Dnevni horoskop za sredo 13. decembra 2023

Horoskop
Dnevni horoskop za sredo 13. decembra 2023

Dnevni horoskop za danes, sredo 13. decembra 2023

Predviden čas branja: 5 minut

Dnevni horoskop za sredo 13. decembra 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. S prehodom Merkurja v retrogradno gibanje si boste želeli miru in tišine, energija Mlaja pa bo neprestano prebujala napredne misli. Določeni dogodki lahko privabijo na dan preteklost in razkrivajo napake.

Horoskop nasvet za današnji dan: Ne bo vam težko voditi, svetovati in pomagati, brez da bi karkoli pričakovali v zameno.

Horoskop
Luna preide v znamenje Kozoroga

Kozorog je deseto znamenje zodiaka, po temperamentu melanholično znamenje, vlada obdobju starosti in označuje začetek zime. Je hladno, strogo, konzervativno, moralistično, praktično in dogmatično znamenje. Zodiakalna funkcija kozoroga je izjemna koncentracija, čvrsta struktura, voluntarizem in močna ambicija. Predstavlja naravni cikel semena, zamrznjenega v zemlji.

Življenjska energija je skrčena v središču teme, pred veličastnim izbruhom. Nagibajo se k neugnanemu, napetemu delu, pri tem pa so zelo vztrajni. Navidezna smrt narave ustreza duhovni polnosti v času največje človeške domiselnosti, kajti v tem času na polju ni dela. Kozorog ima čudovit energetski potencial, kljub temu da je na prvi pogled zelo hladen in trd.

V medsebojnih odnosih je v dneh z luno v kozorogu začutiti precej hladu, odmaknjenost in pomanjkanje sočutja.
Poudarek je na poslovnem področju, pogovori se vrtijo okrog politike in gospodarstva. V teh dneh bodo vaše življenjske zahteve bolj skromne, pojavili pa se bosta tudi varčnost in kritičnost. Z ljudmi boste težje poiskali stik, primanjkovalo vam bo tudi nežnosti.

Danes vas bo spremljal Mlaj, ki vas bo popeljal k poglabljanju in intenzivnemu razmišljanju o sebi. To je zelo ugoden čas za razstrupljanje vašega telesa in pavzo s kakšnim zelenjavnim postom. Če se že nekaj časa neuspešno trudite prenehati s kajenjem ali drugimi razvadami, je sedaj čas več kot ugoden. To je čas primeren za jogo, meditacijo in ostale duhovne vaje. Z Mlajem boste polni optimizma.

Potopite v svet sladkega sanjarjenja.

Osredotočili se boste nase in na svoje načrte. Razmislite tudi o čiščenju in razstrupljanju telesa, ki bo izboljšalo vašo prebavo. Vaši lasje vam bodo zelo hvaležni, če jih boste ostrigli. Izbira oblačil vam narekuje nekaj nenavadnega, vpadljivega.

Njegovo Sonce se je ob njegovem rojstvu nahajalo v tretji dekadi Strelca v 9. Hiši, kar nakazuje, da je optimistična, vedra, iskrena in vitalna oseba, dinamičnega značaja, ljubi potovanja in novosti, tveganja, akcijo in izziv, zanimajo ga šport in avtomobili, všeč pa so mu tudi živali in narava. Je oseba športnega duha, mladostna in prijetna na pogled, velik poudarek daje telesu in telesnemu videzu. Je zelo poštenega in pravičnega značaja, nagiba pa se k pretiravanju.

Njegova luna v prvi dekadi Kozoroga prinaša resnost, zanesljivost in odgovornost. Težko se sprosti in zaupa, saj meni, da znaš prav sam najbolje poskrbeti zase. Ne mara vpletanja in vmešavanja v svoje sisteme delovanja, čeprav mu ne bi škodilo nekaj več spontanosti.

Soncem v znamenju Strelca v 9. Hiši je svobodna, ambiciozna in spontana. Včasih celo preveč, saj smatra, da ji določene zadeve enostavno pripadajo, brez da vanje vloži veliko truda. Ascendent v znamenju Rib nakazuje na osebo, ki večkrat skriva svoja prava čustva pod površje in se dela nedostopno in hladno. Vendar prava oseba zagotovo prepriča njeno srce.

Luna v Raku nakazuje na občutljivo osebo, ki se v odnosih večkrat obrne vase in išče svoj prav v tišini. Merkur v znamenju Kozoroga ji omogoča motivacijo in vztrajnost na poslovnem področju. Pripravljena je se boriti za svoj uspeh, ne glede na ostale dejavnike in okolje. Mars v znamenju Škorpijona jo usmerja v strast in dogajanje, ki mora biti v njenem življenju pestro.

Moja babica je vedno govorila, poletni prijatelji se stopijo kot sneg poleti, medtem ko zimski prijatelji ostanejo prijatelji za vedno.

George R. R. Martin

Rojeni v znamenju Strelca in dogodki na današnji dan:

  • Janko Messner, slovenski pisatelj
  • Sašo Stevović, slovensko-črnogorski kipar
  • Eric Marlon Bishop, ameriški igralec
  • Matjaž Smodiš, slovenski košarkar
  • Amy Lee, ameriška glasbenica

Na današnji dan se prvič sestaneta Frederik Willem de Klerk in Nelson Mandela. Kofi Annan je postal generalni sekretar OZN-a. Patentiran kornet za sladoled. Sadam Husein je ujet v Tikritu. Rodil se je Curd Jürgens, nemški filmski igralec in Heinrich Heine, nemški pesnik. Umrl je Vasilij Vasiljevič Kandinski, ruski slikar, grafik, umetnostni teoretik in Friderik Pregl, slovensko-avstrijski zdravnik, kemik, nobelovec.

Katera astro znamenja boste danes hrepenela po lepih komplimentih?

V današnjem dnevu boste hrepeneli po lepih komplimentih rojeni v znamenju ovna, dvojčkov in device.

Kakšno bo današnje počutje zaradi vpliva Mlaja?

Dnevni horoskop napoveduje, da se boste danes začeli usmerjati k boljšim priložnostim, dan je ugoden za investicije.

Preberite tudi: LJUBEZEN IN PRIJATELJSTVO ali HOROSKOP: KAKŠNO BO LETO 2024?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Z energijo Mlaja se boste usmerili k sodelovanju z drugimi in reševanju nalog ter težav skupaj z njimi. Bolj kot na prihodnost se boste tokrat zanesli samo na sedanji trenutek.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Kljub prehodu lune v znamenje kozoroga se boste sposobni odzvati na nekaj pomembnega, nekaj, kar je bilo še pred kratkim za vas skoraj nemogoče. Ponosni boste nase.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Ponudite svojo roko in podprite osebo, ki resnično potrebuje pomoč. Polni boste ljubezni in vsem, ki jih imate radi, boste povedali ali pokazali, da jim želite le najboljše.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Izogibajte se stresnim situacijam, saj se lahko vedno znova, ko boste želeli nekaj dokazati zapletete v prepir, ki ne vodi nikamor. Opazujte reakcije in se učite od drugih.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

S svojimi običajnimi zvijačami ter povišanim egom ne boste kaj dosti dosegli. Sicer so namenih dobri, vendar jih prepogosto uporabljate, zato bodo določeni ljudje hitro spregledali resnico.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Če dejanja govorijo zase, se nikar ne prenaglite. Obremenjeni boste z delom, ki vas čaka v naslednjih dneh, predvsem pa z odnosi v službi, ki zaradi določene situacije niso stabilni.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Energija Mlaja vam prinaša izpolnitev pomembne želje, ki jo v misli gojite že dlje časa. Posvetite se razmišljanju o projektih, ki vključujejo inovativna vlaganja in zaupajte svojim občutkom.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Ne boste imeli pretirane potrebe po delu in raznih naporih, kar boste pokazali na neprijazen način. Ne računajte, da bo odziv pozitiven, kljub temu nikar ne zapletajte v nesporazume.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Z energijo Mlaja vam bo šlo zelo dobro pri finančnih zadevah. Bodite pri vsemu česar se boste lotili potrpežljivi in vztrajni, saj vas bo nekdo želel pretentati z lepimi besedami.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Nestrpno boste pričakovali odločitev, od katere je marsikaj odvisno. Za vsak primer se pripravite tako na slabšo, kot tudi na boljšo možnost, da vas ne bo vse skupaj preveč obremenilo.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Poslovne zadeve vam ne bodo šle dobro od rok, dokler se ne boste z nekom odkrito pogovorili o vseh podrobnostih ter o finančni plati. Pereča vprašanja bodo nelagodna, vendar prinašajo dogovor.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Ne dovolite, da sodelavci, ki imajo preveč časa vplivajo na vas in se vpletajo v vaše zadeve. Osredotočite se na svoje cilje in ne na neumnosti. Ne bojte se sprememb, saj prinašajo ugodne rešitve.

Vas zanima: SPADATE MED ASTRO ZNAMENJA, KI RADA VOHLJAJO ZA SVOJIMI PARTNERJI? ali SEVERNI VOZEL IN VAŠE POSLANSTVO