Obdobje Sonca v znamenju bika prinaša notranji mir

Sonce se je 19. Aprila začelo sprehajati po znamenju bika, kjer se bo nahajalo do 20. Maja. Vaša čutnost bo močno povečana, ne glede na to, ali kuhinji, ali pri delu, ali pa v spalnici. Življenje bo v tem obdobju za vas bolj kot umetnost, kar pomeni, da boste hrepeneli po udobju in občutku zadovoljstva.

Obdobje Sonca v znamenju bika je premišljen in z realnimi vzgibi obarvan čas, v katerem boste želeli vložiti trud in čas v zanesljive stvari.

Ta vpliv vas vabi, da se upočasnite in da se stabilizirate.  Lahko tudi razkrije, kako lahko praktično moč zemeljskega elementa usmerite v vsakdanje življenje. Vaša čutila bodo prebujena in zaljubite se lahko v stvari, ki jih je prijetno gledati, se jih dotikati in jih okusiti.

Obdobje Sonca v znamenju bika

Ko je Sonce v Biku stvari postanejo veliko bolj ljubke, lene in udobne.

Posedite dlje časa  v postelji, privoščite si okusno hrano in pijačo ter na pohodu vdihnite lepote narave v pravem smislu. To je čas, da se počutite resnično žive in hkrati povezane z zemljo.

Uporabite energijo Sonca v biku, da naredite, kar želite in osrečite sebe. To je čas, da vzpostavite zdrave meje in prekinete vse, kar se vam ne zdi v redu. Če se počutite slabo, pomislite na vrtove, svežo travo, cvetoče cvetje in bujne gozdove.

Zavedajte se, da ste lahko bolj trmasti ali da imate izbruhe jeze, zato v naprej skušajte odreagirati drugače, oziroma prenehajte vztrajati. Skušajte ujeti noto prilagodljivosti in lažje vam bo.

Astro znamenje

Obdobje Sonca v znamenju bika bo povzročilo, da boste globoko zakoreninjeni v svojih mislih, besedah ​​in dejanjih.

Vse, kar boste počeli bo premišljeno in skrbno načrtovano. Zelo pomembni za vas bosta stabilnost in varnost, kar pomeni, da se boste trudili, da bi si pridobili stvari, ki jih želite. Svoje odgovornosti boste dojemali zelo resno in so ponosni boste na točnost in učinkovitost.

Zaznali boste, kdaj potrebujete dober počitek, zato niste v nevarnosti, da bi se znašli pod stresom. V dneh ko bo prevladala želja po užitku, ne delu, ste lahko zelo ležerni in leni.

Preverite, katere lastnosti vam podarja Sonce s svojimi aspekti ob vašem rojstvu!