Dnevni horoskop za soboto 6. aprila 2024

Horoskop
Dnevni horoskop za soboto 6. aprila 2024

Dnevni horoskop za danes, soboto 6. aprila 2024

Predviden čas branja: 6 minut

Dnevni horoskop za soboto 6. aprila 2024. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. V mislih se bodo zaradi konjunkcije med Luno in Marsom kopičili dvomi ter razni zadržki, ki jih bo težko premostiti.

Horoskop nasvet za današnji dan: Kljub temu da se prebuja močna želja po urejenem tempu, okolje ostaja nervozno, polno skrbi, odrekanja in zatiranja želja.

Horoskop
Luna je v znamenju Rib

Luna je v znamenju Rib

Dnevi z luno v ribah simbolizirajo psihizem, tisti mračni notranji svet v katerem se komunicira z višjimi vodniki. Primanjkovalo bo stanovitnosti, povečana bo vaša sprejemljivost za vtise. Občutili boste odtujenost od realnega pogleda, vaše notranje doživljanje pa bo zelo bogato. Potreba po združitvi vas lahko prisili v žrtvovanje svoje lastne osebnosti.

Težko boste v teh dneh ohranili določeno enotnost, saj boste ves čas nihali med danimi možnostmi ter podlegali vplivom. Težavam in zapletom se boste v tem času raje umaknili. Na trenutke boste obstali v svojem svetu domišljije in notranjih vizij. Svoj obstoj boste opravičevali s koristnostjo, ali pa se boste znašli v svetu prividov. Bližina vode vas bo prebudila.

Ugodno za počitek, mirne oblike razvedrila, bivanje ob vodi, poslušanje glasbe, meditiranje in iskanje sprave. V komunikaciji boste bolj zadržani ter zmedeni, kar je lahko posledica manjvrednostnih kompleksov. Pojavila se bo odvisnost od spremenljivih razpoloženj, ljubezen pa bo bolj čustvene kot čutne narave.

Danes praznuje Pia Zemljič: Astro profil

Njeno Sonce se je ob rojstvu nahajalo v znamenju Ovna, in sicer v 10. Hiši, kar nakazuje, da se v življenju osredotoča na posel, kariero in zelo pazi na podobo, ki jo izraža v javnosti. Želi biti vidna, prepoznavna in cenjena. Je resna in delovna, vendar si zna vzeti tudi čas za druženje in zabavo, ter v vsaki situaciji poskrbeti zase.

Mars se je ob njenem rojstvu nahajal v znamenju Vodnarja v 8. Hiši, kar nakazuje, da jo odlikuje strast.

Neizmerno jo privlačijo skrivnosti. Polna je dvomov, zato v življenju ves čas išče skrite motive in drugačne namene, kot se ji zdijo na prvi pogled. Veliko svoje energije usmerja v denar in materialne zadeve. V odnosih je prilagodljiva, vendar samo če ima občutek, da ji nasprotna stran ljubezen in bližino vrača v pravi meri. Če ima občutek, da nekdo do nje ni iskren, se je sposobna popolnoma umakniti, vendar o tem ne bo pretirano razglabljala.

Čez življenje se lahko pritožujemo edinole, če od njega pričakujemo nemogoče.

Maksim Gorki

MESEČNI HOROSKOP

Rojeni v znamenju ovna in dogodki na današnji dan:

  • Aleksander Ivanovič Gercen, ruski socialistični revolucionar
  • Anton Herman Gerard – Anthony Fokker, nizozemski letalski konstruktor
  • Robert Kovač, hrvaški nogometaš
  • Zack Braff, ameriški filmski igralec in režiser
  • Tanja Poutiainen, finska alpska smučarka

Na današnji dan so nemški vojaki brez vojne napovedi napadli Beograd in ga silovito bombardirali. Začela se je okupacija Jugoslavije. Film Šelestenje je zmagal na 5. festivalu slovenskega filma. Na pobudo Marka Natlačna ustanovljen Narodni svet za Slovenijo. Potres v osrednjem delu Italije terjal več kot 150 življenj. Rodil se je Aasmund Olavsson Vinje, norveški pesnik in William Hallowes Miller, britanski mineralog, kristalograf. Umrl je Mik Soss, slovenski glasbenik, Avsenikov baritonist in Matija Jama, slovenski slikar.

Katera znamenja zodiaka se boste težje sprostila v ljubezenskih odnosih?

Težko se boste v odnosih sprostili rojeni v vodnih znamenjih. 

Katera znamenja zodiaka boste imela manj razumevanja za potrebe in želje drugih?

Najmanj razumevanja za potrebe in želje drugih boste imeli rojeni v zemeljskih znamenjih. 

Preberite tudi: VENERA, KI PREHAJA V OVNA, STAVI NA POGUM ali KO SE POVEŽETA DVE OSEBI, ROJENI V ZNAMENJU OVNA

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Čeprav obožujete pestro dogajanje, vam bo zaradi umirjene energije lune v ribah vsega preveč. Še bolj nemirni boste tisti, ki vas čaka še marsikaj neopravljenega ali nedogovorjenega.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Ko vas bodo doma nekaj prosili, se namesto da neprestano nergate potrudite in vložite več svoje energije v nekaj, kar bo dolgoročno pomembno tudi za vas, ne samo za ostale.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Spremembe, ki se bodo dogajale v domačem krogu bodo naporne, saj se bo nekdo želel o vsemu skupaj pogovoriti, vi pa boste pravi mojstri iskanja izgovorov in izmikanja.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Še vedno nihate, čeprav vas nekdo prepričuje o svojem mnenju in pogledu na določeno situacijo. Na čustvenem področju bo zaradi lune v ribah nekaj nejasnega, kar vas bo obremenilo.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Priznati si morate, da zamisel nekoga od domačih le ni tako slaba. Prebudite se v pravem trenutku ter sodelujte z optimistično energijo. Na področju ljubezni boste hrepeneli po ravnovesju.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

V telefonskem pogovoru, ki se bo razvil precej nepredvidljivo boste slišali nekaj, kar vas bo notranje obremenilo in oddaljilo od začrtane zgodbe, ki ste si jo pred kratkim ustvarili.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Srečanje se bo razvilo veliko bolj navihano, kot ste sploh pričakovali. Izredno dovzetni boste za lepe besede, laskanje in pihanje na dušo, ne pozabite pa na določene obveznosti.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Borite se za tisto, v kar verjamete, ne pozabite pa tudi na osebni napredek, s katerim se boste poslovili od težav z občutkom, da lahko najdete nekaj novega in bolj ustreznega zase.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Nekdo vas čaka, zato se zberite in se pogovorite o nadaljevanju. Pri nečem niste tako suvereni, kot ste želeli delovati v očeh drugih, kar vas lahko za trenutek nekoliko obremeni.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Pustili ste, da mine preveč časa, zato lahko v določeni situaciji izbruhnete, saj prihaja na dan tista bolj skrita stran vašega značaja. Luna v ribah vas vabi, da se posvetite ljubezni.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Zasanjani in zamišljeni se boste z energijo lune v znamenju rib lotili reševanja zadev na področju čustev. Počutili se boste tako dobro, kot že dolgo ne, saj boste okusili vonj po novem začetku.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

V domačem okolju boste vse naredili po svoje in se zraven še hudomušno nasmejali. Zadeve se bodo uredile po naključnem spletu okoliščin, ki se bo odvil nekoliko drugače.

Vas zanima: NADA SI OČITA, KER JE HČI POPOLNOMA BREZ VOLJE ali LAŽJE BOSTE USPELI NA PODROČJU, KI GA OBVLADATE