TEDENSKI HOROSKOP OD 30. MAJA DO 5. JUNIJA 2022

Tedenski horoskop
Tedenski horoskop

Tedenski horoskop od 30. maja do 5. junija napoveduje prehod Merkurja v direktno gibanje

Predviden čas branja: 3 minutes

Razigrane energije Sonca v znamenju dvojčkov prinašajo veter sprememb in dogajanje, ki se bo odvijalo bolj na površinski ravni. Čeprav bodo vaša zanimanja močno povečana, se boste v določenih kočljivih trenutkih težko zbrali in se lotili dela premišljeno. Prihaja tudi veliko smeha in dobre volje, saj boste neobremenjeni z nepomembnimi zadevami in usmerjeni k napredku na vseh področjih, še posebej poslovnem, kjer boste sanjali tudi o bogastvu. Ta vpliv bo še naprej poudarjal vašo privlačnost in klepetavost. Vzdušje bo obarvano z novimi idejami. Druženje bo na prvem mestu, saj boste hrepeneli po bližini soljudi in uživali v izmenjavi mnenj.

Bolj težko se boste do petka ko se bo Merkur še gibal retrogradno prilagajali, saj vas bo spremljal občutek, da veste in zmorete popolnoma vse sami.

Tedenski horoskop

Na trenutke si lahko zaradi tega vpliva ustvarite navidezno mnenje, misli boste težko povezali v celoto, boste pa zelo uspešni pri spontanem delu, ki vam prinaša dobre rezultate. Od petka dalje bo zaradi direktnega Merkurja v biku čas povezan z novimi idejami, ki jih boste z veseljem delili z okolico. Zapomnite si, kar dajete, to prejemate, kar bo v tednu pred vami še posebej prišlo do izraza.

Venera se bo v tem tednu nahajala v znamenju bika, zato bo ljubezen v tem času zelo pomembna. Prišli boste do globljih spoznanj in končno boste pripravljeni zaupati in se o vsem skupaj tudi pogovoriti. Strasti ne bodo ravno v izobilju, vendar boste kljub temu harmonično korakali iz dneva v dan. Poleg prijetnih odnosov, vam ponuja možnosti za ugodje in udobje. Tokrat bo razorožila še najbolj hladne in doprinesla nežna čustva. Zaželeli si boste uživati v svojem odnosu, ki ga lahko v tem tednu tudi obogatite. Narastla bo želja po fizičnih dotikih in senzualnosti.

Katera astro znamenja boste imela v tednu pred vami največ sreče na področju ljubezni?

Tedenski horoskop napoveduje, da boste imeli največ sreče v ljubezni rojeni v znamenju dvojčkov, devic in rib.

Kateri planetarni premiki se bodo zgodili v tem tednu?

Tedenski horoskop napoveduje, da se Merkur v petek pomakne iz retrogradnega v direktno gibanje.

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Sonce v dvojčkih vas spodbuja, da se neustrašno podate novim projektom naproti, velikopotezno in drzno vztrajajte pri doseganju svojih ciljev, ki vam prinašajo v prihodnosti dobre finančne podvige.  Na področju odnosov boste v drugi polovici tedna  spoznali, kaj lahko sploh pričakujete in kako naj nadaljujete določeno zgodbo. Skrbelo vas bo, kako boste rešili zaplet, ki vas je nekoč že močno obremenil. Konec bo dober, če boste pozorni na vse podrobnosti, da se vam ne izmaknejo.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Vznemirjali in jezili vas bodo tisti, ki so neresni in počasni, prav tako vam ne bodo všeč razni dogodki, povezani z zamudami. Na področju kariere nikar ne čakajte, ampak pokažite več posluha za tiste zadeve, ki bo morale biti že rešene. Poskusite se usmeriti v splošno spodbuden vpliv in bolj optimistično snovati nove načrte. Srečo lahko v petek, ko se Merkur začne gibati direktno pričakujete na finančnem področju. Pridobili boste pomembne odgovore na življenjska vprašanja, ne samo svoja ampak tudi od drugih.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Preveč časa ste izgubili v ugibanju, kaj si nekdo od sodelavcev misli o vaših podvigih. Negativno razmišljanje je nesmiselno zato, ker vam prav nič ne pomaga. Dodatno energijo vam bo povrnil nekdo od prijateljev, ki zelo dobro razume, kaj vas v resnici muči. Brez težav boste v soboto, ko bo luna v levu opravili z vsem, glede česar ste se nameravali odločiti šele kasneje. Priložnost boste ujeli pravi čas, čeprav ste pred kratkim prehitro prekinili nekaj pomembnih zadev.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

V ponedeljek, ko vas bo prebujal Mlaj v dvojčkih se boste osredotočili na nekaj, kar vam lahko omogoči hitre in konkretne rezultate. Morda ne boste dovolj zbrani, da bi reševali konkretne zadeve, čustva vas lahko malce zmedejo, zato se boste za zahtevnejšo delovno nalogo morali bolj osredotočiti. Ljubezen bo prav tako zelo pomembna. Vezani boste delovali zelo strastno, vendar vam ne bodo znali na ustrezen način slediti. Samski, čeprav boste imeli veliko priložnosti, se boste osamili.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Neodločni in vznemirjeni boste, saj nikakor ne dosežete tistega, kar ste si pred kratkim na področju dela zastavili. V najšibkejših trenutkih boste želeli prikriti realno sliko, zato boste samovšečni in malce egoistični. Razmislite, če je to res vtis, ki ga želite dajati o sebi, saj vas marsikdo ne bo znal sprejeti v takšni obliki. Pogum in samozavest lahko izkoristite na družinskem področju. Ne razmišljajte preveč, vse bo prišlo ob pravem času. V nedeljo se sprostite ter si dovolite več romantike.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

V ponedeljek, ko nastopi Mlaj se boste počutili zadovoljno. Možen je le manjši prepir s sodelavcem, ki se bo vnel zaradi trenutka slabe volje. Vsemu skupaj se uprite z nasmeškom na obrazu. Sredi tedna boste polni dobrih zamisli in poguma, sicer pa bo treba počakati na srečanje z nekom, ki vam nosi natančne informacije. V ljubezni počasi ugotavljate kaj si želite. Na vidiku je izredno zanimivo povabilo in vse skupaj vas bo spodbudilo k napredku. Dobre energije prihajajo tudi v nedeljo.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Preveč ste nemirni in težko boste skrili, da imate še nekaj pomislekov. Ne sklepajte prehitro in pokažite nekomu, ki se ne znajde sam več razumevanja. V mislih si boste prisegli nekaj, česar v resnici ne morete izpolniti, zato pazite, da ne boste koga speljali v napačno smer. Nekaj več težav bo v soboto, tudi zato, ker ste trenutno preveč zaletavi. Vajeni ste, da vse poteka tako kot si želite, toda morali bi se privaditi na nekaj novosti. Tokrat se lahko naučite nekaj kar vam bo kasneje koristilo.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Pred vami je naporen delovni teden, ki prinaša tudi nekaj manjših nejasnosti. Sprva si boste vse skupaj razlagali kot zaroto, vendar boste kasneje dojeli, da gre le za pomembne formalnosti. Morda boste prevzeli glavno vlogo, čeprav niste popolnoma prepričani vase. Sposobni boste hitrih zaključkov. V nedeljo prihaja ugoden čas za ljubezensko akcijo. Zgodilo se bo nekaj, kar ste pričakovali že nekaj časa nazaj. Vendar se boste poskušali tokrat drugače odzvati.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

V tem tednu se boste odlično počutili, zato se odpravite raziskovat tisto, kar vam je največja uganka. Harmonija časa bo tista, ki prinaša motivacijo. Čas bo, da najdete ravnovesje in se prenehate obremenjevati z nepomembnimi zadevami. V ljubezni bo prisotno nenavadno stanje, zato se raje zamotite z drugimi zadevami. Premislite glede podviga, ki vam ga ponujajo drugi, ali vam je resnično pisan na kožo, ali so to morda samo vaše sanje.  Vaš odnos do ostalih bo zelo prodoren.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Z Mlajem boste v ponedeljek začutili vir kreativne dinamike v odnosu, odprle se bodo nove poti in s tem možnosti za novosti. Pozitivni koraki se vam lahko sedaj končno obrestujejo, ker ste v pravem trenutku naredili večji korak in dosegli nekaj pomembnega, o čemer premlevate že dlje časa. Predolgo ste v domačem okolju čakali s pomembno spremembo, medtem ko je napočil čas za drugačne korake. Pričakujte, da vas lahko nekdo prehiti, kar bi vas razjezilo.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

V preteklem obdobju besedam niste pripisali velikega pomena. Znova preverite vse podatke in ugotovili boste, kaj ste morda izpustili. Ne morete se otresti občutka, da bi lahko dosegli še več, če boste sami sebi dali priložnost, vas bodo tudi drugi podprli. Vaša največja težava bo v tem, da ne zaupate dovolj v sposobnosti drugih in želite vse opraviti sami. Pozitivno energijo boste znali proti koncu tedna usmeriti v prave cilje, s katerimi ste zadnje čase nekoliko zaostajali.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Izognite se strogim opazkam osebe, ki ima svoj način in metode. Vse poteka počasi, zato se lahko pojavi kakšen zaplet. Čaka vas še veliko dela, zato nikar ne obupujte nad nalogami, ki ne jim boste mogli izogniti. Skrbelo vas bo tudi ljubezensko področje. Potrebovali boste nekoliko več varnosti in zanesljivosti. Vse to boste pričakovali od ljubljene osebe. Vezani boste imeli v soboto in nedeljo manj sreče kot običajno. Pripravite se na nekaj neprijetnih naključij.