Dnevni horoskop za sredo 12. julija 2023

Horoskop
Dnevni horoskop za sredo 12. julija 2023

Dnevni horoskop za danes, sredo 12. julija 2023

Predviden čas branja: 3 minute

Dnevni horoskop za sredo 12. julija 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskoppraznik glasbe. Danes ne boste več iskali potrditev in silili v tvegane okoliščine, temveč se boste zaradi konjunkcije med Luno in Uranom izkazali kot razumna in potrpežljiva oseba.

Horoskop nasvet za današnji dan: Vzajemna pomoč in spoštovanje bosta v današnjem dnevu ključna. Na domačem terenu se pripravite na iskrene pogovore.

Horoskop
Luna je v znamenju Bika

Luna je v znamenju Bika

Ko se luna nahaja v zodiakalnem znamenju bika bodo na preizkušnji vsi vaši čuti še zlasti dobrih okusov – hrane, prijetnih vonjav in pomirjajočih zvokov, katere prejemate preko bikove simbolike lastnosti, od tu tudi izredni prvinski čut za estetiko. Objekti njegovih zaznav in stopnja fizičnega kontakta z drugimi bo v teh dneh določila senzualnost in željo po dotikih. Umetnost in narava vas bosta v teh dneh napolnili s svetlobo. Če ste v fazi hujšanja, bodite v teh dneh strogi sami do sebe, saj vam bo na vsakem koraku dišala odlična hrana.

Zaradi vestnosti in potrpežljivosti se boste v umirjenem okolju z lahkoto zbrali in opravili tudi z zoprnimi opravili.

Vse kar je znano in povezano s financami, bo dobilo v teh dneh še dodaten pomen. Povečana bo vaša precizna zaznava in želja po delovanju v naravi. Z veseljem boste obiskali kozmetičarko, masažo, ter se sprehodili skozi gozd. Ugodno za nakupe, vrtnarjenje, pobiranje pridelka, gojenje cvetic, kulinariko, urejanje bazičnih zadev, izlete na podeželje in za nego telesa.

KAJ PRINAŠA OBDOBJE MERKURJA V ZNAMENJU LEVA?

Živi za danes. Počasi umira, kdor postane suženj navad, ki si vsak dan postavlja iste omejitve, kdor ne zamenja rutine, kdor si ne upa zamenjati barv, kdor ne govori s tistimi, ki jih ne pozna.

Pablo Neruda

Rojeni v znamenju raka in dogodki na današnji dan:

  • Günther Anders, nemški pisatelj, filozof
  • Pablo Neruda, čilski pesnik, diplomat
  • Bill Cosby, ameriški komik
  • Ivo Milovanović, slovenski športni novinar
  • Nace Majcen, slovenski plavalec

Na današnji dan je bil potres z močjo 4,5 stopnje z epicentrom pri Kobaridu. V londonskem klubu Marquee prvič javno nastopijo The Rolling Stones. V Parizu se sestanejo predstavniki 16 držav, da bi preučili Marshallov načrt. Odpravljena deželna vlada za Slovenijo. Francija je prvič postala svetovni nogometni prvak, leta 1998. Rodil se je Amedeo Modigliani, italijanski slikar, kipar in Henry David Thoreau, ameriški pisatelj, filozof. Umrl je Anton Čeh, slovensko-hrvaški dirigent, skladatelj in Daisecu Teitaro Suzuki, japonski budistični filozof.

Kako se boste odzivali s konjunkcijo med Luno in Uranom?

Dnevni horoskop napoveduje, da se boste s konjunkcijo odzivali bolj zadržano.

Katera znamenja zodiaka boste danes najbolj pogumna in prodorna?

Danes boste najbolj pogumni in prodorni rojeni v zračnih znamenjih.

Preberite tudi: LAŽJE KOT VAS JE ZMOTITI, KO NEKAJ POČNETE, SLABŠA JE MOČ VAŠE VOLJE ali SPOZNAJMO JANJO VIDEC, MODNO OBLIKOVALKO, KI POUDARJA INDIVIDUALNOST

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Kljub prijaznosti sodelavcev si boste želeli le nekaj sočutja, da bi rešili tisto kar vas trenutno obremenjuje. Ohranite svoj jaz, še posebej v družinskem okolju, kjer vas bodo vztrajno prepričevali.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Nekaj bo na področju dela za vaš okus preveč naporno, saj se bo zahtevalo več natančnosti. Izogibajte se konfliktom in prerekanju, ki ne bo obrodilo nobenih koristnih sadov.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Veliko malenkosti vas bo na področju dela jezilo, saj ste utrujeni in negotovi, še posebej tisti, ki ste na samostojni poti. Ljubezen vas bo z energijo lune v biku presenetila z bolj iskreno podobo.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Čeprav nekoga ne razumete, ne pokažite razočaranja, saj lahko kljub zapletom dosežete kar ste si pred kratkim zastavili. Previdni bodite na področju financ in uradnih zadev.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Tako dolgo vas bodo provocirali, da vam bo preostalo le, da se postavite zase na takšen način, kot vam najbolj ustreza. Umaknite se tja, kjer ni potrebno tvegati in se posvetite družabnemu življenju.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Veliko stvari se premika tako, kot ste si zastavili, zato se bo, brez da bi karkoli naredili prebudilo zadovoljstvo. Na področju odnosov si boste zaželeli prisotnosti odprtih ljudi.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Potrudili se boste, da bi nastopili odločno, a potrebne samozavesti zaradi lune v biku ne bo od nikoder. Sanje bodo dobile popolnoma novo podobo, ki so jo čustveni zapleti malce zameglili.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Prodornost, s katero boste nastopili, bo temeljita in občudovanja vredna, vedeli boste kaj morate storiti, zato si vsi dvomi, ki so vas še pred kratkim spremljali tokrat popolnoma odveč.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Čeprav vas bo mikalo, nikar na osebnem področju ne skrivajte svojih čustev, saj si s tem samo slabšate možnosti, kar vas vodi v negativne misli. Sprememba smeri bo dobra odločitev.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Zaradi lune v biku dan ne bo najbolj ugoden za novosti, lahko pa izkoristite ugoden trenutek za utrjevanje družinskega odnosa, ki se je v zadnjem času nekoliko skrhal in dobil nestabilno obliko.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Na čustvenem področju z luno v znamenju bika prihajajo boljše energije, ki se bodo počasi širile tudi na ostala področja. Zadržujte se predvsem v družbi ljudi, ki jim zaupate.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Težko bo sprejeti vse kar bodo pričakovali od vas, ker niste oseba hitrih odločitev. Na prvem mestu bodo odnosi, ki se bodo razvijali nad pričakovanji, le iskreni boste morali biti.

Vas zanima: KAKO SE IZOGNITI ISKANJU TOLAŽBE S HRANO?