S KATERIMI ZNAMENJI SE STRELCI V ŽIVLJENJU NE UJEMATE?

S katerimi astrološkimi znamenji se strelci v življenju ne ujemate?

S katerimi astrološkimi znamenji se strelci v življenju ne ujemate?

Predviden čas branja: 4 minutes

Katera znamenja zodiaka so tista, ki se s svobodnim strelcem v življenju ne znajdejo najbolj. To so znamenja, ki so na določenih področjih drugačna od strelcev, morda preveč natančna, zadržana in komplicirana…

PRIJATELJSKI ODNOSI

V prijateljskih odnosih strelec najtežje razume kozoroga in devico, ki delujta povsem drugače, bolj stabilno in preveč analitično. Čeprav si strelec, ki je zelo družaben želi imeti čim več prijateljev, mu to s preveč raztresenim dvojčkom običajno ne uspe. Rak je preveč občutljiv, zato se s strelcem, če gre za prijateljski odnos težje dopolnjuje. Tudi škorpijon je prijatelj, s katerim v prijateljskem odnosu strelec zaradi njegove skrivnostne narave porabi preveč svoje energije.

LJUBEZENSKI ODNOSI

Znamenji Strelec in Kozorog si v temperamentu zelo nasprotujeta. Predvsem ležernemu Strelcu, ki ljubi avanture in popotovanja, se mora Kozorog, ki ga zanima dolgoročni izid zveze, venomer dokazovati. Ker je to razmerje nasprotij, vendar z intenzivno spolno privlačnostjo, se med njima nasprotja z nekoliko več Kozorogove potrpežljivosti umirijo. Njuna zveza je strastna in polna ognja. Kozorogova energija se približa Strelcu predvsem, ko je vzburjen, kadar pa se počuti ogroženega, je ljubosumen in posesiven. Kozorog se venomer želi povzpeti na vrh gore, medtem ko Strelec hoče leteti čez vrh.

S katerimi astrološkimi znamenji se strelci v življenju ne ujemate?

Znamenju Strelca vlada zgovorni Jupiter, zemeljskem Kozorogu vlada disciplinirani Saturn.

Sčasoma se lahko njuna vez ohladi, ker vsakega od njiju zanimajo drugačne stvari. Kozorog je omejujoč samotar, ki slovi po strogosti, medtem ko je Strelec predrzen, družaben in zgovoren. Nastopaški Kozorog je previden z denarjem, kar pa se Strelca ne dotakne. Za doseganje ciljev imata različne poti, zato lahko njun boj preide v pravo bojišče.

Pustolovski Strelec in ustvarjalni Rak imata veliko možnost, da se srečata na potovanju ali v kakšni eksotični restavraciji.

Strelec je vodilna energija, pustolovski, ki venomer raziskuje nova obzorja, je z vodnim Rakom, ki potrebuje veliko pozornosti in varnosti, mešanica strasti in kompliciranega razmerja. Občutljivi Rak pričakuje več pozornosti, kot je zmore nuditi Strelec. Njuna strast je na začetku odnosa zelo intenzivna, goreča, vendar pa zaradi družinskega in zaščitniškega Raka lahko postane komplicirana. Oba potrebujeta veliko neomejenega prostora in če si tega ne dopuščata, se njuno razmerje izgubi v megli.

Za uspešno zvezo ne bo dovolj samo optimistični Jupiter, vladar Strelca, kajti nasprotovala bo zaščitniška Luna, ki vlada Raku, temveč bo potreben še obojestranski razum in obilo vložene energije.

V nasprotnem primeru vneseta ljubosumje in nemir. Za obstoj bo potrebno postaviti medsebojne skupne cilje. To razmerje ne bo enostavno. Za uspešno zvezo je smiselno vložiti trud v obliki potovanj, druženj, vendar prisluhniti Raku in se vselej vračati v naročje toplega doma.

KARIERA

Na področju dela in denarja se strelec najprej znajde v napeti situaciji z devico in rakom, saj za njegov okus preveč komplicirata in sta preveč občutljiva, da bi sprejela njegov direkten pristop. Strelce na področju kariere nervirajo tudi levi, ki mislijo da so v vsem najboljši. Ko je vse skupaj povezano še s financami, je najbolj čuden v očeh strelca kozorog, ki za strelčev okus ne zna uživati v materialni sreči.

DRUŽINSKI ODNOSI

V družinskih odnosih strelci niste najbolj kompatibilni z ribami in raki, saj razmišljajo popolnoma drugače, za vaš okus preveč sočutno. Težko v družinskih odnosih sprejemate tudi ovne, ki ves čas radi kradejo pozornost s tem da so v središču pozornosti. Na živce vam gredo tudi ljubosumni in preveč sarkastični posamezniki rojeni v znamenju škorpijona.

Kaj je tisto, kar strelce najbolj spravi ob živce v povezavi z ostalimi znamenji?

Strelce v odnosu z ostalimi znamenji najbolj spravi ob živce, da nekdo krade njihovo svobodo in jih nadzira.