Dnevni horoskop za soboto 4. decembra 2021

horoskop.si
Dnevni horoskop za soboto 4. decembra 2021

Dnevni horoskop za danes, soboto 4. decembra 2021

Predviden čas branja: 3 minute

Dnevni horoskop za soboto 4. decembra 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Poskušali boste zbežati rutini in zadevam, ki vas utrujajo. S konjunkcijo med Luno in Merkurjem se začnite usmerjati proti stvarem, ki prinašajo svežino v življenje.

Horoskop nasvet za današnji dan: Vpliv Sončevega mrka prinaša idealistična, duhovna in filozofska vprašanja. Poiskali boste nove načine, kako se postaviti zase in si vzeti tisto, kar vam pripada.

horoskop
Luna je v znamenju Strelca

Luna je v znamenju Strelca

Strelec, deveto znamenje zodiaka, ki je po temperamentu kolerično znamenje, označuje zrelost ter konec jeseni. Njegov naravni cikel so zadnji žarki pred zagonom. Predstavlja duhovni razvoj in notranje preobrazbe, ter se skuša identificirati s puščico. Simbolizira vse kar je resnično in nesmrtno, ter misel, ki uvaja svetlobo in ustvarjalni organ, ki odpira da oplaja, ki razpolavlja, da omogoča sintezo. Je tudi žarek svetlobe, ki razsvetli zaprt prostor. Povečuje potrebo po razširjanju obzorij, se ne zmeni za težo in simbolično prekorači zemeljske razmere.

Prisotna je duhovna potreba po osvojitvi zunaj možnega dosega.

Združuje odločitve in sinteze. Ko puščica preleti na določen cilj, uprizarja izpolnitev. Izraža popolno odprtost vesolja, sintezo zemeljskega in nebeškega, človeškega in božanskega, podzavestnega in nad zavestnega. To je zanos ter širjenje brez konca, ki ima svoj cilj, najvišjo združitev z vesoljno energijo. V dneh z luno v strelcu ozračje preveva optimizem, postanemo bolj živahni, iskreni, zaupljivi, optimistični in radodarni. Zaželimo si svobode. Zunanji vtisi bodo delovali na vas in v teh dneh boste z lahkoto razgibali svoje srce in razum. S strastno vročekrvnostjo boste v odločitvah pogosto prenagljeni.

Danes nastopi Sončev mrk

Sončev mrk, ki nastopi ob 8.34 uri bo sprožil zunanje spremembe, dogodki zunaj vas se lahko postavijo na pot temu, kar si želite, in spremenijo poti, po katerih hodite. Ta vpliv vas bo skoraj prisili k iskanju drugačne poti. Na splošno so spremembe, ki jih prinaša Sončev mrk, pozitivne, saj je Sonce v astrologiji zaznamovano kot pozitiven planet. Mrk vam bo pokazal, kako pripravljeni ste na določeno zadevo v resnici. Vpliv vam je namenjen, da od sebe zahtevate več, dogodki pa se bodo izkazali za preizkus vaše moči in odločnosti. Skušajte spremembe ki prihajajo sprejeti z odprtimi rokami in odprtim umom.

Če se nahajate pred izzivi zaradi nepričakovanih motenj, lahko iskrena in odprta refleksija razkrije vašo vlogo v trenutnih dogodkih, ne glede na to, kako naključno so zunaj vašega nadzora. Ugotavljanje sedanjih posledic preteklih dejanj in opustitev zanikanj in trditev vam bo v veliko pomoč pri premikanju naprej z globljo modrostjo, ki podpira bolj prebujeno odzivnost v prihodnosti. Glavni pomen tega delovanja je, da se pred izzivi pojavi ponižnost in ne obup.

Vsi imajo jasno mnenje o tem, kako naj bi drugi morali živeti, vendar ne vedo, kako živeti svoje življenje.

Paulo Coelho
  • Anton Sovre, slovenski filolog in prevajalec
  • Matjaž Klopčič, slovenski filmski režiser
  • Jeff Bridges, ameriški filmski igralec
  • Tyra Banks, ameriška manekenka
  • Andrej Komac, slovenski nogometaš

Na današnji dan proti Marsu izstrelijo vesoljsko sondo Mars Pathfinder, ki nato sedem mesecev pozneje uspešno pristane na rdečem planetu s čimer se začne novo obdobje raziskovanja Marsa. Rodil se je Sergej Bubka, neprekosljivi rekorder v skoku s palico in atletinja Britta Bilač. Umrl je Frank Zappa, ameriški glasbenik in Ivana Kobilca, slovenska slikarka.

Kakšen vpliv bo simboliziral energijo današnjega dne?

Dnevni horoskop napoveduje Sončev mrk, ki vas usmerja, Mlaj, ki vas prebuja ter konjunkcijo med Luno in Merkurjem, ki bo poskrbela za dobro komunikacijo.

Katera znamenja zodiaka boste danes zaznala, kaj bi morali v prihodnje spremeniti?

Danes boste spoznali, da morate nekaj spremeniti rojeni v ognjenih znamenjih.

Preberite tudi: PRISTEN POGOVOR LAHKO REŠI ŠTEVILNE TEŽAVE ali LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC DECEMBER 2021

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Od vas se zahteva, da se umirite in počakate na pravi trenutek. Hitro reagiranje bo nosilo težave v zasebne odnose. Z malo potrpljenja in sposobnostjo dati sebe na prvo mesto boste nepremagljivi.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Nihče vas ne more povsem očarati, nekako ste zadržani, vztrajate pri svojih odločitvah. Tekom dne se boste skušali priklopiti na bolj optimistično delovanje, prisoten bo tudi kanček humorja.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Počasi se daleč pride, čeprav zaradi Sončevega mrka ne boste preveč prepričani o tem. V določeni situaciji boste ostali brez besed. Morda se preprosto ne bi radi izpostavljali.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Ob sebi si boste želeli nekoga, ki vam bo izkazal nekaj pozornosti. Za nekaj bolj konkretnega se boste odločili šele proti večeru. Energija mrka vas vodi v pesimizem.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Razjezili vas bodo tisti, ki imajo vedno pripravljen odgovor za vsakogar. Preveč ste napeti, namesto da bi si počasi poiskali izhod iz težav in komplikacij ter zadihali spontanost.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Energija Sončevega mrka bo spodbujala intenzivnost, bojevitost in spremembe po katerih že dlje časa hrepenite. V odnosih se boste skušali usmeriti k iskrenemu delovanju.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Radi bi se podali v akcijo, toda zaradi vpliva Sončevega mrka se morate prilagoditi in popustiti tam, kjer si tega niti malo ne želite narediti. Na koncu boste zadovoljni z odločitvijo.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Dočakali boste prijeten klic, veliko si bosta povedala, vse bo potekalo dokaj sproščeno. Prav zato nadaljujte spontano in brez pretiranega načrtovanja kaj bi še morali narediti.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Danes, ko bo luna v vašem znamenju boste upoštevali le prvi občutek, čeprav je to včasih površen pristop, ki ga bo tokrat potrebno spremeniti. Razmislite tudi o bolj resnih stvareh.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Ob sproščenem delovanju v družinskem krogu se boste počutili odlično. Naklonjene vam osebe, ki so čustvene in spontane. Pričakujte novosti v povezavi s pomembno zadevo.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Dogajalo se bo predvsem na področju ljubezni. Nekdo vas bo povsem prevzel in očaral, še posebej, če ste se dolgo mučili v dvomljivih čustvenih zapletih in težavah.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Energija Sončevega mrka vam ne bo najbolj naklonjena, zato pazite, da se zelo obetavna zgodba ne bo začela vrteti v negativni smeri. Ostanite zvesti sami sebi ter svojim željam.

Vas zanima: Mesečni horoskop DECEMBER 2021 ali S KATERIMI ZNAMENJI SE STRELCI V ŽIVLJENJU NE UJEMATE?