Dnevni horoskop za soboto 9. septembra 2023

Horoskop
Dnevni horoskop za soboto 9. septembra 2023

Dnevni horoskop za danes, soboto 9. septembra 2023

Predviden čas branja: 3 minute

Dnevni horoskop za soboto 9. septembra 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Nikar se ne poslužujte tveganih korakov, bolj priporočljivo bo, da počakate na še nekaj novic.

Horoskop nasvet za današnji dan: V kolikor ste pred kratkim doživeli nenadno prekinitev ali zamujeno priložnost, se boste močno obremenjevali in spraševali, ali je del krivde morda tudi na vaši strani.

Horoskop
Luna je v znamenju Raka

Luna je v znamenju Raka

Vaše razpoloženje bo nihajoče, polni boste raznih dvomov in strahov, težko se boste tudi zbrali. Nežne energije lune v raku, bodo prebudile vaša speča čustva in vašemu telesu podarile željo po negi in razvajanju. Čas bo več kot primeren za meditacijo, umiritev in izkazovanje globokih čustev. V teh dneh bodo otroci in nosečnice bolj občutljivi in dojemljivi za razne vplive.

Ne bodite presenečeni, če boste v kakšni situaciji zajokali ali se smilili sami sebi, saj boste nepredvidljivi in vsak impulz vas lahko močno vznemiri.

Na področju čustev vas bodo preplavili spomini, povezani s preteklostjo, kar vam lahko pomaga k napredku v prihodnosti. Polni nakopičene energije, se boste po eni strani zapirali vase, po drugi strani pa boste želeli slišati kakšno nežno opazko. Ugodno za domača dela, kuhanje, pranje, nego otrok, kopanje v termalnih vodah, za pomoč in obiskovanje sorodnikov.

Nihče ni svoboden, kdor ni samega sebe gospodar.

Claudius

Rojeni v znamenju device in dogodki na današnji dan:

  • Michael Keaton, ameriški filmski igralec
  • Matjaž Kek, slovenski nogometaš in trener
  • Adam Sandler, ameriški filmski igralec
  • Goran Višnjić, hrvaški filmski igralec
  • Luka Modrić, hrvaški nogometaš

Na današnji dan Tadžikistan razglasi neodvisnost. Nemčija sprejeta v Društvo narodov. Italija sprejme zakon o zaščiti države. Na letalskem mitingu v italjanskem Salgaredu se zruši Su-27. Rodil se je Matevž Langus, slovenski slikar in Lev Nikolajevič Tolstoj, ruski pisatelj, politik, publicist. Rodil se je tudi William Cranch Bond, ameriški astronom. Umrl je Franc Flere, slovenski harmonikar in Lojze Dolinar, slovenski kipar.

Za srečo je potrebna svoboda, za svobodo je potreben pogum.

Viktor Frankl
Katera astro znamenja boste danes najbolj zadovoljna na področju ljubezni?

V današnjem dnevu boste na področju ljubezni najbolj zadovoljni rojeni v vodnih znamenjih. 

Kakšno počutje vas bo doletelo?

Dnevni horoskop napoveduje, da prihajajo nežne spremembe in zunanje spodbude, ki bodo aktivirale vaše misli.

Preberite tudi: HOROSKOP: NA KAJ MORATE BITI POZORNI V OBDOBJU DEVICE? ali Mesečni horoskop SEPTEMBER 2023

Pestro bo, zato preverite KAJ VAM PRINAŠA OBDOBJE RETROGRADNEGA JUPITRA V BIKU?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Področje čustev bo zaradi nihanj, ki jih prinaša luna v znamenju raka pod vprašajem. Ne boste se držali tistega, kar vam svetuje zdrav razum, raje boste prisluhnili srcu.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Radi bi dosegli dva cilja hkrati, vendar pozabljate na to, da trenutno zaradi energije lune v raku nimate dovolj moči. Če boste raziskali svojo notranjost boste ugotovili marsikaj zanimivega.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Prebujajo se napetosti, še posebej na področju dela, kjer vas bo spremljal občutek, da nečesa morda ne delate tako, kot zahtevajo od vas. Tokrat žal ne boste najbolj samozavestni.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Zaradi lune v svojem znamenju ne boste najbolj sigurni vase. Bistveno bo, kako se boste odzvali na spremenjene razmere. Imejte pripravljen rezervni načrt, da vam ne spodleti.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Ne dovolite, da vam karkoli vsilijo, pa naj gre za še tako malenkost. Hitro se bo namreč našel kdo, ki bo iz celotne situacije izpeljal napačne sklepe. Poskrbite za urejene odnose v službi.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Oseba, ki vam je izredno pri srcu, se bo odločila drugače. Vseeno se lahko še pogovorita in prilagodita. Ker boste mentalno utrujeni, vam bodo ugajale mirne oblike zabave.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Prihaja obilo zanimivih dogodkov, ki vas bodo navduševali. Pripravljeni se boste tudi soočati. Dobri prijatelji bodo vir dobre volje, ki jo boste znali spretno razširiti tudi drugam.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Zaradi lune v raku se vas lahko ob nestrinjanju dotaknejo trenja, konflikti in nesporazumi. Umaknite se in rešujte vse skupaj takrat, ko se boste počutili bolj stabilno.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Luna v znamenju raka prinaša poglobitve in nekaj zelo simpatičnih trenutkov, ki jih boste želeli preživeti s svojo ljubljeno osebo ali bližnjimi. Sprejmite priložnosti, ki prihajajo.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Ne zanašajte se na nepomembno dogajanje. Zaupajte, da se bo reševalo drugače, hitreje, resnica pa bo končno privrela na dan, kar marsikomu ne bo najbolj pisano na kožo.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Želite si nekaj več, a vseeno se zavedate, da je to trenutno nemogoče, posebno v ljubezni, kjer ste že storili preveč napak. Odvečno energijo raje uporabite v smeri, ki vam je všeč.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Zaradi energije lune v raku boste imeli občutek da ste nekoliko v podrejenem položaju, vendar se bo situacija kmalu stabilizirala. Priznali si boste tudi nekaj napakic, ter začutili olajšanje.

Vas zanima: IMATE OB SEBI MOŠKEGA, KI SE JE SPOSOBEN ISKRENO POGOVORITI? ali ASTRO PROFIL ZNANIH: LUKA CIMPRIČ