Tedenski Lunin horoskop za obdobje 18.4.-24.4.22

Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 18. do 24. aprila 22
Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 18. do 24. aprila 22

Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 18. do 24. aprila 22

Predviden čas branja: 3 minute

V ponedeljek se bo luna nahajala v znamenju škorpijona. Težka in napeta energija se vas bo želela dotakniti in vas usmeriti k pogumnim podvigom. Ljubezenski pripetljaji, zapletanja in manjši konflikti vas bodo popeljali v burno dogajanje. Zaradi vznemirjenosti, ki jo boste čutili, vam lahko besede prehitro uidejo z jezika. Tokrat zagotovo ne boste ostali neopaženi, saj se boste znali postaviti v ospredje. Prihaja nekaj občutljivosti, ki je ne boste razrešili z umikom v samoto, ampak z intenzivnim pogovorom. Ne bodite presenečeni, če boste spremenljivega razpoloženja.

V torek preide luna v znamenje strelca, zato bo prijetno in veselo, kjerkoli se boste nahajali.

blank

Pripravljeni boste na spontanost, s katero se boste odlično znašli tudi v bolj napornih ljubezenskih odnosih. V kolikor bo kdo občutljiv, ga boste hitro znali nasmejati in spraviti v dobro voljo. Direktni, iskreni in prepričani v svoj prav se boste tudi v sredo večkrat znašli v besednem dvoboju. Pričakujte razbremenitve, humor in optimistično naravnano delovanje. Vpliv prinaša več akcije, soočenja in iskrenosti, zato je pravi čas, da se pogovorite o stvareh, s katerimi ste nezadovoljni.

V četrtek se bo luna pomaknila v znamenje kozoroga.

Čeprav se boste želeli sprostiti, vam bodo misli polnile karierne in finančne zadeve, ki vas čakajo v prihodnjem obdobju. Poslovno naravnani boste sposobni urediti tudi finančno plat ter poskrbeti za materialno zadovoljstvo. Ljubezenske zadeve vas ne bodo pritegnile, želeli boste le mir in razumevanje. Mnogo bolj se boste tudi v petek zavedali tega, kaj si v življenju resnično želite. Senzitivnost bo precejšnja in lažje boste opazili, da vam um sporoča nekaj, telesni občutki pa vam bodo s svojo govorico govorili nekaj drugega. Ne boste se obremenjevali, če boste prejeli kakšno kritiko, delovali boste z dvignjeno glavo.

V soboto zjutraj preide luna v vodnarja, nastopi tudi Zadnji krajec. Bodite odprtih oči in odprtega duha, še posebno kar se tiče profesionalnih priložnosti. Z nastalimi težavami se tokrat ne boste obremenjevali, ampak jih boste pogumno premostili. Čas je ugoden, da začnete nekaj novega, oziroma da dokončate kar ste začeli pred kratkim. Veliko bo tudi v nedeljo, ko bo luna še v vodnarju govorjenja, manj bo konkretnih dejanj. Pomembna za vas bo predvsem napredna misel, ki bo gradila dolgoročne načrte.

Pripravljeno za Sensa.si