Dnevni horoskop za sredo 21. junija 2023

Horoskop
Dnevni horoskop za sredo 21. junija 2023

Dnevni horoskop za danes, sredo 21. junija 2023

Predviden čas branja: 5 minut

Dnevni horoskop za sredo 21. junija 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskoppraznik glasbe. Ne glede na okoliščine in miselnost drugih o vas, se morate še naprej usmerjati k svojim ciljem in željam. Prihajajo duševna budnost, hitro razmišljanje in veliko interakcij ter komunikacije z ljudmi.

Horoskop nasvet za današnji dan: Medtem ko lahko navdihnete druge s svojim motiviranim, impluzivnim delovanjem, jih lahko tudi potegnete navzdol s svojimi negativnimi opazkami.

Horoskop
Luna preide v znamenje Leva

Danes ob 00:04 Luna preide v znamenje Leva

Lev, peto astrološko znamenje, ki ga simbolizira Sonce je po temperamentu kolerično, sicer pa očetovsko, ponosno in ustvarjalno. Označuje sredino poletja, zodiakalna funkcija pa je uveljavitev in obvladanje. Je simbol življenjske moči in sončne suverenosti, povezan s toploto in svetlobo. Levu pripisujemo povezanost z našim najbolj pomembnim organom, srcem in je prispodoba junaškega in kraljevskega karakterja.
Njegova potreba po lastni uveljavitvi je izredno intenzivna, kar ga vodi k visokemu egu, kljub temu pa ni zahrbten in nevoščljiv
. Njegovo življenje je večna tekma, v kateri želi vladati in obvladati.

So radoživi in dvolični, odlikuje jih močna volja pa tudi dobrodušnost in lagodnost. Simbolizira sposobnost otroka, da sprejema in deluje v skladu z njegovimi pravili igre.

Pravica je zanj prvotnega pomena, kar se nakazuje tudi v izvrševanju njegovih dejanj, ter ekstravagantnega načina duhovnega dojemanja. Čeprav pri levu videz večkrat vara, se znotraj kraljevske lupine in pokončne drže skriva pomanjkanje samozavesti, katero zna odlično skriti. Poudarek v dneh z luno v levu je na izražanju individualnih znanj in darov, paziti se moramo oblastnosti in sebičnosti, dogmatičnosti in ukazovalnosti. Odličen čas za zabavo, razne prošnje, prireditve in športne dejavnosti.

Danes ob 14:58 uri Sonce preide v znamenje Raka

Zaradi energije Sonca v znamenju raka boste čustveno ranljivi, vendar oboroženi s številnimi argumenti. Dokler ne pride do popolnega zaupanja, se ne boste prepuščali. Rak je vodno znamenje, ki je povezano z valovi čustev in vtisov. Nekateri valovi lahko postanejo razburkani, kar vas vodi do občutkov nejasnosti in nezadovoljstva. Zaljubljeni boste sentimentalni, malce naivni in pripravljeni umakniti se v svoj prostor.

Delovali boste iz sveta občutkov in domišljije, kar vam ne nudi logične razlage. Luna, ki vlada raku, dodaja globoko občutljivo naravo ter vas spodbuja, da prisluhnete svojim občutkom in se nanje odzovete na umirjen način.

Danes praznuje Anika Horvat: Astro profil

Tolerantna, optimistična in ljubezniva Anika, ki ima Sonce v dvojčkih, ima vse pogoje za profesionalni uspeh. Spoštuje zakone in pravico, njene družabne ambicije so zelo visoke. Vedno je prepričana o sebi ter v svoj prav, markantna in izredno sposobna. Z Luno v znamenju leva ima dober občutek za poštenost, ki je zanjo ključnega pomena. Dobra je tudi na področju organizacije. Enostavno obožuje tveganje in izzive, zato je njeno življenje, ko se le ti pojavijo lepše in polnejše.

kvadratom med Luno in Merkurjem uživa v svojem izmišljenem svetu, zato težko najdete srečo kjerkoli drugje, težko se sreča z idealnim svetom, kar nakazuje spremembe, nestabilnost in notranji nemir. Venera nakazuje, da je Anika prikupna, ljubezniva, nežna in prilagodljiva. Z otroki je močno povezana in hrepeni po domačem urejenem ognjišču, ter ugodnem ozračju.

TEDENSKI LIFESTYLE ASTRO NAMIG

Rojeni v znamenju dvojčka in raka in dogodki na današnji dan:

  • Tine Lesjak, slovenski harmonikar in skladatelj
  • Karl Erjavec, slovenski politik
  • Iztok Mlakar, slovenski glasbenik in gledališki igralec
  • Princ William, vojvoda Cambriški
  • Edward Snowden, ameriški obveščevalec in žvižgač

Na današnji dan je bila izglasovana vidovdanska ustava. Začetek veljavnosti ustave v ZDA. V Münchnu premierno uprizorijo Wagnerjevo opero Mojstri pevci nürnberški. V Londonu prvič uprizorijo opero Evita. Rodil se je Augustus Pablo, jamajški pevec reggaeja in Michel Platini, francoski nogometaš. Rodila se je tudi Juliette Lewis, ameriška igralka, rokerica in ameriška pevka Lana del Rey. Prav tako se rodi francoski pisatelj, filozof Jean-Paul Sartre in France Marolt utemeljitelj slovenske etnomuzikologije, ustanovitelj Glasbenonarodopisnega inštituta. Umrl je Inigo Jones, angleški arhitekt in Radivoj Peterlin-Petruška, slovenski pesnik.

Katero področje bo danes najbolj strastno in vznemirljivo?

Dnevni horoskop napoveduje, da bo najbolj strastno in vznemirljivo področje odnosov.

Katera znamenja zodiaka se boste danes težko zadrževala, ko bo potrebno molčati?

V današnjem dnevu boste težko zadrževali besede rojeni v ognjenih znamenjih. 

Preberite tudi: ČESA SE LAHKO OSTALA ZNAMENJA ZODIAKA NAUČITE OD RAKOV? ali KAKO POMEMBNE SO BARVE V VSAKODNEVNEM ŽIVLJENJU?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Zaradi svojega vedenja, ki bo z luno v levu izpostavljalo visok ego, boste prejeli kar nekaj opazk. Na področju dela skušajte biti bolj zbrani in ko se bo potrebno odločiti, bolj izbirčni.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Potrebujete pravi način, da se dvignete nad slabo voljo ter se učinkovito zavihtite v obveznosti. Čutili boste, da nekdo zahteva od vas odgovor, sami pa se še niste odločili.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Pričakujte učinkovit in intenziven dan, saj boste zaradi lune v znamenju leva nekoliko močneje čutili tok dobre energije. Vedeli boste kaj je treba čim prej narediti, da se boste boljše počutili.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Z energijo leva boste hrepeneli po spremembah. Pazite, da ne bi zaradi močne želje po tem, da se izpostavite in začnete nekaj drugačnega preveč obremenili ali užalili ostalih.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Kljub temu da vas bo luna v vašem znamenju silila v ospredje, mirno vztrajajte na svoji poti, seveda ob upoštevanju pomembnih dejstev, ki se bodo tesno dotikala finančnega področja.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Ne prepuščajte se trenutnemu malodušju, ki vam povzroča slabo voljo in je povezano z nerazčiščenimi ljubezenskimi zadevami. Dobro premislite, koliko časa boste posvetili nečemu, kar vas v bistvu vznemirja.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

V kolikor se ne boste zbrali, boste zamujali in si nakopali dodatne skrbi. Z nečim se zaenkrat še ne strinjate, saj vam vse skupaj sproža dvome. Težke misili vas bodo za trenutek utrudile.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Iznajdljivost, ki se bo prebudila z energijo lune v levu uporabite v svoj prid, saj se vam obetajo zanimivi rezultati. Namesto da bi zadeve plačevali, se jih lotite sami, saj vas bo to navdihnilo s ponosom.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Prihaja prijetno sporočilo, ki vas bo spravilo v dobro voljo. Na čustvenem področju se bo vse skupaj končno zjasnilo, toda ne pretiravajte z navdušenjem, temveč bodite dosledni.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Lahko se podate v akcijo, saj boste s pomočjo energije lune v levu odlično pripravljeni. Komaj ste čakali na čas, ko se dogajanje odvija v pozitivni smeri. Prihaja uspeh na poslovnem in finančnem področju.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Odprite oči in poglejte, da so dobri prijatelji lahko odlično pomagalo v trenutkih, ko se ne počutite najboljše. Poskusiti ni greh, še posebej, če iščete zelo pomembno izhodiščno točko.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Pazite, kako se boste odzivali v službenem okolju. Pomembno je, da vznemirljivo energijo preskočite in premagate. Raje jo izkoristite in premislite o finančnih spremembah.

Vas zanima: ALJAŽEVA ŽENA NE ŽELI V SLUŽBO, NEPRESTANO IŠČE IZGOVORE ali SPROŠČENI IN V DOBRI FORMI BOSTE PREJ DOSEGLI USPEH