Tedenski Lunin horoskop za obdobje 31.5.-6.6.21

Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 31. maja do 6. junija
Lunina napoved

Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 31. maja do 6. junija

Predviden čas branja: 2 minuti

V ponedeljek vas bo luna v znamenju vodnarja opomnila, kako pomembno je sproščeno in neodvisno delovanje. Upirali se boste vsem mejam in pravilom, ter skušali ubrati najlažje bližnjice. V svoj notranji svet se ne boste imeli želje poglabljati, saj vam bodo dovolj pestre zunanje zaznave. Ljubezensko področje bo na stranskem tiru, več časa in energije boste želeli deliti v prijateljskih odnosih.

Pogumno boste poprijeli za vsako delo in se veselili prostih trenutkov.

V torek zjutraj boste polni energije in usmerjeni v konkretne odločitve, ob 11.07 uri, ko luna preide v ribi, pa vam bo aktivne energije pričelo primanjkovati. Nekateri se boste zapirali vase in sami s sabo iskali smisel, drugi pa se boste zapletali v občutljive debate, kjer boste težje kot običajno sprejeli resnico.

V sredo nastopi Zadnji krajec in skupaj z energijo rib bo to dan, primeren za umirjeno zaključevanje in pripravo za naslednje dni.

blank

Posvetili se boste predvsem sebi, notranjim občutkom ter nezavednemu delu vašega delovanja. Vaje za raztezanje in razne tehnike razgibavanja obljubljajo boljše rezultate kot običajno. Če vas zanimajo zadeve, ki jih sami ne vidite, je to odličen čas za poglobitev v okultne znanosti.

V četrtek boste skozi dan iskali pravi smisel in raziskovali, v večernih urah, ko luna preide v znamenje ovna, pa prihaja več poguma in nenadnih odločitev.

V petek in soboto vam bo zaradi energije ovna dišalo vse kar je tvegane narave, zato se skušajte v preveč nevarnih situacijah zadržati. Močno in samozavestne izjave vas lahko nevede popeljejo v konflikte, tudi vaša notranja energija ne bo najbolj nežna. Pri delu boste iznajdljivi, vendar čisto nič potrpežljivi.

V nedeljo, ko se bo luna nahajala v znamenju bika se boste lažje kot običajno spontano ugnezdili v družinskem okolju in si dovolili okušati dobre okuse in zaznavati prijetno toplino. V odnosih boste delovali prisrčno, nekateri pa tudi trmasto. Vztrajnost se bo razširila na vsa področja, zato pri hišnih opravilih ne boste odnehali, dokler nečesa ne popeljete do konca.

Pripravljeno za Sensa.si