Dnevni horoskop za sredo 20. aprila 2022

horoskop
Dnevni horoskop za sredo 20. aprila 2022

Dnevni horoskop za danes, sredo 20. aprila 2022

Predviden čas branja: 4 minutes

Dnevni horoskop za sredo 20. aprila 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Doseganje osebne neodvisnosti in širjenje idej stopa v ospredje. Tišina vam tokrat ne bo odgovarjala.

Horoskop nasvet za današnji dan: Bolj pestro, strastno in zabavno bo na področju čustev, še posebej pri vezanih, ki boste danes v povezavi z ljubljeno osebo začutili pravo zadovoljstvo.

horoskop
Luna je v znamenju Strelca

Luna je v znamenju Strelca

Strelec, deveto znamenje zodiaka, ki je po temperamentu kolerično znamenje, označuje zrelost ter konec jeseni. Njegov naravni cikel so zadnji žarki pred zagonom. Predstavlja duhovni razvoj in notranje preobrazbe, ter se skuša identificirati s puščico. Simbolizira vse kar je resnično in nesmrtno, ter misel, ki uvaja svetlobo in ustvarjalni organ, ki odpira da oplaja, ki razpolavlja, da omogoča sintezo. Je tudi žarek svetlobe, ki razsvetli zaprt prostor. Povečuje potrebo po razširjanju obzorij, se ne zmeni za težo in simbolično prekorači zemeljske razmere.

Prisotna je duhovna potreba po osvojitvi zunaj možnega dosega.

Združuje odločitve in sinteze. Ko puščica preleti na določen cilj, uprizarja izpolnitev. Izraža popolno odprtost vesolja, sintezo zemeljskega in nebeškega, človeškega in božanskega, podzavestnega in nad zavestnega. To je zanos ter širjenje brez konca, ki ima svoj cilj, najvišjo združitev z vesoljno energijo. V dneh z luno v strelcu ozračje preveva optimizem, postanemo bolj živahni, iskreni, zaupljivi, optimistični in radodarni. Zaželimo si svobode. Zunanji vtisi bodo delovali na vas in v teh dneh boste z lahkoto razgibali svoje srce in razum. S strastno vročekrvnostjo boste v odločitvah pogosto prenagljeni.

Danes ob 02:24 uri Sonce preide v znamenje Bika

Obdobje Sonca v znamenju bika prinaša notranji mir. Vaša čutnost bo močno povečana, ne glede na to, ali kuhinji, ali pri delu, ali pa v spalnici. Življenje bo v tem obdobju za vas bolj kot umetnost, kar pomeni, da boste hrepeneli po udobju in občutku zadovoljstva.

Obdobje Sonca v znamenju bika je premišljen in z realnimi vzgibi obarvan čas, v katerem boste želeli vložiti trud in čas v zanesljive stvari. Ta vpliv vas vabi, da se upočasnite in da se stabilizirate. Lahko tudi razkrije, kako lahko praktično moč zemeljskega elementa usmerite v vsakdanje življenje. Vaša čutila bodo prebujena in zaljubite se lahko v stvari, ki jih je prijetno gledati, se jih dotikati in jih okusiti.

Danes praznuje Carmen Electra: Astro profil

Njeno Sonce v znamenju Bika ji podarja odločnost, vztrajnost in samozavest. Prepričana vase in v svoj uspeh, se zna soočati s težavami na svoj prepričljiv način. Ima ogromno energije, zato je usmerjena tudi v aktivne športne dejavnosti, s katerimi poskrbi za dobro formo svojega telesa.

Luna v Levu ji podarja nedotakljivost na področju čustev. Sposobna je preboleti razmerja in se takoj usmeriti novim zmagam naproti. Dana ji je tudi nenavadna privlačnost, s katero z lahkoto osvaja osebe nasprotnega spola. Če ji nekdo ne odgovarja, ga je sposobna črtati iz svojega življenja.

Tisti, ki bo premagal svoje strahove, bo resnično svoboden.

Aristotel

Rojeni v znamenju bika in dogodki na današnji dan:

  • Napoleon III., francoski cesar
  • Alexandre Alberto da Rocha de Serpa Pinto, portugalski raziskovalec
  • Arto Paasilinna, finski pisatelj
  • Gro Harlem Brundtland, norveška premierka
  • Željko Joksimović, srbski pevec

Na današnji dan društvo Slovenija objavi program Zedinjene Slovenije. Začetek šestih olimpijskih iger. Apollo 16 pristane na Luni. Rodil se je tudi Mohamed, arabski prerok in Albrecht Otto Johannes Unsöld, nemški astronom. Umrl je Tone Šifrer, slovenski pesnik in esejist in Matej Cigale, slovenski jezikoslovec.

Kako se boste počutili v današnjem dnevu?

Dnevni horoskop napoveduje, da bodo zunanji vtisi delovali na vas in z lahkoto boste razgibali svoje srce in razum.

Katera astro znamenja boste danes najbolj optimistična?

V današnjem dnevu boste najbolj optimistični dvojčki, levi in vodnarji.

Preberite tudi: KLJUČNA RAZLIKA MED POVPREČNOSTJO IN IZJEMNOSTJO ali TEDENSKI HOROSKOP

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Pod vplivom ugodne lune v znamenju strelca pričakujete, da boste vse kar ste si v zadnjih dneh zastavili rešili zelo hitro. Nekdo bo pritegnil vašo pozornost, zato se prepustite spogledovanju.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Zaradi lune v strelcu vam bodo besede tekle bolj spontano. Težko se boste zadrževali pred tem, da ne bi povedali svojega mnenja, ki pa ga nekdo ne bo prenesel na ustrezen način.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Z ognjeno luno boste neučakani, na področju dela vas lahko reši pomoč v zadnjem trenutku, ki prihaja popolnoma spontano. V ljubezenskih odnosih pazite na komunikacijo.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Razpoloženje ter počutje se bo bliskovito spreminjalo, še posebej kar zadeva poslovne zadeve, ki trenutno niso v najboljšem stanju. Kljub temu boste na področju ljubezni dokaj sproščeni.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Nekdo bo v vas vzbudil zanimive občutke, povezane z neustavljivo strastjo. Preden boste ukrepali, se pomirite in počakajte, če ima smisel, saj bi lahko naleteli na kratkotrajno zadovoljstvo.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Na področju kariere boste dosegli nekaj pomembnega, kar vas bo napolnilo s samozavestjo. Všeč vam bo, ker se bo vse dogajalo brez zapletov, kar vam omogoča, da se izkažete.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Storite z energijo lune v strelcu pozitiven korak, saj ni časa da bi le čakali. Ne dovolite, da bi se vse skupaj ustavilo le v vaših mislih, raje poskrbite da boste zadeve popeljali v realnost.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Nikakor nočete odstopiti od svojih stališč, zato je priporočljivo, da počakate na boljši trenutek. Potrebovali boste nasvet, vendar zanj zaradi povečanega ega tokrat ne boste prosili.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Natančno in smotrno si organizirajte dan, ki ne bo najbolj lahkoten. V nasprotnem primeru boste vedno bolj nervozni in nemirni, morda zaradi popolnoma nepomembnih malenkosti.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

V ljubezni boste zaradi energije lune v strelcu končno zopet veliko bolj sproščeni. Naredite tokrat tako kot čutite da je prav. Nikar se ne ozirajte na to, kaj si o vsem skupaj mislijo drugi.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Znašli se boste v nenavadnem kočljivem položaju, zato morate brati med vrsticami, čeprav nimate interesa in se vam vse skupaj zdi že preveč obremenilno. Počakajte na boljšo priložnost.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Odprt ljubezenski pogovor je nekaj, kar ste začeli pogrešati, saj ste preobremenjeni z delom in financami. Sedaj je pravi čas, da si namesto stresa pričarate sproščeno ljubezen.

Vas zanima: Mesečni horoskop APRIL 2022 ali TEDENSKI LUNIN VPLIV