Dnevni horoskop za sredo 1. junija 2022

horoskop
Dnevni horoskop za sredo 1. junija 2022

Dnevni horoskop za danes, sredo 1. junija 2022

Predviden čas branja: 5 minutes

Dnevni horoskop za sredo 1. junija 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Želeli boste tudi zaključevati in dokončati, kar vam bo zelo dobro šlo od rok. Bodite bolj previdni, saj se določene zadeve ne razpletajo tako kot bi želeli.

Horoskop nasvet za današnji dan: Prihajalo bo do nesporazumov, ki so zaenkrat manjši, a če jih ne boste reševali, se bo vse skupaj stopnjevalo. Dovolite si čutiti.

dnevni horoskop
Vpliv Lune

Danes ob 07:49 uri Luna preide v znamenje Raka

Rak, četrto znamenje zodiaka, ki mu vlada Luna, predstavlja začetek poletja. Močna prispodoba notranjosti, nenadzorovanih globin in iracionalnih impulzov. Opisuje otroški svet in način prenašanja misli. Uteleša lunine lastnosti kot so pasivnost, domišljija in brezbrižnost. Vodno znamenje rak je flegmatično, materinsko, zaščitniško, občutljivo, plodno, ljubeče in domoljubno znamenje. Izredno občutljiv, potrebuje varno intimnost. Mehka odmaknjenost je njegov ideal, daleč od spopadov in krutosti zunanjega sveta. Njegova prispodoba so valovi življenja, saj živi v notranjem vrtincu sanjarjenj, prividov ter iluzij. Predstavlja nezaveden življenjski utrip, za katerega razum še ni prevzel skrbi nase. Prepletajo se romantika, fantazija in idiličnost.

Ker znamenje raka povezujemo z domom, družino in potrebo po varnosti, ter izvorom je v teh dneh poudarek na domačem življenju.

Motivirajo nas čustva, naši odzivi postanejo nagonski, sprožajo jih nezavedne potrebe in želje. Pri odločitvah se boste v tem času obotavljali, zato marsikaterega načrta ne boste popeljali do konca. Vaša intuicija bo v teh dneh zelo intenzivna, saj bodo čustva determinirala vašo osebnost. Zaradi preobčutljivosti boste nekoliko neodločni ali celo podvrženi manjvrednostnim kompleksom. Najprej boste zaznali posledice svojih dejanj, šele nato tudi njihove razloge. Vaša ljubezenska nagnjenja bodo bolj čustvena kot čutna, v razmerjih boste iskali predvsem notranje dopolnilo in prijateljsko noto. Močno izražena bo v tem času želja po materinstvu ter skrb za druge.

Danes praznuje Damijan Kozole: Astro profil

Soncem v dvojčkih je Damijan zelo dobro sprejet v družbi, saj je razigran in ljubezniv. Obožuje svobodo in občutek, da nikomur popolnoma ne pripada. Čeprav ima večkrat težave z zbranostjo in površnostjo, se vedno nekako znajde na svoj najboljši način. Lahka in živahna energija ga ščiti pred zapleti. Ne sprejema nobenih omejitev ali ovir. S svojo ekscentričnostjo pa lahko pretira na vse načine.

Damijan ima luno v vodnarju, zato je originalen, iznajdljiv, veder, s sabo nosi vedno nove ideje. Velikokrat izbere popolnoma drugo pot in nasprotuje, kar ga vznemirja v pozitivni smeri. Pogum in bojni duh mu omogočata konkurenčnost in zmagoslavje, kar je zanj zelo pomembno. Kvadrat med Luno in Jupitrom nakazuje, da Damijan dobro ve, kako stopiti pri vožnji na gas, vendar ima lahko težave pri iskanju zavore.

Danes praznuje Allanis Morissette: Astro profil

S pomočjo Sonca v znamenju Dvojčkov ji je prirojena simpatičnost in klepetavost. Polna je odličnih zamisli, primanjkuje pa ji nekaj vztrajnosti. Njena luna, ki se nahaja v znamenju Škorpijona je ljubosumna in malce zbadljiva, zato ima na ljubezenskem področju nakazanih nekaj napetosti in ljubosumnih izpadov, za katere se kasneje ne obremenjuje preveč.

Merkur v znamenju Raka jo vodi v zamišljenost in zasanjanost, ter ji poudarja dodaten umetniški navdih, ki ga uporablja pri svojem delu. Venera v znamenju Bika, povečuje njeno željo po urejenem družinskem življenju in prilagodljivost v prijateljskih odnosih. Ljudje jo imajo zaradi njene razigranostmi enostavno radi takšno, kakršna je.

Najbolj srečen je tisti, ki verjame v srečo.

Pregovor

Rojeni v znamenju dvojčka in dogodki na današnji dan:

  • Ivan Vurnik, slovenski arhitekt
  • Morgan Freeman, ameriški igralec, režiser
  • Ron Wood, britanski kitarist
  • Martin Brundle, angleški avtomobilistični dirkač
  • Aleš Pajovič, slovenski rokometaš

Na današnji dan je bila ustanovljena slovenska skupina Laibach v Trbovljah. James Clark Ross na polotoku Boothia določi položaj severnega magnetnega pola. Frank Whittle je izumil motor na reaktivni pogon. Ljudska republika Kitajska začne polniti vodni zbiralnik za jezom Treh sotesk. Rodil se je Peter Machajdik, slovaški skladatelj in Domagoj Duvnjak, hrvaški rokometaš. V Los Angelesu se je rodila Norma Jean Baker Mortenson, bolj znana pod umetniškim imenom Marilyn Monroe. Umrla je Josipina Urbančič Turnograjska, slovenska pisateljica in Janez Kocijančič, slovenski politik.

Psi me nikdar ne ugriznejo. Le ljudje.

Marilyn Monroe
Kaj vas bo danes najbolj navdihovalo?

Dnevni horoskop napoveduje, da vas bo navdihovalo, če vam bodo prisluhnili.

Katera znamenja zodiaka boste danes najbolj občutljiva?

Najbolj občutljivi boste danes rojeni v vodnih znamenjih.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP in Mesečni horoskop JUNIJ 2022

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Nekdo vas bo zaradi vpliva lune v raku tako omehčal, da boste skoraj pozabili, kaj ste v bistvu nameravali storiti. Še vedno imate možnost za spremembe na ljubezenskem področju.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Prihaja val utrujenosti, ter naveličanosti nad stvarmi, ki vam niso najbolj pisane na kožo. V tem trenutku bi prav tako morali popaziti na svoje zdravje, ki je nekoliko šibko.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Osredotočite se na zahtevne opravke. Zopet boste prodorni, zato lahko pričakujete boljši občutek in zadovoljstvo. Na ljubezenskem področju boste iskali pravo resnico.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Prišel je skrajni čas, da postavite meje in začnete usmerjati svoje želje po lastni volji. Ne boste si več dovolili, da bi vas ves čas na nekaj opozarjali ali manipulirali z vami.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

V še tako zoprni situaciji se boste rešili z duhovitostjo in prijaznostjo, ki bosta olajšali komunikacijo tudi na poslovnem in finančnem področju. Čas je, da zagrizete v jabolko uspeha.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Zagovarjate se, toda niste še popolnoma prepričani vase, zato bo precej napeto, posebno v odnosih s tistimi, ki imajo čisto drugačen pogled na življenje ter na zadeve, ki vas obkrožajo.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Nikar ne čakajte, da se stvari rešijo same. Ustavili se boste pri globokih čustvih, ki jih gojite do nekoga, saj bo luna v raku ves čas prebujala takšne in drugačne ljubezenske povezave.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Nekdo bo veliko bolj naporen, kot ste pričakovali, in tokrat se boste težko zadržali pred izbruhom, saj bodo izpostavljeni neljubi argumenti, ki jih nikakor niste pričakovali.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Danes boste močno presenetili sami sebe. Navezali boste stik s tistimi, ki vam do sedaj niso bili najbolj kompatibilni in všečni. Morda se vam porodi kakšna zanimiva domislica.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Preveč se zapletate, zato se nekaj, ne bo rešilo tako hitro kot pričakujete. Premislite nekoliko o svoji odzivnosti, ki je zaradi vpliva lune v raku zagotovo prepočasna.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Z vašo pomočjo bo zaživel načrt glede pomembne domače zadeve. Izkoristite svojo kreativnost in ustvarjalnost na pravi način, skušajte spodbuditi tudi druge, skupaj boste močnejši.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Previdni boste, kljub temu pa boste globoko v sebi točno vedeli, kaj si v tem trenutku želite. Pozabite na stare zamere, saj je napočil čas, da se usmerite v nekaj bolj prodornega.

Vas zanima: LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC JUNIJ 2022