Dnevni horoskop za sredo 10. januarja 2024

Horoskop
Dnevni horoskop za sredo 10. januarja 2024

Dnevni horoskop za danes, sredo 10. januarja 2024

Predviden čas branja: 5 minut

Dnevni horoskop za sredo 10. januarja 2024. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Konjunkcija med Luno in Marsom prinaša notranjo moč, prepleteno s pogumom in samozavestjo. Brez zadržkov lahko prevzamete pobudo in delujete strastno, zato dovolite, da se vaša čustva prebudijo.

Horoskop nasvet za današnji dan: Svoje hitre instinkte in borbenost lahko uporabite v smeri zaščite tistih, ki so nemočni.

Horoskop
Luna preide v znamenje Kozoroga

Danes ob 02:33 uri Luna preide v znamenje Kozoroga

Kozorog je deseto znamenje zodiaka, po temperamentu melanholično znamenje, vlada obdobju starosti in označuje začetek zime. Je hladno, strogo, konzervativno, moralistično, praktično in dogmatično znamenje. Zodiakalna funkcija kozoroga je izjemna koncentracija, čvrsta struktura, voluntarizem in močna ambicija. Predstavlja naravni cikel semena, zamrznjenega v zemlji.

Življenjska energija je skrčena v središču teme, pred veličastnim izbruhom. Nagibajo se k neugnanemu, napetemu delu, pri tem pa so zelo vztrajni. Navidezna smrt narave ustreza duhovni polnosti v času največje človeške domiselnosti, kajti v tem času na polju ni dela. Kozorog ima čudovit energetski potencial, kljub temu da je na prvi pogled zelo hladen in trd.

V medsebojnih odnosih je v dneh z luno v kozorogu začutiti precej hladu, odmaknjenost in pomanjkanje sočutja. Poudarek je na poslovnem področju, pogovori se vrtijo okrog politike in gospodarstva. V teh dneh bodo vaše življenjske zahteve bolj skromne, pojavili pa se bosta tudi varčnost in kritičnost. Z ljudmi boste težje poiskali stik, primanjkovalo vam bo tudi nežnosti.

Največja nevarnost v času turbulentnih sprememb ni turbulenca, temveč odločanje z včerajšnjo logiko.

Peter Drucker
  • Rod Stewart, škotski pevec
  • George Foreman, ameriški boksar
  • Eddie Cheever, ameriški avtomobilski dirkač
  • Alex Meraz, ameriški filmski in televizijski igralec
  • Anette Sagen, norveška smučarska skakalka

Na današnji dan so v Ženevi ustanovili Svet društva narodov. Tina Maze je zmagala na veleslalomu v Mariboru in tako dosegla sedmo slovensko zmago na tekmah za zlato lisico. Rodil se je ruski pisatelj Aleksej Nikolajevič Tolstoj in Robert Woodrow Wilson, ameriški fizik, nobelovec. Umrl je David Bowie, angleški glasbenik in Coco Chanel, francoska modna oblikovalka. Prav tako je umrl slovenski književnik, literarni zgodovinar in pedagog Evald Koren.

Katera znamenja zodiaka boste danes najbolj pogumna in prodorna?

Danes boste najbolj pogumni in prodorni rojeni v zračnih znamenjih.

Katera znamenja zodiaka se boste težje sprostila v ljubezenskih odnosih?

Težko se boste v odnosih sprostili rojeni v vodnih znamenjih. 

Preberite tudi: SPADATE MED ASTRO ZNAMENJA, KI BODO IMELA V 2024 NA PODROČJU ZDRAVJA NAJVEČ SREČE? ali KAJ VAM PRINAŠA OBDOBJE MARSA V KOZOROGU?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Dogajale se vam bodo nevsakdanje zadeve, ki bi jih bilo najboljše pustiti da dozorijo. Veliko bo odvisno od vas, zato prenehajte z omahovanjem, ki vam povzroča le slabo voljo.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Tokrat vam bo dan nekoliko manj naklonjen, saj se boste ukvarjali z zoprnimi in obremenilnimi zadevami. Poskusite biti nekoliko bolj samozavestni in nikar ne nasedajte.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Spremljal vas bo občutek, da v ljubezni nekaj zamujate in da je nekaj pred kratkim šlo mimo vas. Skušali se boste bolj intenzivno priklopiti na sedanjost in pozabiti na preteklost.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Zavedati se boste začeli, da ste pred pomembno prelomnico na področju kariere. Jasno vam je, da boste morali prej ali slej sprejeti pomembne odločitve, ki bodo spremenile dogajanje.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Že dlje časa čakate na priložnost, da pokažete svojo pozitivno plat, sedaj jo boste končno dobili. Ne bodite ljubosumni, čeprav se vam bo zdelo, da vam nekdo ne vrača naklonjenosti.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Na poslovnem področju bo kljub luni v kozorogu bolj napeto. Morda vas bodo uporabili za dela, ki sicer niso vaša dolžnost, vendar se skušajte prilagoditi na trenutno nastalo situacijo.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Zaustavite se ter začnite razmišljati o bolj pomembnih zadevah, ki vas čakajo v prihodnjih dneh. Potrebovali boste nasvet glede zadev v ljubezni, čeprav jih običajno rešite sami.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Prihajajo konflikti, težko se boste sprostili, skratka želeli boste nekaj, kar trenutno ni dosegljivo. Če boste uporabili pravo taktiko, se boste zadovoljno vsemu skupaj nasmehnili.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Nekaj vam ne bo najbolj jasno, zato se boste zatekli po pomoč in iskali odgovore povsod. Verjemite vase in v svoje sposobnosti, tako boste precej lažje dokazali svoj prav.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Na področju kariere pričakujte z energijo lune v vašem znamenju izboljšanje, ki bo prebudilo željo po temu, da glede nečesa naredite še več. Uporabite trmo v pozitivni smeri.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Poiščete duševni mir, ki ga tako močno potrebujete. Ne dovolite, da vas kdorkoli vrže iz tira, tudi takrat, ko bo govora o finančnih zadevah, ki bi jih bilo čim bolj smotrno rešiti.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Zaradi zadržanosti, ki jo prebuja luna v kozorogu boste težko sodelovali s svojimi bližnjimi ali drugimi ljudmi. Napetost se bo krepila tudi na področju čustev, kjer bi se bilo smotrno odpreti.

Vas zanima: ŠKORPIJON: OBŠIRNI LETNI HOROSKOP 2024 ali TEHTNICA: OBŠIRNI LETNI HOROSKOP 2024