Dnevni horoskop za sredo 14. februarja 2024

Horoskop
Dnevni horoskop za sredo 14. februarja 2024

Dnevni horoskop za danes, sredo 14. februarja 2024

Predviden čas branja: 6 minut

Dnevni horoskop za sredo 14. februarja 2024. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, Valentinovo. Bodite skromni, uživajte v majhnih stvareh in poiščite odgovore na svoja vprašanja v sebi. Ljubezen vas bo osvojila.

Horoskop nasvet za današnji dan: Prepričani boste, da še ni čas, vendar vas bo energija današnjega dne ves čas iz ozadja opominjala, da se lahko premaknete.

Horoskop
Današnji Lunin vpliv

Danes ob 16:02 uri Luna preide v znamenje Bika

Drugo astrološko znamenje bik je po temperamentu melanholično, sicer pa materialistično, praktično in plodno znamenje. V tem znamenju luna zaradi svoje razvnetosti izraža svoje najbolj pozitivne lastnosti. Zemeljsko znamenje, ki ustreza življenjskemu obdobju otroštva, vlada tudi letnemu času pomladi. Tempo življenja se v teh dneh nekoliko upočasni. Postanemo bolj umirjeni, a tudi trdovratnejši in bolj uporni. Nagon po preživetju, pridobivanju in uživanju nas vzpodbuja k nakupom ter zadovoljevanju čutov. Simbolizira materialne dobrine. Zaradi čutnosti in mesene opojnosti pooseblja razbrzdan značaj.

Poudarjena atributa v teh dneh sta zagotovo vztrajnost in trmoglavost, zato se boste težko prilagodili hitrim spremembam in novostim.

Čas primeren za odkrivanje svoj čutov in gradnjo trdnih temeljev v domačem okolju. Pri uresničevanju svojih hotenj boste bolj samovoljni in nepopustljivi, še posebej če se srečate z odporom. Težko boste prenesli, če drugi storijo več, kot vi zmorete, zato vas lahko želja po veljavi in častihlepje zapeljeta, da postanete zavistni in nenaklonjeni. V teh dneh boste pri partnerju iskali smisel za domačnost in nežnost, ter čut za gospodarnost.

LJUBEZENSKO UJEMANJE – KAKO SE UJAMETE Z DRUGIM ASTROLOŠKIM ZNAMENJEM?

Rojeni v znamenju vodnarja in dogodki na današnji dan:

  • Josipa Lisac, hrvaška pevka
  • Josef Hader, avstrijski igralec in scenarist
  • Bacary Sagna, francoski nogometaš
  • Tiffany Thornton, ameriška igralka
  • Jurij Tepeš, slovenski smučarski skakalec

Na današnji dan je skupina študentov zagnala YouTube, ki je sčasoma postal največja spletna stran za deljenje video vsebin. Jure Franko Sloveniji prismuča prvo zimsko olimpijsko medaljo. Peter Prevc je na tekmi svetovnega pokala v poletih v Vikersundu poletel do novega svetovnega rekorda, 250 metrov. Rodil se je Boris Kraigher, slovenski narodni heroj in Stanko Lorger, slovenski atlet. Umrl je Marco Pantani, italijanski kolesar in Fran Eller, slovenski pesnik. Leta 269 so usmrtili sv. Valentina, saj je v nasprotju s cesarjevo odredbo poročal mlade pare.

Ljubezen je edina smiselna stvar v tem nesmiselnem času.

Hans Habe

HOROSKOP: KAKŠNO BO VALENTINOVO?

Katera astro znamenja boste danes doživela lepo presenečenje?

Dnevni horoskop napoveduje, da boste lepo presenečenje doživeli ovni, raki in ribe.

Katera znamenja zodiaka boste najbolj nagajiva?

Najbolj nagajivi boste biki, dvojčki in levi.

Preberite tudi: LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC FEBRUAR 2024 ali KATERI LJUBEZENSKI PARI BODO V 2024 NA PREIZKUŠNJI?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Največji izziv bo sporočilo prijetne osebe, ki vam bo sprva neznanka. Ko boste vse skupaj razmislili, skušajte poiskati način, da se odločite in si dovolite več prijetnih trenutkov, ki vodijo k sreči.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Zastavili si boste jasen cilj, ki se ga boste držali ne glede na posledice. Vseeno pa pazite, da ne boste šli v postavljanju meja dopoldne, ko se bo luna še nahajala v znamenju ovna predaleč.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Priznali si boste, da na področju ljubezni potrebujete spremembo, nekoga, ki ga še ne poznate, nekoga, ki vas lahko navdihne. Vezani boste znali s simpatično gesto popestriti ozračje.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Všeč vam bo, da boste obkroženi s številnimi zanimivimi prigodami in lažje se boste poglobili v svet številnih zanimivosti. Zanimivo pa bo tudi to, da pri tem ne boste spregledali ničesar pomembnega.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Vse, kar lahko storite, če želite prijeten dan zaljubljencev je, da ste iskreni. Spoznali boste, da ste zadovoljni s sabo, veselilo vas bo tako delo, kot tudi ostale prijetne ter strastne obveznosti.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Težave vam bo povzročala komunikacija, saj boste preskakovali pomembne besede ter se trmasto podajali v nasprotovanja. Neravnovesje lahko pripelje do odločitev, ki jih boste kasneje obžalovali.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Nasveti, ki jih boste delili, bodo prebudili stvari, ki so bile globoko zakopane skoraj pozabljene. Ambiciozno se ozrite naprej in stopajte pogumno naprej tudi na področju denarja.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Ukvarjali se boste z notranjimi spori in predvsem dvomi, ki so posledica nezadovoljstva na področju čustev. Čas je, da zakopljete bojno sekiro in se začnete odzivati bolj pozitivno naravnano.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Razmišljali boste o preteklih potezah, ki so bile naporne in tako ugotovili, da ste na dobri poti do bolj stabilnega življenja. Zavihajte rokave ter vztrajajte, obrestovalo se bo zelo kmalu.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Če se boste potrudili in kljub vsemu, kar se bo dogajalo ostali trdni, se bo določena situacija končala v pozitivni smeri. Pripravite se na razgibano dogajanje, ki vas čaka na čustvenem področju.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Na trenutke bo dogajanje na področju čustev tako intenzivno, da sploh ne boste vedeli, kaj bi morali narediti in kam bi se morali obrniti. Najlažje bo, če pustite dvome za sabo in se sprostite.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Zaželeli si boste, da bi ujeli nekaj spontanosti, vendar se bo vse odvijalo mimo vas. Enostavno še ni pravi čas za to, da bi lahko počivali, zato skušajte čim prej zavihati rokave.

Vas zanima: KATERO ASTRO ZNAMENJE BO V 2024 VAŠA SORODNA DUŠA? ali KATERIM LJUBEZENSKIM PAROM BO LETO 2024 NAJBOLJ NAKLONJENO?