Dnevni horoskop za sredo 15. maja 2024

Horoskop
Dnevni horoskop za sredo 15. maja 2024

Dnevni horoskop za danes, sredo 15. maja 2024

Predviden čas branja: 6 minut

Dnevni horoskop za sredo 15. maja 2024. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Danes je mednarodni dan družine in mednarodni dan podnebnih sprememb.  Počutili se boste prijetno, zadovoljno in skladno. Bolj kot običajno boste osredotočeni na ustvarjanje miru, lepote in harmonije.

Horoskop nasvet za današnji dan: Energija Prvega krajca bo namenjena iskanju načinov za ponovno vzpostavitev ravnotežja, ki je bilo izgubljeno. Prihajajo jasnost, zdrav razum in dobro sodelovanje.

Horoskop
Luna preide v znamenje Device

Skozi dan še pod vplivom Lune v znamenju Leva, prihaja odlična energija, zato boste želeli biti opaženi in pohvaljeni. Ker boste vzhičeni in željni sprememb, se izogibajte pretiranemu zapravljanju, ki vas lahko zavede, raje za manjši znesek vplačajte srečko, ki vam modra prinese kaj več. Vaša energija bo povečana, zato se podajte v kakšne aktivne športne dejavnosti, da jo sprostite.

Začeli boste vedno bolj intenzivno razmišljati o tem, da bi morali več narediti zase in za svoje telo. Posezite po oblačilih v rumeni, oranžni in rdeči barvi. Tisti, ki pa se želite od burnega tempa umiriti, pa se odenite v modro. Všeč vam bodo močne barve, intenzivni vzorci ter občutek, da ste v središču, modnega ali besednega dogajanja.

Ahat, karneol ter tigrovo oko, bodo kristali, s katerimi lahko izboljšate svoje razpoloženje. Želeli se boste urediti po zadnjih modnih smernicah, vendar ne pozabite na zmernost. Oblačila v rumeni, oranžni in rdeči barvi bodo danes čudežno delovala na okolico, zato se jim nikar ne izogibajte. Nakit naj bo zlat ali srebrn, vsekakor pa eleganten. Če že nekaj časa razmišljate o obisku drogerije, je sedaj pravi čas, saj bo vaš občutek, kaj potrebujete pravi.

Danes ob 13:48 uri nastopi Prvi krajec

Prvi krajec prinaša dejaven čas. Veliko se boste ukvarjali sami s sabo. Povečana bo vaša lakota, zato boste ves čas iskali nekaj za pod zob. Izognite se sladkarijam in gaziranim pijačam. Presnovo lahko pospešite z uporabo bolj ostrih začimb.

Če boste lase strigli sedaj, bodo krepki in gosti, tudi rasti bodo hitreje. Dan je ugoden za obisk frizerskega salona, saj vas bo frizer zelo dobro razumel kaj želite, tudi z rezultatom boste več kot zadovoljni. Priporočljive so kure za hranjenje kože. Če želite telo utrditi s kremami ali olji, si privoščite masažo.

Kdor si hoče ohraniti družinsko srečo, naj ne skopari z drobnimi pozornostmi in ljubeznivostmi. Brž ko se mu ponudi priložnost za kako prijazno dejanje, naj ga takoj tudi stori in naj ne čaka na jutri.

Dale Carnegie

Rojeni v znamenju bika in dogodki na današnji dan:

  • Pierre Curie, francoski fizik, nobelovec
  • Vatroslav Oblak, slovenski jezikoslovec
  • Mike Oldfield, angleški glasbenik
  • Anže Logar, slovenski politik
  • Janja Sluga, slovenska političarka

Na današnji dan je bil začetek kulturne revolucije na Kitajskem. Ustanovljen je bil McDonald’s. NASA izstreli Mercury 9, še zadnje vesoljsko plovilo iz projekta Mercury. Francis Baily v Inch Bonneyu, Roxburgshire med popolnim Sončevim mrkom opazuje pojav, znan kot Bailyjevi biseri. Rodil se je Claudio Monteverdi, italijanski skladatelj, violinist. Umrl je Kazimir Malevič, ruski slikar in Edward Hopper, ameriški slikar.

Zemlja ne pripada človeku. Človek pripada zemlji. To dobro vemo. Vse je povezano med seboj, tako kot družino druži kri. Vse je povezano. Človek ni stvarnik tkanja življenja, ampak samo vlakno v njem. Kar naredi s tkanjem, dela tudi s samim seboj.

Chief Seattle
Česa se je danes smiselno lotiti?

Dnevni horoskop napoveduje, da boste zelo uspešni v vseh kreativnih dejavnostih.

Katera astro znamenja boste najbolj neodvisno usmerjena?

Najbolj neodvisno boste usmerjeni rojeni v ognjenih znamenjih. 

Preberite tudi: TEDENSKI LIFESTYLE ASTRO NAMIG 14.5.-20.5.24 in NE KRIVIMO STARŠEV ZA TISTO, ČESAR NAM NISO MOGLI DATI

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Ne bodite presenečeni, če boste na področju čustev slišali nekaj, kar vam ne bo všeč. Ker se nikakor ne želite spreminjati, boste v sebi zaznavali čudne občutke, ki jih nikakor ne boste znali razvozlati.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Nekdo vas bo prepričal o zadevi, v katero niste verjeli. Presenečeni boste nad sabo, ker ste spregledali pomembna dejstva. Vendar se ne obremenjujte, saj imate še čas za realizacijo.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Uspelo vam bo predvsem zato, ker boste nekaj pomembnega predstavili z nenavadnimi besedami in načinom, ki bo šarmiral vse vključene, tudi tiste najbolj zahtevne.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Omejitve, ki jih boste končno razvozlali, vam bodo predstavljale priložnost za osebni napredek. V ljubezenskih odnosih bo prisotnih nekaj napetosti, saj sta oba izredno samosvoja.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Tudi če se za trenutek izgubite, nikar ne pozabite na dejstvo, da imate v svoji bližini ljudi, kateri vam bodo z veseljem prisluhnili. Prvi krajec vam bo povrnil fizično moč.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Z energijo lune v levu in Prvim krajcem boste zapravljivi, navdušeni nad življenjem in zelo komunikativni. Naklonjena vam bo tudi čustvena vsebina, zato se pogovoru o premikih ne izogibajte.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Jasno boste povedali, da ne odpuščate zlahka tistim, ki do vas niso iskreni. Narediti bi morali analizo odnosov in preučiti, kaj je tisto kar vas najbolj vznemiri in seveda zakaj se vam to dogaja.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

S Prvim krajcem boste deležni mnogo energije in ključnih odločitev, ki vas lahko rešijo v zadnjem trenutku. Radovedni boste, zanimalo vas bo predvsem to, kako se bo nekaj pomembnega razpletlo.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Hrepeneli boste po ugodni rešitvi finančnega področja, ter poiskali pomoč, zaradi katere si boste lahko oddahnili. Glede čustvenih zadev bo prisotnih veliko praznih besed in nobenih dejanj.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

S komplimenti, ki jih boste deležni, se boste znova prepričali, da ste v zadnjem času naredili prave korake in na področju kariere tvegali, čeprav so vas vsi opozarjali, da to ni prava rešitev.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Pozitivne misli, ki jih prebuja energija lune v levu bodo ključ do osebne sreče. Z veseljem boste sledili tistim korakom, ki so se vam že večkrat obrestovali v preteklosti.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Če nekdo od vas zahteva več, kot ste pripravljeni ponuditi, je čas za ukrep ter to, da bolj jasno poveste, kje so vaše meje. Zagotovo si ne želite nesporazumov, zato se postavite zase.

Vas zanima: STE SE ZNAŠLI POD TELESNIM ALI DUŠEVNIM PRITISOM? in HOROSKOP: KAKŠNA ŽENSKA STE V MOŠKIH OČEH?