Dnevni horoskop za soboto 8. julija 2023

Horoskop
Dnevni horoskop za soboto 8. julija 2023

Dnevni horoskop za danes, soboto 8. julija 2023

Predviden čas branja: 4 minute

Dnevni horoskop za soboto 8. julija 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Drastične spremembe, po katerih hrepenite še morda niso dosegle točke zrelosti, zato ne bodite nestrpni.

Horoskop nasvet za današnji dan: Danes se boste ustavili na kritičnem razpotju predhodnih ciklov, kar vas vodi v nihanja in neodločnost.

Horoskop
Luna preide v znamenje Ovna

Danes ob 21:19 uri Luna preide v znamenje Ovna

Danes skozi dan z luno v ribah, simbolizirajo psihizem, tisti mračni notranji svet v katerem se komunicira z višjimi vodniki. Primanjkovalo bo stanovitnosti, povečana bo vaša sprejemljivost za vtise. Občutili boste odtujenost od realnega pogleda, vaše notranje doživljanje pa bo zelo bogato. Potreba po združitvi vas lahko prisili v žrtvovanje svoje lastne osebnosti. Težko boste v teh dneh ohranili določeno enotnost, saj boste ves čas nihali med danimi možnostmi ter podlegali vplivom.

Težavam in zapletom se boste v tem času raje umaknili.

Zvečer, ko preide Luna v znamenje Ovna, pa se boste vsega lotili z več elana in z lahkoto boste dokončali nekaj, kar vas bremeni že nekaj dni. Prihaja tudi brezobzirnost in težje razumevanje dejstev, ki jih lahko spregledamo. Pazite se poškodb in nerodnosti, še posebej na območju glave in v prometu, kjer bo v teh dneh več ljudi morda prevozilo rdečo luč. Šport je najboljša izbira v teh dneh, saj boste usmerili svojo odvečno energijo v gibanje.

Danes praznuje Tadeja Ternar : Astro profil

Tadeja, ki ima Sonce v raku je previdna, zadržana in občutljiva. Zanjo je vsekakor najboljša izbira skupno, družinsko življenje, ki povečuje njen občutek varnosti. Z luno v znamenju strelca se rada podaja v neznane, globoke poti in avanture, kjer najde svoj smisel. Odlično se znajde v vseh situacijah, saj je polna entuziazma. Svoje srce nosi na dlani in zelo rada deli svoje občutke.

Pristop je iskren, pošten in obarvan s številnimi ambicijami. Tadeja je zelo močna oseba, kar odraža s svojim načinom komuniciranja. Na druge ima močan vpliv in zna biti s svojim prodornim pogledom zelo prepričljiva. Spremljajo jo predispozicije za vodenje in vladanje, saj zna s svojo prodorno naravo prepričati množico. Ker je dobra in kritična opazovalka, hitro prebere vsako zgodbo.

Naj bo tvoja samozavest večja kot tvoj ego.

Loesje

EKSPLOZIVNA ČUSTVA IN RAZPOLOŽENJE

Rojeni v znamenju raka in dogodki na današnji dan:

  • Philip Johnson, ameriški arhitek
  • Edo Mihevc, slovenski arhitekt
  • Jožef Horvat, slovenski politik in fizik
  • Ena Begović, hrvaška filmska igralka
  • Tina Gorenjak, slovenska gledališka in filmska igralka, pevka

Na današnji dan NATO povabi v članstvo Poljsko, Češko in Madžarsko ter zavrne Slovenijo in Romunijo. Izide prva številka Wall Street Journala. Vasco da Gama se odpravi na svojo prvo pot proti Indiji. Wikipediji se pridružita različici v madžarščini in hebrejščini. Rodil se je Alfred Binet, francoski psiholog in izumitelj testa inteligentnosti ter Ferdinand von Zeppelin, nemški graditelj zrakoplovov. Umrl je Percy Bysshe Shelley, angleški pesnik in Vivien Leigh, angleška gledališka, filmska igralka.

Kakšno bo današnje počutje?

Dnevni horoskop napoveduje, da energija prinaša močno intuicijo ter zamišljenost.

Katera znamenja zodiaka se boste bolj težko zbrala?

Danes se boste težje zbrali rojeni v zračnih znamenjih.

Preberite tudi: HOROSKOP: KAKŠNEMU TIPU OSEBNOSTI BI SE MORALI IZOGNITI? ali SPANJE JE KLJUČNEGA POMENA ZA KAKOVOSTNO ŽIVLJENJE

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Nekdo od prijateljev vas bo danes presenetil s simpatično zgodbo. Tako v zasebnih odnosih kot pri delu pokažite skozi dan, ko se bo luna še nahajala v znamenju rib več izvirnosti.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Premislite, kaj se kuha v ozadju zadeve o kateri ste veliko slišali in kako bi se lahko odzvali. Zaupajte vase in ne glede na vse ohranite samozavest, ki vam bo še kako prišla prav.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Res je, da imate svoje sisteme ter prijeme, od katerih ne odstopate, toda čas je, da se soočite z realnostjo. Pošteno se boste morali tokrat potruditi, da boste dosegli svoje cilje.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Popolnoma prepričani boste, da je nekdo, ki vas lahko razveseli za naslednjim vogalom, samo odločiti se morate, ali boste končno naredili tisti pomemben korak.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Težko boste popuščali pri svojih načelih, ki vam zagotavljajo navidezno čustveno varnost. Z vsem žarom boste obujali preteklost, ki sicer lahko za hip zasveti, a iskra ne bo trajala.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Strast ne bo prinesla enakega zadovoljstva kot prava ljubezen, pa če se še tako trudite. Dan prinaša sveže prebliske in spoznanja, ki jih boste povezovali z že znanimi zgodbami.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Vsekakor se je kdaj lepo vrniti v preteklost, a tam vam ne bo najbolj všeč. Ko se boste spopadali z ovirami, ne pozabite, da je treba stvari včasih le razmisliti ter skrbno analizirati.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Ne bodite črnogledi, stvari niso tako grozne kot izgledajo na prvi pogled. Morda si boste zaslužili še eno priložnost. Doma se morate nujno dogovoriti, saj vas trenutni položaj obremenjuje.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Znašli se boste v velikem zanosu, željni sprememb, h katerim vas bo navduševal vaš pionirski duh. Staro bo postalo zelo dolgočasno, novo pa kljub luni v ribah, ki se boji sprememb zelo zanimivo.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Doma vam še vedno nečesa primanjkuje, da bi bili popolnoma zadovoljni. Vse skupaj se bo zaradi lune v ribah, ki vas bo spremljala skozi dan odražalo v medsebojnih odnosih.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Ideje, ki se vam že dolgo pletejo po mislih boste končno realizirali. Izpolnite si tudi srčno željo, o kateri že nekaj časa premlevate ter si brez slabe vesti privoščite prijeten počitek.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Vsekakor se morate naučiti, da se trudite najprej zase, potem šele za najbližje. Za začetek se sprijaznite s tem, da vam vse ne more vedno teči gladko. Prebudila se bodo globoka čustva.

Vas zanima: HOROSKOP: ŽENSKE, KI CENIJO VSE KAR VSTOPI V NJIHOVO ŽIVLJENJE ali KAKO SE IZOGNITI ISKANJU TOLAŽBE S HRANO?