNAMENJA ZODIAKA