Dnevni horoskop za sredo 13. julija 2022

dnevni horoskop
Dnevni horoskop za sredo 13. julija 2022

Dnevni horoskop za danes, sredo 13. julija 2022

Predviden čas branja: 5 minut

Dnevni horoskop za sredo 13. julija 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Polna luna vam podarja nove moči, zato boste ves čas v pričakovanju, nemirni, motivirani ter vztrajni. Instinkti bodo povečani, prav tako tudi apetit. V negativnem smislu lahko zaznate nezadovoljstvo, pojavi se lahko tudi občutek krivde.

Horoskop nasvet za današnji dan: Če želite začeti nekaj novega, je sedaj čas več kot ugoden. Izkoristite priložnost in se v mislih v določeni zadevi vrnite nazaj, tam vas čakajo pravi odgovori.

horoskop
Polna luna

Luna je v znamenju Kozoroga

V obdobju kozoroga se zgodi meja strogo subjektivnih vrednot in preseganje individualnih meja v korist višjih namenov, ki se iztečejo v odrekanje in samo-zatajevanje. Skriva se v globinah in šele zaradi počasnejšega vzpenjanja globokih sil, za katere osebek največkrat niti ne čuti, da so prisotne, pripravi človeka do tega, da se zave svoje vrednosti in postane sam svoj gospodar. S svojo upornostjo in vztrajnostjo boste v teh dneh lažje prodrli k svojim ciljem in brez strahu sprejeli težje odgovornosti. Kljub temu se boste bolj prijetno počutili v samoti, kot pa v večji družbi.

Pojavijo se lahko dvomi, da boste slabo sprejeti ali da boste delovali dolgočasno.

Ta čas predstavlja globoko človekovo nagnjenje k prelaganju krivde na drugega, po tem da pomirimo lastno vest, katera potrebuje krivca kazni in žrtve. Ko premagate notranje ovire, vam lahko pomaga kozorogova praktična in dejavna volja, kljub temu pa se lahko pojavijo notranji konflikti. Odzivali se boste predvsem na razumske zadeve, vaš slog bo eleganten in posloven. Dnevi z luno v kozorogu so ugodni za organizacijo, načrtovanje, študij, samotno in poglobljeno delo ter izlete v gore. Neugodno za ljubezenske zadeve, saj boste bolj zaprti in čustveno odsotni, domače in družabno življenje. Ker vas bo preplavila resnost, se boste bolj intenzivno začeli zavedati vseh svojih odgovornosti. Izpostavljeni predeli bodo koža ter okostje, še posebej kolena, zato bodite pri športnih dejavnostih bolj previdni.

Danes ob 20.38 uri nastopi Polna luna

Polna luna vas usmerja, da se poglobite vase in se osredotočite na rešitve. Zapisujte si pomembne prebliske, saj vas lahko dolgoročno rešijo pred zagato. Soočali se boste s starimi vzorci, polna luna bo umirila vaše nemirno srce, vendar ga bo po drugi strani tudi obremenila, zato se raje posvetite telesu in negi. Všeč vam bodo umirjene kavarne, kjer boste lahko klepetali s prijatelji in umirjena glasba, ob kateri lahko meditirate in le tako premostite napetosti, ki jih prinaša.

Poglabljali se boste v dvome in strahove, težko se boste zaščitili pred zunanjimi vplivi.

V zraku bo prisotna erotična energija, zato boste bolj razpoloženi za seks in ljubljenje. Če boste lase strigli ob tej lunini meni, bodo krepki in gosti, tudi rasti bodo hitreje. Polna luna je že od nekdaj tradicionalno veljala za čarobni čas in dodajala moč za dosego ciljev. Simbolizira ekstremne situacije na vseh področjih, tudi na področju čustev. V tem času se lahko v odnosu pojavijo večji vzponi in padci, zato se bodo izmenjevala strastna in konfliktna obdobja. Vaša čustva bodo nenadzorovana, priporočljivo se jim je spontano prepustiti. Polna luna je že od nekdaj krivec za nespečnost, živčnost na cestah, povečano število prometnih nesreč in še marsikaj, zato bodite v tem času bolj previdni in bolj budni.

Vitalnost in lepota so darovi narave za tiste, ki živijo v skladu z njenimi zakoni.

Leonardo da Vinci

Rojeni v znamenju raka in dogodki na današnji dan:

  • Hinko Smrekar, slovenski karikaturist, ilustrator
  • Harrison Ford, ameriški filmski igralec
  • Ernő Rubik, madžarski kipar, arhitekt
  • Cameron Crowe, ameriški filmski režiser
  • Milan Golob, slovenski gledališki režiser

Na današnji dan v Sloveniji potekajo predčasne državnozborske volitve. V Londonu, Philadelphiji in drugih mestih poteka dobrodelni koncert Live Aid. Odigrana prva tekma na svetovnih prvenstvih v nogometu. Ženske prvič nastopijo na olimpijskih igrah, četrte olimpijske igre. Rodil se je George Lewis, ameriški jazzovski klarinetist in Alberto Ascari, italijanski avtomobilski dirkač. Rodil se je tudi Marko Baloh, slovenski kolesar. Umrl je Ivan Goran Kovačić, hrvaški pesnik in Peter Parler, nemški arhitekt.

Kakšna Polna luna bo nastopila danes?

Dnevni horoskop napoveduje, da nastopi Jelenova ali Nevihtna polna Luna, ki prinaša čas, ki je primeren za zahvalo. Čustveno obarvana energija prebuja spomine in sanje, zato boste delovali sentimentalno. Sedaj lahko razširite svojo zavest z ljubeznijo in modrostjo.

Na katera znamenja zodiaka bo Polna luna najbolj vplivala?

Polna luna bo najbolj vplivala na rojene v zemeljskih znamenjih.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Zaradi vpliva Polne lune boste malce nezadovoljni z dogajanjem na področju kariere in čas je, da se o tem pogovorite. Izkoristite dan za reševanje problemov v domačem okolju.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Hudomušna zamisel znanca vam bo kljub težki energiji ki jo prinaša Polna luna lahko polepša dan. Vse kar se bo dogajalo v okolici boste brez težav opazovali na pravi način.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Počasna energija bo za vas tuja, vendar lahko deluje kot spodbuda, da postanete bolj vztrajni, dobro motivirani in enkrat za spremembo malo manj raztreseni in nezbrani.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Zavedate se, da nekaj, kar počnete, ne pomaga pri napredku. Polna luna lahko prebudi speča čustva in vas usmeri v napačno zaznavo situacije, ki niti ni tako negativna kot izgleda.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Kljub temu, da nekdo preživi veliko časa z vami, vam to ne bo dovolj, vendar ne pretiravajte, saj vse skupaj prebuja dvome na drugi strani. Skušajte raje poiskati stik s sabo.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Energija Polne lune vas bo opomnila, zakaj bi se morali bolj ukvarjati s pomembnimi trenutki. Ljubezenske vibracije se bodo prepletale iz svetle točke do tiste, nekoliko temnejše.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Na nekaj pomembnega boste pogledali na različne načine, ne le izključno iz svojega zornega kota. Pustite mislim da gredo prosto pot in nikar ne iščite težav, tam kjer jih ni.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Največ nevšečnosti se vam obeta na kariernem področju, kar vas bo spravljalo ob živce. Zdelo se vam bo, da karkoli naredite, ni dovolj, največja težava pa bodo pripombe sodelavca.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Ne tvegajte preveč, saj zaradi energije Polne lune ne morete postavljati pogojev. Nimate toliko možnosti, kot deluje na prvi pogled. Morda niti ni dovolj časa za vse, zato počakajte.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Vsega, kar je povezano s področjem čustev bi se lahko lotili povsem drugače. Priznati si morate, da včasih pretiravate ter da ne želite razumeti, da oseba na drugi strani pričakuje več pozornosti.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Določena zadeva ne bo izgubljena, tudi če se boste izognili pomembnemu pogovoru. Še več, z energijo Polne lune se lahko hitro zapletete v težave, zato ostanite previdni.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Težave imate s počutjem, zato nikar ne pretiravajte. Zaradi preobremenjenosti na poslovnem področju nimate dovolj časa zase, kar lahko negativno vpliva tudi na domače okolje.

Vas zanima: USTVARJANJE IN OPUŠČANJE NEGATIVNOSTI