Dnevni horoskop za sredo 26. junija 2024

Horoskop
Dnevni horoskop za sredo 26. junija 2024

Dnevni horoskop za danes, sredo 26. junija 2024

Predviden čas branja: 5 minut

Dnevni horoskop za sredo 26. junija 2024. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Lažje boste sprejeli svoj del krivde ali odgovornosti, težje pa se boste odločali o pomembnih finančnih podvigih. Spremembe vas lahko vznemirijo v negativnem smislu.

Horoskop nasvet za današnji dan: Dokončajte nekaj, kar ste pred kratim postavili na stran.

Horoskop
Luna preide v znamenje Ribi

Ribi, ki predstavlja zadnjo znamenje zodiakalnega kroga, je po temperamentu flegmatično znamenje. Življenjsko obdobje je agonija in smrt, označuje konec zime. Njena zodiakalna funkcija je uničenje individualizma, združitev in posebnosti razvoja bodočega cikla preporoda. Ribe združujejo duhovne in gospodarske interese, pri tem pa se odlikujejo s čutom dolžnosti in tovarištvom.

Razmere, v katerih živijo ribe, nanje intenzivno vplivajo, zato so pogosto nerazpoložene, ne da bi same natanko vedele zakaj. Njihovo moč in modrost znanja izražajo s tem, da se znajo potopiti v dno brezna podzavesti in tam poiskati duhovne vrednote. Simbol življenja in plodnosti. Ribice bi se morale krepkeje zavzemati za svoje pravice, ne pa da jim je vseeno, kako okolica sprejema njihove želje in hotenja.

V dneh z luno v ribah se umirimo in umaknemo vase, hitreje bomo zaznavali zunanje impulze. Prednost dajemo zasebnemu pred javnim, toda v medsebojnih odnosih je kljub temu začutiti povečano sočutje, razumevanje in toplino. Pokaže se potreba po nesebičnem dejanju, zato je to ugoden čas za dobrodelne akcije, pa tudi za ukvarjanje z duhovnostjo, plesom, glasbo in slikanjem.

Poletna noč je kot popolna misel.

Wallace Stevens

Rojeni v znamenju raka in dogodki na današnji dan:

  • Ignac Koprivec, slovenski pisatelj, novinar
  • Zlatko Prica, hrvaški slikar
  • Pavel Ivanovič Beljajev, ruski kozmonavt
  • Claudio Abbado, italijanski dirigent
  • Greg LeMond, ameriški kolesar

Na današnji dan, na ljubljanskem Trgu republike je bila slovesno razglašena neodvisnost Slovenije. Obnovljeni vodnjak s Herkulovim kipom na Levstikovem trgu v Ljubljani, ki so ga odkrili na dan slovesnosti po razglasitvi samostojnosti Slovenije. Hongkong je postal britanska kolonija. Indira Gandhi vzpostavi avtoritativno oblast v Indiji. Podpisana je bila ustanovna listina Organizacije združenih narodov. Rodil se je Juš Kozak, slovenski pisatelj in Anton Breznik, slovenski jezikoslovec. Rodil se je tudi italijanski nogometaš Paolo Maldini in motociklist Max Biaggi. Umrl je Božo Šprajc, slovenski filmski režiser in Albert I., monaški knez.

Katera znamenja zodiaka boste lažje kot običajno sprejela odločitev?

V današnjem dnevu boste lažje sprejeli odločitev rojeni v zračnih znamenjih.

Katera znamenja zodiaka boste danes najbolj nemirna?

Danes boste najbolj nemirni rojeni v vodnih znamenjih.

Preberite tudi: FILOZOFIJA IN NJEN NAMEN in STE SPOSOBNI RAZMIŠLJATI S SVOJO GLAVO?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Notranje boste na čustvenem področju zaradi lune v znamenju rib nemirni. Morda bo razlog to, da vam bo nekdo obudil spomin na dogodke iz preteklosti, ki se še vedno niso povsem zacelili.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Posvetili se boste reševanju nalog ter težav, ter skupaj s sodelavci želeli poiskati pravo odločitev za prihodnost. Na prvem mestu bo z luno v znamenju rib odlična sposobnost prilagajanja.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Odločno stojte za svojimi načeli in ne dovolite, da vam nekdo narekuje drugačna pravila. Zaupajte svojim občutkom, s katerimi boste zaradi prebujene intuicije dosegli svoje zastavljene cilje.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Dan bo primeren za razčiščevanje vseh tistih odnosov, ki v zadnjem času niso najbolj stabilni. V kolikor morate prebiti led v občutljivi situaciji, izberite optimistične predloge in rešitve.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Označili vas bodo, da ste najbolj vztrajni in bolj kot ostali pripravljeni čakati na rezultate. Kompliment vam bo dvignil ego, zato boste sposobni opraviti tudi najbolj zoprne stvari z nasmeškom.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Nekdo se bo spotaknil ob nekaj, v kar močno verjamete. Zelo malo možnosti je, da bi to storil nalašč, zato mu nikar ne zamerite. Ne računajte na prilagajanje, vendar ne zabredite v nesporazume.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Z energijo lune v znamenju rib ne boste imeli pretirane potrebe po druženju, kar lahko pokažete na neprijazen način. Vezanim tehtnicam bodo na plano silila nerazčiščena čustva.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Presenečeni boste, saj vam bo končno šlo zelo dobro pri finančnih odločitvah. Posvetite se projektom, ki vključujejo vlaganja na daljši rok, saj bo intuicija z luno v ribah nadpovprečna.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Nestrpno boste hodili sem ter tja, saj boste pričakovali odločitev, od katere bo v prihodnosti na področju kariere marsikaj odvisno. Ne dovolite, da drugi vplivajo na vas in se vpletajo v vaše odločitve.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Zaradi neodločnosti, ki jo prebuja luna v ribah se skrbno pripravite tako na slabšo, kot tudi na boljšo možnost razpleta določene situacije. Če vam karkoli ne bo jasno ne ugibajte, ampak vprašajte.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Intenzivno boste z luno v znamenju rib razmišljali o morebitnih spremembah, s katerimi bi lahko delovali bolj stabilno. Obremenjeni boste s stvarmi, ki vas čakajo, predvsem pa z odnosi na delovnem mestu.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Finančne zadeve bodo zahteven zalogaj, ki vam ne bo dal miru, dokler se ne boste z nekom odkrito pogovorili tudi o drobnih podrobnostih. Bodite jasni in odločni, kar niti ne bo preveč težko.

Vas zanima: PRIHODNOST JE LAHKO TUDI DRUGAČNA in HOROSKOP IN ČUSTVA: ŽENSKI, KI IZSTOPATA