Dnevni horoskop za sredo 27. decembra 2023

Horoskop
Dnevni horoskop za sredo 27. decembra 2023

Dnevni horoskop za danes, sredo 27. decembra 2023

Predviden čas branja: 6 minut

Dnevni horoskop za sredo 27. decembra 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Pomembno je, da se danes znebite razlogov, ki so nesmiselni. To so obveznosti, ki vam kradejo čas, odgovornosti in pričakovanja s stani ljudi, ki vam ne morejo ponuditi ničesar.

Horoskop nasvet za današnji dan: Če se boste na pravi način v današnjem dnevu približali problemu in se izognili konfliktom se bo vse skupaj kmalu uredilo v pravi smeri.

Horoskop
Luna je v znamenju Raka

Luna je v znamenju Raka

Vaše razpoloženje bo nihajoče, polni boste raznih dvomov in strahov, težko se boste tudi zbrali. Nežne energije lune v raku, bodo prebudile vaša speča čustva in vašemu telesu podarile željo po negi in razvajanju. Čas bo več kot primeren za meditacijo, umiritev in izkazovanje globokih čustev. V teh dneh bodo otroci in nosečnice bolj občutljivi in dojemljivi za razne vplive.

Ne bodite presenečeni, če boste v kakšni situaciji zajokali ali se smilili sami sebi, saj boste nepredvidljivi in vsak impulz vas lahko močno vznemiri.

Na področju čustev vas bodo preplavili spomini, povezani s preteklostjo, kar vam lahko pomaga k napredku v prihodnosti. Polni nakopičene energije, se boste po eni strani zapirali vase, po drugi strani pa boste želeli slišati kakšno nežno opazko. Ugodno za domača dela, kuhanje, pranje, nego otrok, kopanje v termalnih vodah, za pomoč in obiskovanje sorodnikov.

Luna
Ščip

Danes ob 01:33 uri nastopi Polna Luna – Ščip

Polna luna vas usmerja, da se poglobite vase in se osredotočite na rešitve. Zapisujte si pomembne prebliske, saj vas lahko dolgoročno rešijo pred zagato.

Soočali se boste s starimi vzorci, polna luna bo umirila vaše nemirno srce, vendar ga bo po drugi strani tudi obremenila, zato se raje posvetite telesu in negi.

Všeč vam bodo umirjene kavarne, kjer boste lahko klepetali s prijatelji in umirjena glasba, ob kateri lahko meditirate in le tako premostite napetosti, ki jih prinaša. Poglabljali se boste v dvome in strahove, težko se boste zaščitili pred zunanjimi vplivi. V zraku bo prisotna erotična energija, zato boste bolj razpoloženi za seks in ljubljenje.

Rojeni v znamenju Kozoroga in dogodki na današnji dan:

  • Marlene Dietrich, nemško-ameriška filmska igralka, pevka
  • Jože Ovsec, slovenski slikar
  • Gérard Depardieu, francoski filmski igralec
  • Anton Rop, slovenski ekonomist, politik, predsednik vlade
  • Zoran Rožič, slovenski slikar in pesnik

Na današnji dan na slalomu v Lienzu v Avstriji Urška Hrovat zasedla tretje mesto. Apollo 8 uspešno pristane na Zemlji. Rodil se je Louis Pasteur, francoski mikrobiolog, kemik in Johannes Kepler, nemški astrolog, astronom, matematik. Umrl je Tomaž Šalamun, slovenski pesnik in Pierre de Ronsard, francoski pesnik.

Človek nikoli ne bi smel reči: Prepozno. Vedno je čas za nov začetek.

K. Adenauer
Kakšno bo zaradi vpliva Polne lune vaše počutje?

Dnevni horoskop napoveduje, da bo energija naporna in precizna, zato se boste težko sprostili.

Katera znamenja zodiaka boste najbolj občutila energijo Polne lune?

Danes boste najbolj intenzivno občutili energijo Polne lune rojeni v zemeljskih znamenjih. 

Preberite tudi: MOŠKI, ČESA JI GLEDE NA NJENO ASTRO ZNAMENJE NE BI SMELI NIKOLI REČI? in SPADATE MED ASTRO ZNAMENJA, KI RADA VOHLJAJO ZA SVOJIMI PARTNERJI?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Če imate kakšen finančni dolg, boste morali razmisliti o bolj discipliniranem delovanju. Nestrpni boste, ker boste z energijo Polne lune želeli storiti vse na enkrat, kar pa ne bo najbolj učinkovito.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Vznemirjalo vas bo nekaj nerešenega, nekaj, kar se ne more razvozlati na hitro. Neodločni boste, ker določenih stvari še niste imeli časa v miru preverite ter analizirati.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Zaradi vpliva Polne lune boste prišli do spoznanja, da nekoga ne poznate tako, kot ste bili še pred kratkim prepričani, tudi samozavest tokrat na nobenem področju ne bo ravno na vrhuncu.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Prebuja se veselje, saj boste kljub Polni luni naredili točno to, kar ste si pred kratkim zamislili. Prav tako boste lahko na področju kariere aktivirali tudi druge posameznike.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Malce ste že pozabili, kako dobro se počutite v določeni družbi, zato nikar ne oklevajte, ko se bo ponudila zlata priložnost, da bi se lahko v razigrani družbi sprostili in poklepetali.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Motilo vas bo to, da se vam zatika tudi pri drobnih malenkostih, vendar se skušajte pomiriti, da je morda kriv le vpliv Polne lune. Skušajte biti vsaj na področju družine bolj prilagodljivi.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Ne zanašajte se le na eno mnenje, saj vas lahko energija Polne lune popelje tja, kamor si ne želite. Določena situacija vas ne navdušuje preveč, kljub temu z njo nikar ne odlašajte.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Znašli se boste v poslovnem in finančnem kaosu, ki bo od vas zahteval iznajdljivost. Ne skrbite, kmalu boste imeli zopet več časa za nekaj, kar vas bo notranje pomirilo in razveselilo.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Med prijatelji in znanci boste priljubljeni in iskani, zato se nikar zaradi vliva Polne lune ne umikajte in se ne zapirajte vase. Posvetite več časa razmišljanju o tem, kako bi polepšali nekomu dan.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Ne boste preveč razpoloženi nad tem, da bi se vračali na zadeve, ki so že za vami. V mislih se boste kljub vplivu Polne lune ozirali na drugo stran in iskali nove priložnosti.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Malce boste pozabljivi, zato si skrbno zapisujte vse, kar je najpomembnejše. V ljubezni vas bo nekdo opozoril, da že nekaj časa pretiravate s prevelikimi pričakovanji in zahtevami.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Čeprav vas že opozarjajo in morda zamujate glede izredno pomembne družinske obveznosti nikar ne iščite bližnjic, saj bi le tako lahko spregledali zelo pomemben ključ.

Vas zanima: ZAČNITE ČIM PREJ URESNIČEVATI SVOJE ŽELJE in SPADATE MED ŽENSKE, KI JIH V LETU 2024 ČAKA VELIKA SPREMEMBA?