HOROSKOP: KAKŠNO BO VALENTINOVO?

Kako dojemate praznik ljubezni? Kako ga/jo presenetiti glede na astrološko znamenje?
Kako dojemate praznik ljubezni? Kako ga/jo presenetiti glede na astrološko znamenje?

Kako dojemate praznik ljubezni? Kako ga/jo presenetiti glede na astrološko znamenje?

Predviden čas branja 7 minut

Valentinovo, ki se zgodi v času Sonca v znamenju vodnarja pomaga razbiti monotonost zime ter prebuja svežo, živahno energijo. Ker so Sonce, Merkur, Mars in Pluton v znamenju vodnarja, bo ekscentrična energija zagotovo vplivala tudi na vas. Naj bo valentinovo poseben dan, v katerem lahko izrazite svojo naklonjenost ljudem, ki jih imate radi. Ne bežite pred občutki, ki se porajajo ob morebitnih nesoglasjih, naj bodo vaš steber, da odnos v prihodnje popeljete v boljšo obliko.

Oven, morda se vam zdi, da ste preveč zaposleni, da bi uživali v trenutkih, obarvanih z ljubeznijo, vendar je pomembno, da ujamete ravnovesje. Spoznali boste, da prava ljubezen izvira iz tega, da spoštujete predvsem sebe, le tako vas bodo spoštovali tudi drugi. Ovnica se bo najbolj razveselila bona za adrenalinsko doživetje, ovna pa lahko presenetite s tem, da se zanj prelevite v pravo kraljico spalnice.

Biki in bikice, želeli boste razkošno valentinovo, zato se boste na praznik pripravili. Najlepše darilo so drobne malenkosti, zato lahko že zjutraj presenetite z obilnim zajtrkom in rečete ne vsem obveznostim, ki bi vas lahko prikrajšale za kvaliteten čas z ljubljeno osebo. Ne pozabite, moški biki imajo radi stvari, ki so tako funkcionalne kot tudi elegantne. Bikico boste najbolj razveselili s kakšnim elegantnim šopkom.

Dvojčki, kaj če bi se na dan zaljubljenih ustavili, zadihali ter žrtvovali svoj čas za tiste, ki jih imate resnično radi. Poskrbite, da boste našli čas za dolg klepet z osebo, ki jo ljubite, morda razkrijeta drug drugemu nekaj, česar nista vedela. Moški dvojček bo najbolj vesel, če se bosta skupaj odpravila na zabavno večerjo. Dvojčica pa se bo razveselila prestižne bombonjere.

Kako dojemate praznik ljubezni? Kako ga/jo presenetiti glede na astrološko znamenje?

Raki, ženske in moški ste romantični in sentimentalni, zato boste želeli biti na dan zaljubljenih razumljeni in spoštovani. Energijo, osredotočeno na ljubezen, uporabite da razsvetlite srca in se imate lepo. Ne glede na to, ali ste samski ali vezani, na valentinovo boste presenečali z malenkostmi, ki bodo marsikomu ostale v lepem spominu. Rakica obožuje nakit, zato je lahko to odlično darilo zanjo. Moški rak se bo razveselil, če boste zanj svoja čustva izlili na papir.

Levi ste že po naravi zelo radodarni, ko ste povezani z nekom, se vaša radodarnost samo še stopnjuje, seveda v smeri izkazovanja ljubezni. Poskusite biti tokrat srčni in malenkostni, fotografirajte se z ljubljeno osebo ob večerji ob svečah in poetično izrazite kar se vam plete po mislih. Moškega leva boste najbolj presenetili s parfumom, vendar le če točno veste, kateri je njegov najljubši. Levinja pa se bo razveselila česarkoli, kar bo namenjeno samo njej.

Device ste znane po tem, da skrbite za vse in za vsakogar, razen zase. Čeprav težko prejmete ljubezen in pozornost, se poskusite spomniti, kako srečni ste, ko se nahajate v iskrenem objemu ljubljene osebe. Nikar se ne pritožujte, kako brezvezen dan je valentinovo, raje si dovolite preživeti nekaj srčnih trenutkov, ter dovolite, da vas razvajajo. Ženski devici podarite nekaj praktičnega, nekaj kar jo bo ves čas spominjalo na vas. Moški devica bo zelo vesel kakšnega orodja.

Kako dojemate praznik ljubezni? Kako ga/jo presenetiti glede na astrološko znamenje?

Tehtnica je tesno povezana s področjem ljubezni in partnerstva, zato je zanjo valentinovo eden izmed najbolj pomembnih praznikov. Ker jim vlada Venera hrepenijo po lepem, premišljenem, romantičnem izkazovanju naklonjenosti. Za žensko tehtnico je najlepše darilo ljubezensko pismo, ter nekaj sladkega. Moški tehtnica se bo razveselil kakšne knjige, ki bi lahko razširila njegovo pojmovanje ljubezni in spolnosti.

Škorpijoni ste strastni ljubimci in ljubimke, ki želijo v svojih odnosih občutek povezanosti in strasti. Valentinovo bo prebudilo vašega notranjega otroka, ki si bo zaželel več naklonjenosti, več ljubezni in več globine. Samski se boste posvetili spoznavanju trenutne različice sebe. Vezani boste popestrili dogajanje za vrati spalnice in vse skupaj začinili s kakšnim zanimivim predlogom. Njej bo najbolj všeč velik šopek in veliko čokolade. On pa se bo razveselil prestižne steklenice vina.

Strelci uživajo v tem, da nasmejijo druge ljudi in se ob tem počutijo sproščeno. Na dan zaljubljenih bodo razmišljali, koliko ljubezni in smeha prinesejo v življenje ljubljene osebe. Vezani se lahko skupaj odpravite na zanimiv potep in raziskovanje po mestu. Samski strelci in strelke, tudi prijateljem lahko izkažete, koliko vam pomenijo. Moški strelec se bo najbolj razveselil karte za kakšno komedijo ali zabavno predstavo. Strelka bo navdušena nad bonom za skupni pobeg na izlet.

Kako dojemate praznik ljubezni? Kako ga/jo presenetiti glede na astrološko znamenje?

Kozorogi potrebujete spodbudo, da izstopite iz svoje lupine in izrazite svoja prava čustva. Na valentinovo si dovolite z ljubljeno osebo delovati zunaj grobe zunanjosti, ki jo kažete preostalemu svetu. Naj bo dan zaljubljenih tradicionalen, malce bolj sproščen ter takšen, da boste začutili metuljčke v trebuhu. Ker radi razmišljajo, je odlično darilo zanj ali zanjo karta za sobo pobega ali kakšno drugo miselno igro, ki se je lahko udeležita skupaj.

Vodnarji se valentinovega veselite, saj je to dan, ko lahko na nenavaden način popestrite razmerje in delujete na področju čustev brez meja. Nekateri boste želeli biti intimni, zato se boste odločili za prijetno večerjo v dvoje, ki se bo zagotovo končala med rjuhami. Drugi si boste organizirali večer v večji družbi, kjer boste lahko kolikor vam bo opazovali svojo simpatijo. Za moškega vodnarja je odlično darilo poseben kos tortice, ženska pa se bo zelo razveselila bona za drogerijo.

Ribice, ki ste najbolj romantične in čutne, to je vaš dan, v katerem lahko zasijete in se povežete z ljubljeno osebo na globlji ravni. Naj bo to dan presenečenj, tako skozi dan, z žgečkljivimi sporočili, kot tudi zvečer, z nežnimi prijemi, ki bodo očarali še tako hladno osebo nasprotnega spola. Ženski ribici lahko podarite nekaj mističnega, zelo bo vesela. Moški riba, ki rad skrbi zase pa se bo zelo razveselil kakšnih izdelkov za nego.

Tudi če ste samski, ali zaradi drugih obveznosti ne boste imeli možnosti valentinovega preživeti v objemu, je pomembno da dovolite ljubezni, da se naseli v vašem srcu. Prav tako je prav da jo širite, tam kjer čutite. Iskrica v očeh, nasmeh, topel objem, romantična večerja, simpatično darilce, ali morda čisto navaden dan.

Preberite tudi NAJBOLJ ZAŽELEN IN NAJMANJ ZAŽELEN MOŠKI in KATERI LJUBEZENSKI PARI BODO V 2024 NA PREIZKUŠNJI?