TEDENSKI HOROSKOP OD 18. DO 24. APRILA 2022

Tedenski horoskop od 18. do 24. aprila napoveduje prehod Sonca v znamenje bika
Tedenski horoskop od 18. do 24. aprila napoveduje prehod Sonca v znamenje bika

Tedenski horoskop od 18. do 24. aprila napoveduje prehod Sonca v znamenje bika

Predviden čas branja: 3 minutes

V začetku tedna boste zaznavali energijo ovna, ki se počasi umika iz obzorja. V sredo prihaja Sonce v znamenju bika, ki se bo razbohotilo v vsem svojem sijaju, ter vas bo popeljalo do notranjega miru, po katerem ste v preteklem obdobju hrepeneli. Lotili se boste predvsem praktičnih zadev in nalog in tokrat boste sposobni vztrajati pri njih tudi takrat, ko vam bodo metali polena pod noge.  Hrana, pijača in vse vrste udobja bodo področja, ki vas bodo razveseljevala in jim boste namenili več svoje energije in časa.

Če bo določen podvig zahteval dodaten napor, se ga ne boste lotili, saj vas bo spremljala tudi ležernost.

Pripravite se, da se bodo čistile, zaključevale in urejale stvari, ki ste jih nekako puščali nedokončane. Uredite finančno področje, saj je primeren čas, da se vse postavi na svoje mesto, čas bo prepleten s pospravljanjem in notranjim mirom. Novosti in novi prijemi vas zaradi vpliva Merkurja v biku ne bodo vznemirjali, raje se boste gibali po ustaljenih poteh. Nagnjeni boste k trmi in težko vas bo prepričati v karkoli, kar bo imelo dvomljiv značaj.

Tedenski horoskop od 18. do 24. aprila napoveduje prehod Sonca v znamenje bika

Večkrat se boste zalotili, da se obnašate malce ukazovalno, ampak po drugi strani boste molčali o svojih občutkih. Vaša notranja narava bo zaradi Venere in Marsa v znamenju rib racionalna, pomembno vam bo, da lahko sami skrbite zase, da ste ves čas z nečim zaposleni in dobro plačani. Če boste slučajno prisiljeni v tveganja in tekmovalnost z drugimi, boste navzven ostali hladni, razburjenost v sebi pa boste premagovali v sanjah. Potrebovali boste nekoga, ki vam bo vračal samozavest in vero vase.

Katera astro znamenja boste imela v tednu pred vami največ sreče na področju ljubezni?

Tedenski horoskop napoveduje, da boste imeli največ sreče v ljubezni rojeni v znamenju ovna, leva in rib.

Kateri planetarni premiki se bodo zgodili v tem tednu?

Tedenski horoskop napoveduje, da se Sonce v sredo pomakne v znamenje bika.

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Ne prenaglite se v sredo z tem tednu nakupom. Če dobro pomislite niti ni tako ugoden, kot se zdi na prvi pogled. Veliko se boste ukvarjali z odnosi in opazili, da sta z nekom izredno povezana, čeprav se nekako upirate, tega si še nočete priznati. Odgovorite na pismo ali klic, nikar pa ne verjemite govoricam, ki vam bodo prišle na uho, saj bodo le plod nevoščljivosti. Osredotočite se na svoje cilje in ne le na neumnosti. Zaradi pogostega prelaganja svojih obveznosti postaja njihovo breme za vas vedno težje. Če se jih ne boste takoj lotili, vas bodo v kratkem času brez dvoma pokopale pod sabo.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

V vaših mislih bo zmeda, saj ste prepričani, da se morate premakniti naprej in se usmeriti v drugačne cilje, kar ne bo najbolj enostavno. Na ljubezenskem področju se ne boste preveč poglabljali v podrobnosti, zmotilo vas bo tudi, če se bo partner preveč vtikal v vaše zasebno življenje. Petek z luno v kozorogu ne bodo ravno po vašem okusu. Skrbi in moteč spanec vam bo povzročil zaplet, ki ga niste predvidevali. Več miru in stabilnosti prihaja v nedeljo, ko lahko opravite pogovor in se dogovorite za boljše pogoje.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

V začetku tedna se vam obeta nekaj težavic, povezanih z vašim splošnim počutjem, ki bo nihalo sorazmerno z razpoloženjem. Marsikdo vas ne bo razumel na pravi način, kar vam lahko prinese notranje napetosti. Nikar ne držite v sebi stvari, ki vas obremenjujejo, pogovorite se s tistimi, ki jim zaupate. Poslovna plat se bo izboljšala v četrtek, ko boste bolj samozavestni. Končno se vam nakazuje možnost izboljšanja, ki bo povezana tudi z vašimi financami. Nikar pa preveč ne zapravljajte, saj se vam lahko celotna situacija hitro obrne na glavo. Več sreče na področju čustev se vam nasmiha v nedeljo.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Tokrat boste imeli občutek, da bi z veseljem poleteli daleč vstran. Dnevi bodo resnično stresni, predvsem zaradi občutka, da vas nihče ne upošteva. Počakajte do druge polovice tedna, ko se vam ponudi priložnost. Delo vam bo šlo odlično od rok. Če se spogledujete z dodatnim zaslužkom je čas nadvse primeren.  V soboto in nedeljo se vam lahko zgodi, da boste zaradi vpliva planetov čustveno nekoliko nestabilni in kljub argumentom prepričani v svoj prav. Ustavite se in prisluhnite tudi drugi strani saj boste situacijo tako veliko lažje rešili.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Tednu bi lahko rekli čas sprememb. Po temeljitem premisleku, za katerega ste imeli dovolj časa, boste sprva nekoliko sramežljivi, potem pa vse bolj jasno zavzeli stališče in naredili nekatere korake, ki jih drugi ne bi nikoli pričakovali od vas. Glede na vašo obzirnost, razumevanje in prizanesljivost ni pričakovati vojne, pa vendar boste svoje mnenje predstavili dovolj odločno. V zadnjih dneh tedna boste veliko časa posvetili sebi, saj boste tako lažje začutili, kaj je za vas v tem obdobju pomembno. Morda si boste celo zaželeli kakšnega norega koraka, vendar se boste na koncu le premislili in ostali na realnih tleh.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Bolj stvarno boste razmišljali o svojih željah, vsakdanje obveznosti pa vas bodo vzpodbudile, da se boste zbližali z drugimi in tokrat bo vaše sodelovanje veliko bolj odločno. V torek boste o svojih namenih predvsem govorili, v navezi z drugimi pa dosegli kar nekaj uspelih akcij.  Vajeti boste prevzeli v svoje roke, druge pa potisnili v drugi plan in jih obremenili z nalogami, ki vam niso všeč. Vaše samoljubje je trenutno na visokem nivoju, s pomočjo Merkurja boste sposobni o svojih sposobnostih in pomenu za skupnost povedati toliko, da vam bodo puščali proste roke.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Energijo boste usmerjali v dokazovanje moči pred drugimi ljudmi. Želeli si boste končno povedati kaj vam leži na duši. Pomirite se in razmislite, kako se bodo ljudje odzvali na vaše besede. V svoje življenje boste privabljali ljudi, ki vas bodo osrečili. Našli boste tudi upanje in pridobili samozavest. Ne obremenjujte se z drugimi, kadar se ne strinjate z njihovim drugačnim mnenjem. V nedeljo se boste ukvarjali z družinskimi vezmi, ki jih boste želeli okrepiti s kakšnim skupnim kosilom. Zaustavite se pri svojih skritih željah in jim počasi namenite več svoje dragocene pozornosti.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Dobili boste pozitiven odgovor na prošnjo, ki ste jo že skoraj pozabili. Prihaja veliko zagona in ostane vam še, da uredite podrobnosti glede nečesa, kar je bilo kar velik zalogaj. V ljubezni boste končno nekoliko bolj optimistični in sproščeni. Pogodbe in druge pravne podrobnosti bodo delovale v vašo prid, vendar bo vse skupaj za vas nekoliko naporno. Izogibajte konec tedna se pogovorov o denarju, tudi če ga imate dovolj, ni čas, da bi ga posojali, ker ga boste težko dobili nazaj. Nedeljo boste namenili sebi.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

V torek boste dolgo odlašali in zavlačevali. Lahko se zgodi, da se bo namesto vas odločil nekdo drug. Prihod nove osebe v vašo bližino vas bo vznemiril. Ni razloga za neprijetne občutke, razjasnite jih, morda boste odkrili kaj, česar ne veste. Pripravljeni boste na vse, kar se vam bo ponudilo. Usmerili se boste k spremembam, ki vam prinašajo bolj sproščeno vzdušje. Sonce v znamenju bika bo tisto, ki vam bo v soboto in nedeljo olajšalo vaše korake in vam podarilo še dodatno samozavest. Če se nahajate v nedorečenem odnosu, je sedaj pravi čas, da položite karte na mizo.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

V prvih dneh tedna boste imeli kar nekaj težav, saj ne boste vedeli kateremu področju v vašem življenju se morate posvetiti. Pripravite se na velike spremembe, ki jih podzavestno občutite že sedaj. Pomoč poiščite pri človeku, ki mu zaupate in za katerega veste, da vam bo znal svetovati. Razlog za prepire bo na ljubezenskem področju vaše ljubosumje. Razmislite, kaj je za vas pomembno in kaj ne. Bodite bolj natančni in premišljeni, saj boste le tako prišli do pozitivnih rezultatov. Čakajo vas večje spremembe na čustvenem področju.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Nima smisla, da se prepirate in neprestano dokazujete svoj prav. Morate pa ostati zvesti sebi in svojim željam. Če boste prosili za tujo pomoč, bodite pripravljeni na vrnitev določene usluge. V bolj sproščeno obdobje prehajate v petek, ko boste na vsakem koraku prekipevali od zadovoljstva. Prišli boste do zelo pomembnega sklepa, povezanega s čustvi. Prav kmalu boste imeli še eno priložnost, da se izkažete, sicer pa vsekakor pokažite, kaj nameravate. Vezani vodnarji, ne izgubljajte glave in srca v prijateljskem odnosu, saj se lahko opečete.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Mnogi se utegnete spraševati, če niste s prekinitvijo odnosa naredili napake. Analiziranje preteklosti utegne pripeljati do spoznanja, da bolj prisluhnete sebi. Ves čas boste obkroženi z ljudmi, z njimi delili svoje občutke in ko boste najmanj pričakovali pride rešitev. Zvezde vam bodo v soboto in nedeljo naklonjene predvsem v ljubezni. Tako boste našli svojo srečo. Popaziti morate na tiste zadeve, ki vas bremenijo in doumeti, da je življenje igra, katero igrate pogumno. Potreba po pohvali in priznanju bo močna in intenzivna.