LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC FEBRUAR 2024

Ljubezenski horoskop za mesec FEBRUAR za vsa astrološka znamenja
Ljubezenski horoskop za mesec FEBRUAR za vsa astrološka znamenja

Ljubezenski horoskop za mesec FEBRUAR za vsa astrološka znamenja

Predviden čas branja 10 minut

Venera se bo v prvi polovici februarja nahajala v znamenju kozoroga, zato bodo dejanja bodo vredna veliko več kot besede. Pohvalili se boste z vzdržljivostjo in zanesljivostjo, ter cenili dejstvo, da je pomembno v razmerju postaviti zanesljive ter trdne temelje. Želeli boste stabilne odnose, zato se boste vsem nedorečenim zgodbam umaknili.  Fizični izrazi naklonjenosti in predanosti bodo tisto, kar vas bo prepričalo in pomirilo, preveč sladkim besednim frazam se boste umikali, saj preprosto ne boste verjeli. Potrebe po ljubezni in seksu bodo zelo enostavne, zaradi česar boste zadovoljni, tudi če ne bo prisotne dovolj akcije ter strasti.

Venera prehaja 16. februarja v znamenje vodnarja. Zopet boste delovali bolj mladostni, inteligentni, živahni in spontani. Potrebovali boste svobodo gibanja, tako fizično kot psihično. Tudi ljubljenim osebam boste omogočili več svobode. V ljubezni boste razigrani in lahkotni ljubimci, ki so prepričani, da je komunikacija ključna sestavina v medsebojnih odnosih. Ne bodite presenečeni, če se v tem obdobju zaljubite na prvi pogled. Pomikali se boste k nekonvencionalnosti, neodvisnosti in svobodi, z namenom da bi dosegli uravnoteženost v odnosih.

Mars se bo do 13. februarja nahajal v kozorogu, nato prehaja v znamenje vodnarja. Če se počutite, kot da bi na področju ljubezni stagnirali, je to pravi čas, da razmislite o tem, kako se želite razvijati v prihodnosti.  Tokrat boste pripravljeni reči ne stvarem, za katere čutite, da jih morate zavrniti. Želeli boste sprejemati lastne odločitve, zato vas nasveti in opazke drugih tokrat ne bodo prepričali.

Samski ovni in ovnice, pred vami je čas lepih priložnosti, zato se čim prej odzovite na razna povabila in si pričarajte čim bolj domiseln zmenek. Tisti, ki ste v resnem razmerju lahko pričakujete v prvi polovici februarja, ko se bo Venera še nahajala v znamenju kozoroga več iskrenosti in zaupanja, zato se boste sposobni pogovarjati tudi o skupnih korakih v prihodnosti. Poskusite v zadnjih dneh februarja, ko bo na ljubezenskem področju zaradi netočnih informacij nastopila zmeda, delovati stabilno. Sonce v znamenju rib prebuja občutek, da potrebujete več nežnosti.

Energijo boste v začetku februarja usmerjali v osvajanje, saj ste se odločili, da si zaslužite, če ste samski vsaj kakšno avanturo. Pazite predvsem na komunikacijo, saj lahko zabredete v nejasne situacije, ker nasprotna stran ne bo naravnana tako kot vi. Telefonski pogovor, ki bo vseboval pikre skrivnosti opravite daleč od radovednih ušes. Vezani, ljubljene osebe v drugi polovici februarja nikar ne izzivajte z drobnimi malenkostmi, saj bi lahko povzročili napete odnose. Priznajte si, da se je včasih v določenih situacijah enostavno bolje zadržati. Morda bi morali nekaj spremeniti in se nekoliko umiriti.

Ljubezenski horoskop za mesec FEBRUAR za vsa astrološka znamenja

Zaradi neposlušnosti in egoizma lahko v začetku februarja na področju ljubezni zabredete v težavne situacije. Če delate enake napake, kot ste jih počeli v preteklosti, s tem početjem čim prej prenehajte. Več sreče in lepega dogajanja na ljubezenskem področju prihaja v zadnjem delu februarja, ko se Sonce pomakne v znamenje rib in vam prinaša manj komplikacij v medsebojnih odnosih. Izredno zamišljeni in zasanjani boste prišli do pomembnih ugotovitev, ki vam lahko v prihodnje olajšajo osebne odločitve. Nikar pa se ne zapletajte v razne ljubezenske trikotnike, saj ne prinašajo nič dobrega, poleg tega vas lahko tudi dolgoročno obremenijo.

Na osebnem področju bo v prvi polovici februarja, ko se bo Venera nahajala v kozorogu vsako sumničenje odveč, zato začnite zaupati. Ker boste sproščeni in komunikativni, si boste bolj kot običajno želeli dobre družbe. Zadovoljni boste, še posebej tisti, ki ste pred kratkim začeli novo razmerje, saj boste na Valentinovo doživeli presenečenje, ki ga še dolgo ne boste pozabili. Zadnji dnevi v februarju bodo, če ste v razmerju zaradi Sonca v znamenju rib namenjeni razmišljanju o sebi in svojih željah. Znali boste prisluhniti in brez pomislekov sprejeti razne smiselne kompromise.

Po eni strani boste z energijo Sonca v znamenju vodnarja v začetku februarja želeli vse in takoj, po drugi pa boste odlašali s pomembno odločitvijo. Samskim levom in levinjam se bo veliko dogajalo, vendar ne boste imeli prave energije za začetek novega razmerja. Čeprav boste nekoga spoznali, vas bo še vedno spremljal občutek, da to morda ni tisto, kar si globoko v sebi želite. Vezani boste najbolj zadovoljni, ko boste v sredini meseca prejeli pozitivne komentarje za obnašanje in izgled. Veliko bo v zadnjih dneh februarja odvisno od vas, zato se poskusite odzivati na prikupen in simpatičen način. V kolikor boste deležni sumničavih vprašanj, se nasmehnite in se ne obremenjujte preveč.

Kljub temu, da se boste na področju ljubezni v februar podali samozavestno, bodite tisti, ki ste v daljših razmerjih pozorni na morebitne zaplete, na katere ne boste pripravljeni. Mogoče ne bo šlo vse po načrtih, ker delujete preveč analitično in prehitro ter kritično reagirate na vsako malenkost. Samski, nova simpatija vas bo v sredini meseca prepričala da se ji odprete brez pomislekov. Strasten vulkan čustev vas bo potegnil iz čustvene otopelosti. V zadnjem delu februarja, ko se bo Sonce nahajalo v znamenju rib boste deležni mirnih energij, brez kakšnih posebnih dogodkov, ki bi vas vznemirjali, zato se boste objemu lažje prepustili.

Ljubezenski horoskop za mesec FEBRUAR za vsa astrološka znamenja

Z energijo Venere v znamenju kozoroga, ki bo v začetku februarja prebujala pogum in razumske odločitve, se boste na področju ljubezni dokopali do pomembnih zaključkov, ki bodo povezani z dolgoročnim delovanjem. Samski, zbrali boste pogum, da na Valentinovo simpatično osebo povabite na zmenek ali vsaj ogovorite. Področje ljubezni bo v zadnjem delu februarja, ko prihaja energija rib, zelo natančno izoblikovano.  Pričakovanja se bodo povečala, močno vam bo ugajala čustvena naklonjenost. V očeh tistih, ki vas bodo želeli osvojiti boste samski nekakšna mešanica jasnih čustev in sramežljivosti.

V začetku februarja, ko vas bo energija Sonca v vodnarju vodila v nenavadne korake, vas bodo mikali tisti, ki so vam najmanj podobni. Tudi nedosegljive osebe bodo burile vašo domišljijo, vendar si nikar ne obetajte preveč. Največ sreče na čustvenem področju boste imeli v sredini meseca, takrat se lahko celo začne vznemirljivo in spontano razmerje. Vezani boste v zadnjem delu februarja, ko se vas bo dotaknila energija Sonca v ribah reševali zadeve povezane s preteklostjo. Nad določeno situacijo boste morali, če želite v prihodnje delovati umirjeno, potegniti črto in narediti korak naprej. Lažje vam bo, če boste priznali, da morda potrebujete kakšen nasvet.

V začetku februarja, ko se vas bo dotaknil vpliv Venere v znamenju kozoroga, boste uporabljali predvsem razum, ter začeli razmišljati drugače. Zaželeli si boste pogovoriti se o vseh spornih točkah, z namenom, da bi v prihodnje delovali bolj sproščeno. Določene zadeve boste zaradi želje po poglobitvi sposobni postaviti na kocko, vendar je bolj smotrno, da najprej počakate na odgovor. Samski strelci in strelke, Venera in Mars vas bosta v drugi polovici februarja spodbujala k realizaciji na čustvenem področju, ter k razigranim avanturam, ki vas bodo sprostile. Dobili boste pogum, da iznajdljivo naredite prvi korak pri osebi, ki se vam je še pred kratkim zdela nedosegljiva.

Ljubezenski horoskop za mesec FEBRUAR za vsa astrološka znamenja

V začetku februarja boste kljub temu, da se bo Venera nahajala v vašem znamenju deležni raznih nepredvidljivih preprek in zoprnega razčiščevanja na ljubezenskem področju. Vendar nikar ne vrzite puške v koruzo, saj že sredi meseca prihaja boljša energija, ki bo razjasnila področje čustev in vas usmerila v prave odločitve. Nekdo, ki vas opazuje že nekaj časa vam bo v zadnjih dneh februarja pristopil in se želel z vami pogovoriti o možnostih. Zadnji dnevi v februarju bodo pravi čas, da naredite tisto, kar si po tihem na področju čustev želite že dlje časa, pa niste zbrali poguma za realizacijo.

Vezanim vodnarjem in vodnarkam bodo najbolj naklonjeni prvi dnevi v mesecu, saj jih bo polepšala energija Sonca v vašem znamenju. Najboljše se boste počutili, ko bodo obveznosti za vami in boste lahko z ljubljeno osebo veliko klepetali in se smejali. Samski, nikar ne bodite tako občutljivi, ko vas kdo vpraša, če ste še vedno brez boljše polovice, saj dajete s tem napačen vtis. Nikar se v zadnjem delu februarja, ko se bo Sonce nahajalo v znamenju rib ne ukvarjajte s preteklostjo, ki se je v resnici že umaknila. Ko boste tudi občutke, ki se še vedno prebujajo dokončno pokopali boste ponovno razbremenjeni.

V začetku februarja, ko vas bo spremljala Venera v kozorogu boste veliko energije namenili zrelosti in pogumnim odločitvam, ki vas bodo popeljale v bolj smotrne odločitve. V sredini meseca si boste vezani želeli več poglobitev, tisti, ki pa ste že nekaj časa v napetem odnosu, boste jemali ljubljeno osebo kot samoumevno, kar lahko pripelje do umika. Samskim bo najbolj naklonjen zadnji del februarja, saj boste imeli možnosti tudi tam, kjer najmanj pričakujete, izžarevali boste notranjo in zunanjo lepoto. Pomembno vam bo predvsem, da se dotaknete medsebojnega zaupanja in uživate v nežnih gestah.

Katera znamenja zodiaka boste imela najlepše Valentinovo?

Najlepše Valentinovo boste imeli biki, raki in ribe.

Preberite tudi NA KATERE ŽENSKE BO PLUTON V VODNARJU NAJBOLJ VPLIVAL? in ŽENSKE, POSKRBITE ZA KVALITETNE ODNOSE