Dnevni horoskop za sredo 18. januarja 2023

horoskop
Dnevni horoskop za sredo 18. januarja 2023

Dnevni horoskop za danes, sredo 18. januarja 2023

Predviden čas branja: 4 minute

Dnevni horoskop za sredo 18. januarja 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Zaradi konjunkcije med Soncem in Plutonom vas bo skrbelo, kako vas dojemajo drugi, vendar svojih obremenitev ne širite niti v neskončnost, niti na okolico.

Horoskop nasvet za današnji dan: Z veseljem boste na vseh področjih pretiravali in poveličevali vse stvari, dogodke in načrte.

horoskop
Luna je v znamenju Strelca

Luna je v znamenju Strelca

Strelec, deveto znamenje zodiaka, ki je po temperamentu kolerično znamenje, označuje zrelost ter konec jeseni. Njegov naravni cikel so zadnji žarki pred zagonom. Predstavlja duhovni razvoj in notranje preobrazbe, ter se skuša identificirati s puščico. Simbolizira vse kar je resnično in nesmrtno, ter misel, ki uvaja svetlobo in ustvarjalni organ, ki odpira da oplaja, ki razpolavlja, da omogoča sintezo. Je tudi žarek svetlobe, ki razsvetli zaprt prostor. Povečuje potrebo po razširjanju obzorij, se ne zmeni za težo in simbolično prekorači zemeljske razmere. Prisotna je duhovna potreba po osvojitvi zunaj možnega dosega. Združuje odločitve in sinteze.

Ko puščica preleti na določen cilj, uprizarja izpolnitev. Izraža popolno odprtost vesolja, sintezo zemeljskega in nebeškega, človeškega in božanskega, podzavestnega in nad zavestnega.

To je zanos ter širjenje brez konca, ki ima svoj cilj, najvišjo združitev z vesoljno energijo. V dneh z luno v strelcu ozračje preveva optimizem, postanemo bolj živahni, iskreni, zaupljivi, optimistični in radodarni. Zaželimo si svobode. Zunanji vtisi bodo delovali na vas in v teh dneh boste z lahkoto razgibali svoje srce in razum. S strastno vročekrvnostjo boste v odločitvah pogosto prenagljeni.

Danes praznuje Kevin Costner: Astro profil

Njegovo Sonce se je ob njegovem rojstvu nahajalo v tretji dekadi Kozoroga v 5. hiši, kar nakazuje, da je zanesljiva, zvesta, praktična in odgovorna oseba, ki spoštuje tradicijo in ustaljene navade, vendar pa ne mara vmešavanja in ni najbolj prilagodljiv. Luno ima v prvi dekadi Strelca v 3. hiši, kar astrologija opisuje kot pozitivno, prijateljsko in priljubljeno osebo odprtega duha, ki zelo skrbi za svoje telo in um, ne premore pa prav veliko takta in vztrajnosti, zadovoljstva in gospodovalnosti.

Znajde se tudi v zelo težkih okoliščinah, saj se ponavadi zanese le nase. Velikokrat ima težko življenje, predvsem v zgodnejšem obdobju, a skoraj zagotovo doseže uspeh. In to z lastnim trudom in zahvaljujoč svojim sposobnostim. Rad ima zdravo prehrano, ker rad skrbi zase, za svoje telo in um. Je tudi širokega in odprtega duha, še posebej, kadar gre za doživljanje novih gurmanskih doživetij in užitkov in še zlasti, če gre za eksotične kuhinje.

Nič ni bolj nesmiselno kot učinkovita izvedba tistega, kar sploh ne bi bilo potrebno izvesti.

Peter Drucker

Rojeni v znamenju Kozoroga in dogodki na današnji dan:

  • Christian Fittipaldi, brazilski avtomobilski dirkač
  • Josep Guardiola, španski nogometaš in trener
  • Pavel Mareš, češki nogometaš
  • Thor Hushovd, norveški kolesar
  • Roberta Metsola, malteška političarka in pravnica

Na današnji dan je bil začetek mirovnih pogajanj v Versaillesu. James Cook odkrije Havaje. Rodil se je Vitomil Zupan, slovenski pisatelj in Anton Verovšek, slovenski gledališki igralec, gledališki režiser. Umrla je Marjana Deržaj, slovenska pevka in Antoine Darquier de Pellepoix, francoski astronom.

Kakšno počutje lahko pričakujete danes?

Dnevni horoskop napoveduje, da boste dobre volje, navdušeni in spontani.

Katera znamenja zodiaka boste danes najbolj nemirna?

Danes boste najbolj nemirni rojeni v vodnih znamenjih.

Preberite tudi: POPOLNOMA ODKRITA ASTRO ZNAMENJA, S KATERIMI JE ODNOS ENOSTAVEN ali BOLJE JE BITI SREČEN KOT IMETI PRAV

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Z dobro energijo lune v strelcu boste razrešili, kar ste si začrtali in sicer z motivacijo in vztrajnostjo. Morate si priznati, da so prijetne okoliščine tiste, ki vas že nekaj časa vodijo k boljšemu počutju.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Določena zadeva se ne bo uresničila, kar vas lahko resno obremeni. Pomagajte si z luno v strelcu in svojo pot nadaljujte s samozavestnim pristopom in pogumom, ki ga imate dovolj.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Zelo dobro se boste z luno v strelcu počutili v energijah, ki se bodo prepletale, vendar pustite nekaj prostora tudi za druge, saj bodo spraševali po nasvetih, ker so vaši odgovori vedno uporabni.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Želite si več dogajanja in bolj odprtih odnosov, zato se boste podali v akcijo in zoprne stvari neobremenjeno pustili za sabo. Ne odločajte se za zadeve, ki jih ne poznate dovolj dobro.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Dobro vam bo šlo od rok prilagajanje, zato spontano sledite svojim sposobnostim in še preden se boste zavedali, boste tudi osebnostno napredovali. Ni še konec tekme, zato ne delajte prehitrih zaključkov.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

V ljubezni lahko naredite tisti korak, na katerega se vztrajno pripravljate. Pokažite več optimizma in odločnosti, saj se boste znašli pred nekaj pomembnimi preizkušnjami.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Z energijo lune v strelcu si boste začrtali zanimivo pot. Prav prijetno se boste počutili, saj boste prejeli zelo lep kompliment, ki se vam bo še dolgo časa vrtel v vaših mislih.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Zaradi lune v strelcu bo prisotnih manj pomislekov, ki bi kradli vašo energijo in prinašali dvome. Dogajanje na ljubezenskem področju bo postajalo vedno bolj razgibano, kar vam bo všeč.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Energije, vam zaradi lune v vašem znamenju ne bo primanjkovalo, kar vas vodi k večji produktivnosti. Ne delajte na področju kariere in denarja prehitrih zaključkov, saj bi se s tem usmerili v napačno smer.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

V ljubezni boste bolj pogumni in razigrani, saj prihaja občutek, da vas ljubljena oseba razume. Ne poskušajte obvladati čustev, raje se jim prepustite, saj boste le tako prišli do pomembnih spoznanj.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Dogaja se vam preveč pestro, zato boste nezadovoljni z dogodki, ki bodo zahtevali od vas prehitre odločitve. Prepoznali boste nekaj priložnosti zase, vendar še ne boste dovolj osredotočeni.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Ne bodite presenečeni, če boste kljub luni v strelcu malce zoprni, intuicija vas bo svarila pred napačnimi odločitvami, zato ji lahko popolnoma zaupate. Kupu obveznosti se ne boste mogli izogniti.

Vas zanima: ZAKAJ STE SANGVINIKI (DVOJČKI, TEHTNICE IN VODNARJI) TAKO ZELO PRILJUBLJENI? ali KAKO OSVOJITI ROMANTIČNO DUŠO?