TEDENSKI HOROSKOP OD 11. DO 17. JULIJA 2022

Tedenski horoskop od 11. do 17. julija napoveduje vpliv Polne lune
Tedenski horoskop od 11. do 17. julija napoveduje vpliv Polne lune

Tedenski horoskop od 11. do 17. julija napoveduje vpliv Polne lune

Predviden čas branja: 3 minutes

Sonce v znamenju raka bo poskrbelo, da bodo čustva tista, ki vam bodo kazala pravo pot, le dovoliti jim morate, da preidejo na plano. Potrebne bo nekaj umirjenosti in prilagodljivosti v kočljivih situacijah in z lahkoto se boste pogovorili o do sedaj nerešenih zadevah. Imeli boste občutek, da potrebujete več pozornosti in nežnosti, če le tega ne boste deležni, se lahko hitro prelevite v nezadovoljno osebo, ki ves čas išče napake, vendar ne svoje, ampak tuje, kar lahko postane moteče. 

Na trenutke boste preveč plahi in sramežljivi, še posebej v tujem okolju.

Služba in obveznosti bodo od vas zahtevale polno odgovornost, tako da boste morali nekoliko bolj razmisliti kako naprej. Morda boste podvomili vase, v svoje sanje, v svoj uspeh, vendar boste znali z analitičnimi pristopi kljub temu napredovati, še posebej na osebni ravni. Na dan lahko z Merkurjem v znamenju raka privrejo spomini, stara čustva, tudi tista že skoraj pozabljena ter nerešene poslovne zadeve iz preteklosti.

Tedenski horoskop od 11. do 17. julija napoveduje vpliv Polne lune

Nikar se preveč ne razburjajte, če bodo vsi okoli vas labilni in občutljivi.

Venera v znamenju dvojčkov bo dodala v odnose več zanimanja in strastnih podvigov, ki vas bodo na ljubezenskem področju ponovno prebudili. To bo tudi priložnost za samske, da znova začnete zaupati, saj je okoli vas še preveč ljudi, ki so zelo zainteresirani, a jim ne pustite blizu. Na področju osebne rasti bodo pozitivne misli  pomagale uresničevati vaše želje.

Katera astro znamenja boste imela v tednu pred vami največ sreče na področju ljubezni?

Tedenski horoskop napoveduje, da boste imeli največ sreče v ljubezni rojeni v znamenju raka, leva in device.

Kateri planetarni premik bo nastopil ta teden?

Tedenski horoskop napoveduje, da nastopi Polna luna. Jelenova ali Nevihtna polna Luna prinaša čas, ki je primeren za zahvalo. Čustveno obarvana energija prebuja spomine in sanje, zato boste delovali sentimentalno. Sedaj lahko razširite svojo zavest z ljubeznijo in modrostjo.

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Finančno stanje bo sicer zadovoljivo, vendar se v sredo, ko nastopi Polna luna izogibajte nakupovalni mrzlici, ki se ne bo dobro končala. Nervoza, ki bo prisotna, vas bo vsake toliko časa opomnila, da potrebujete počitek, zato ne ignorirajte opozoril. Čeprav se samski ne boste počutili razpoloženi za družbo, bi bilo dobro, da se vseeno odpravite ven. Konec tedna bodo v ospredju intimni odnosi. Naučili se boste lažje shajati z ljubljeno osebo in pravilno izražati svoja čustva.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Prišlo bo do zanimive spremembe, kar se tiče vašega dela. Združite se z ljudmi, ki imajo podobne interese in dosegli boste napredek.  Počutili se boste samozavestne. To je primeren teden, da se kljub vplivu Polne lune lotite nečesa, kar še niste počeli. Pri poslih bodite skrajno zbrani in pozornost usmerite samo na bistveno. Le tako se boste izognili napačnim odločitvam. Marljivo delo vam bo prineslo odlične rezultate, zato boste deležni tudi več virov prihodkov. Intenzivno življenje se bo nadaljevalo tudi v soboto.  Vezani boste zadovoljni še posebej v nedeljo.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Sicer niste znani po zmernosti in uravnoteženih energijah, toda zdaj imate priložnost, da se notranje umirite. Na vidiku je poleg zanimivega vpliva Polne lune tudi komunikacija z ljudmi, ki vam lahko odprejo nova obzorja. Počasno delovanje vam bo prinašalo prave odgovore, ki bodo odskočna deska za prihodnje odločitve. Manjkalo bo le divje strasti, s čimer pa se niti ne boste obremenjevali. V družbi bo konec tedna razigrano, zato vas bodo z veseljem spraševali za nasvete in vas tudi upoštevali. Odgovarjali boste polni energije in idej.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Odločili se boste za zadevo, ki vam bo pričarala nasmeh na ustnice. Nove priložnosti se bodo pokazale tudi pri financah, zato jih izkoristite. Na področju posla lahko dosežete odlične rezultate, ki bodo dobra podlaga za naprej. Zahvalite se prodornosti, ki vas bo popeljala k bolj spontanim odločitvam. V soboto in nedeljo si boste znali prisluhniti, še posebej vezani, ki vam bo močno stalo do tega, da se še bolj poglobite in razrešite napetosti. Nekdo vam v tem tednu polepšal dni, lažje se boste znašli tudi na področju družine.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Naj vas ne vznemiri mnenje nekoga, ki je prepričan, da ve, kaj bi morali storiti, raje delujte v tem tednu po svoje. V preteklih dneh ste se preveč zagnali v nekaj, kar dejansko ni izvedljivo. Čim prej preverite, kje delate napako ter se posvetujte s tistimi, ki vam lahko ponudijo odgovore. V soboto boste polni zamisli. pogovor z družino bo prinesel prave odgovore in dolgoročno razbremenitev. Končno se boste vsem preteklim težavam nasmehnili in zamahnili z roko.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Prav je, da se trudite biti spontani, a če boste preveč časa odmaknjeni, boste zamudili priložnost spoznati osebo, ki vam bo ponudila nekaj zanimivega. Preden se odločite za kakšen podvig, se o tem posvetujte. Kombinacija sposobnosti prisluhniti in vztrajnosti, ki jo imate bo dober temelj za uspeh. Čas bo primeren za načrtovanje prihodnosti. Povečana negotovost vas bo v soboto zopet vrgla v fazo občutljivosti, vendar je nikar ne poskušajte zanemarjati, saj bodo na voljo tehtne rešitve.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Nežna energija bo prava rešitev, saj se boste ob vplivu Polne lune kočno notranje umirili in odločili kako nadaljevati z nekom, ki vam izpoveduje čustva. Nikar se nikar ne ustrašite sami sebe in dvomov, povezanih z ljubeznijo, ki se bodo nabirali v notranjosti. V petek prihaja zagon, začeli boste ukrepati, tudi doma, kjer stvari niso postavljene kot bi želeli. Prijetne zadeve, po katerih hrepenite se bodo začele vrteti v vaši bližini. Sprijaznite se, da lahko naredite tudi napako, hkrati pa bodite pripravljeni na pogovore, ki bodo vključevali veliko direktnih vprašanj.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

V prvi polovici tedna pričakujte zaradi vpliva Polne lune manjši kaos, še posebej na poslovnem in finančnem področju. Več pogovorov se bo vrtelo okrog finančnih težav, katere boste začeli reševati bolj taktno. Na področju ljubezni se bodo zadeve konec tedna premaknile iz mrtve točke, ki vas je spravljala v slabo voljo že nekaj časa. Zaljubljeno se boste smukali sem ter tja in čakali na romantično povabilo simpatične osebe. V nedeljo boste na psihičnem področju veliko bolj stabilni, počutili se boste močnejše, povrnilo se bo tudi zaupanje vase.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Na čustvenem področju vam bo šlo presenetljivo dobro, saj boste pripravljeni na kompromise. Nekdo, ki ste mu vedno zaupali, vam bo pomagal rešiti nekaj napornega. Tokrat se ne boste obremenjevali s svojimi zahtevami, ampak se boste prepustili temu kar predlagajo drugi. V soboto boste sproščeni in nasmejani. Imeli boste ogromno pozitivne energije, ki jo boste znali pretvoriti v simpatične trenutke. Kar se tiče finančnih zadev, pa lahko naletite na manjše presenečenje.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

S sodelavci ne boste našli skupnega jezika. Vse vas bo motilo in ves čas boste iskali napake. Najbolj vas bodo razjezili nesporazumi ter tisti, ki niso odločni. V sredo, ko nastopi Polna luna se nikakor ne boste mogli umiriti, kar bo zelo zmotilo nekoga, ki je za vas pomemben. Glasno boste izražali svoje mnenje, a nihče vas ne bo upošteval, tako kot bi bilo treba. Pazite na zdravje, saj boste nekoliko bolj občutljivi in dovzetni za prehlade. V nedeljo se boste samozavestno podali v nekaj, kar žal ne boste znali zaključiti na pravi način.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Pazite, da se ne bi sprli z nekom, ki vam bo na nekoliko oster način želel povedati svoje mnenje. Morda vam bo pomagal takrat, ko bo skoraj že prepozno, kar bo v vaši notranjosti povzročilo naval čustev. Uresničevali boste načrte in to vam bo izziv, saj slutite, da boste ob spremembi okoliščin lahko počasi celo napredovali. V soboto boste potrebovali več potrpljenja, saj se boste znašli v dokaj kočljivi situaciji, ki bo od vas zahtevala tudi prilagajanje. Nekdo bo ves čas drezal v vas.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Sodelavci bodo v začetku tedna prav presenečeni, ker boste do njih še posebej prijazni in ustrežljivi. Končno boste tudi romantično razpoloženi in čudovita družba za osamljene. Držite se ljudi, ki jim zaupate, pazite glede stroškov in še enkrat preverite stanje na računu. Energija, ki jo boste vložili v obveznosti, se vam bo vsekakor izrazila v kratkem časovnem razponu. Situacije in odnose v domačem okolju boste v nedeljo težko nadzirali, na trenutke boste imeli občutek, da vas ne spoštujejo dovolj.