Dnevni horoskop za sredo 14. septembra 2022

horoskop
Dnevni horoskop za sredo 14. septembra 2022

Dnevni horoskop za danes, sredo 14. septembra 2022

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za sredo 14. septembra 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Odprli se boste tistim, ki vam bodo želeli prisluhniti. Kdorkoli vas bo opominjal na zadeve, ki vam niso všeč ne bo naletel na najboljši odziv.

Horoskop nasvet za današnji dan: Skušali boste predvidevati, vendar je bolj smiselno vprašati, saj boste tokrat dobili izčrpen odgovor na notranje dvome.

horoskop
Luna v znamenju

Luna je v znamenju Bika

Drugo astrološko znamenje bik je po temperamentu melanholično, sicer pa materialistično, praktično in plodno znamenje. V tem znamenju luna zaradi svoje razvnetosti izraža svoje najbolj pozitivne lastnosti. Zemeljsko znamenje, ki ustreza življenjskemu obdobju otroštva, vlada tudi letnemu času pomladi. Tempo življenja se v teh dneh nekoliko upočasni. Postanemo bolj umirjeni, a tudi trdovratnejši in bolj uporni. Nagon po preživetju, pridobivanju in uživanju nas vzpodbuja k nakupom ter zadovoljevanju čutov. Simbolizira materialne dobrine. Zaradi čutnosti in mesene opojnosti pooseblja razbrzdan značaj.

Poudarjena atributa v teh dneh sta zagotovo vztrajnost in trmoglavost, zato se boste težko prilagodili hitrim spremembam in novostim.

Čas primeren za odkrivanje svoj čutov in gradnjo trdnih temeljev v domačem okolju. Pri uresničevanju svojih hotenj boste bolj samovoljni in nepopustljivi, še posebej če se srečate z odporom. Težko boste prenesli, če drugi storijo več, kot vi zmorete, zato vas lahko želja po veljavi in častihlepje zapeljeta, da postanete zavistni in nenaklonjeni. V teh dneh boste pri partnerju iskali smisel za domačnost in nežnost, ter čut za gospodarnost.

Sledi svoji lastni zvezdi!

Dante Alighieri

Rojeni v znamenju device in dogodki na današnji dan:

  • Fran Ramovš, slovenski jezikoslovec
  • Rolf Liebermann, švicarski skladatelj
  • Dimitrij Medvedjev, ruski politik, poslovnež
  • Hicham El Guerrouj, maroški atlet
  • Amy Winehouse, angleška pevka in tekstopiska

Na današnji dan se Švedi odločijo proti uvedbi evra. Ustanovljena Organizacija izvoznic nafte OPEC. Sovjetsko vesoljsko plovilo Luna 2 kot prvi človeški izdelek trešči na Luno. Rusija postane republika. Združeno kraljestvo uvede gregorijanski koledar. Rodil se je tudi Nikolaj Iljič Kamov, ruski letalski konstruktor in Solomon Asch, ameriški psiholog. Umrla je Grace Kelly, ameriška filmska igralka, monaška princesa in Dante Alighieri, italijanski pesnik.

Ljubezen ima dve spremljevalki: dobroto in potrpežljivost.

Dante Alighieri
Kaj vas bo danes spravilo v boljšo voljo?

Dnevni horoskop napoveduje, da vas bodo v boljšo voljo spravile opravljene naloge.

Katera znamenja zodiaka se boste danes z veseljem zadrževala v kuhinji?

V kuhinji se boste z veseljem zadrževali rojeni v zemeljskih znamenjih.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali TEDENSKI LUNIN VPLIV

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Kljub samozavesti, ki vas obdaja, se vam bo zdel nekdo preveč nedosegljiv, da bi mu pristopili. Dajte mu priložnost, morda ni tako zahteven, ko si vi domišljate v notranjosti.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Kljub povečani nestrpnosti morate počakati na novo priložnost, ki je morda ne bo. Vaše počutje bo vseeno obarvano s pozitivnimi energijami, saj vas spremlja luna v vašem znamenju.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Potrebujete premik, morda bo dovolj že, da se sprehodite in že boste dobili novi zagon. Težko boste ostali pri miru, zvezde vam kljub temu odsvetujejo večjo družbo, saj boste malce pikri.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Nekaj boste povedali nepovezano, zato naj vas ne preseneti nekoliko nenavaden odziv na drugi strani. Tudi v ljubezni je edina pot to, da ste kar se da iskreni ter seveda sproščeni.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Nekdo od bližnjih je v zadnjem obdobju do vas zelo toleranten, toda enkrat bo imel tudi on dovolj, posebno če ga boste kar naprej prekinjali, ko vam bo hotel nekaj pomembnega povedati.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

V družbi, ki je za vas pomembna, boste dobro sprejeti. Vseeno ostanite zaradi prehoda lune na preži, posebno pri pogovorih o zasebnem življenju. Tudi v službi pazite glede denarja in preverite pogodbe.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Nekaj boste sprejeli bolj dramatično kot je v resnici, zato hitro poskusite izvedeti še kaj se skriva v ozadju. Nekdo vam je veliko bolj naklonjen, kot si mislite, zato se lahko sprostite.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Ljubezenski odnosi ne bodo problematični, nekaj pa vas bo vseeno zmotilo. Z nekom izmed prijateljev ne bosta na isti valovni dolžini glede pogovorov. Želeli se boste poglobiti.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Nekdo vas že nestrpno čaka, zato se čim prej soočite. Pazite, kajti morda vam bo kasneje še težje. Pri poslih vam ne more spodleteti, saj boste z luno v znamenju bika še kako pogumni.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Marsikaj boste opravljali bolj površno, brez pravega navdušenja. Obstajajo tudi dnevi, v katerih ste precej zamišljeni in se ne morete poglobiti v to, kar vam dopovedujejo, sprijaznite se.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Ni vse tako, kot ste si želeli, toda vi ste pravi mojster, ko je treba nekaj spremeniti. Nihče vas ne ovira, morda si želite le nekaj več časa, da naredite določene stvari po svoje.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Ponujajo vam nekaj zanimivega, a kaj, ko nimate dovolj energije in morate vse skupaj preložiti. V ljubezni boste uspešni, le ne govorite preveč o določenih, povsem zasebnih stvareh iz preteklosti.

Vas zanima: NEGATIVCI SE SKRIVAJO ZA MASKAMI ali NAJ BO OBDOBJE RETROGRADNEGA MERKURJA PRAVA LEKCIJA