Dnevni horoskop za soboto 30. julija 2022

horoskop
Dnevni horoskop za soboto 30. julija 2022

Dnevni horoskop za danes, soboto 30. julija 2022

Predviden čas branja: 5 minutes

Dnevni horoskop za soboto 30. julija 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, mednarodni dan močvirij. Kar lahko storite danes, ne odlašajte na jutri, pomagala vam bo tudi konjunkcija med Luno in Merkurjem.

Horoskop nasvet za današnji dan: Ne ozirajte se preveč na to, da vas nekdo neprestano kritizira, ker je stvar samo v zavisti.

horoskop
Luna v znamenju Device

Danes ob 20:10 uri preide Luna v znamenje Device

Skozi dan prihaja odlična energija, zato boste želeli biti opaženi in pohvaljeni. Ker boste vzhičeni in željni sprememb, se izogibajte pretiranemu zapravljanju, ki vas lahko zavede, raje za manjši znesek vplačajte srečko, ki vam modra prinese kaj več. Vaša energija bo povečana, zato se podajte v kakšne aktivne športne dejavnosti, da jo sprostite. Mikale vas bodo tudi strastne posteljne avanture, kjer boste drzni. Hrana bo nekaj nujnega, vendar ne na hitro, uživali boste v pripravljanju zakompliciranih jedi, na pojedino boste z veseljem tudi koga povabili.

Danes boste začeli vedno bolj intenzivno razmišljati o tem, da bi morali več narediti zase in za svoje telo.

Zvečer, ko je Luna v znamenju Device pa, med čiščenje, ki bo na prvem mestu, spadata tudi čistoča telesa ter skrb za zdravje in osebno higieno. Iskali boste kotiček zase, vendar se boste tudi tam težko popolnoma prepustili. Vedno bolj vas bo začela zanimati zdrava prehrana, zato se boste poglobili v prebiranje člankov in literature na to tematiko. Več kot odličen dan za pričetek diete. Poiščite kakšen nov, zdrav recept, ki vas bo navdušil, vendar izberite bolj enostavnega, saj vaše kuharske sposobnosti ne bodo ravno na vrhuncu. Všeč vam bodo zelenjavne kombinacije, o tem področju boste tudi več govorili in brskali po spletu. Da se boste boljše počutili, oblecite nevpadljiva oblačila, saj se z raznimi vzorci in močnimi barvami ne boste želeli izpostavljati. Uredite in pospravite si garderobno omaro, preglejte zanimive kombinacije, nato odvrzite, česar ne potrebujete več.

Danes praznuje Jamie Pressly: Astro profil

Njeno Sonce se nahaja v X. hiši Leva, zato je zelo energična, plemenita, radodarna, zabavna in optimistična oseba. Ogromno ji pomenita čast in videz, ter si privošči le najboljše, vendar pa jo označujeta tudi pretiran ponos in samovšečnost. Luna, ki jo ima v drugi dekadi Vodnarja, nakazuje na nenavadno in nepredvidljivo osebo, ki ceni neodvisnost in se hitro počuti utesnjeno, ni pa preveč romantična duša in je bolj razpršenega duha.

Zaradi ascendenta v znamenju Tehtnice, ima izrazit smisel za razvijanje prijetnih odnosov z drugimi ljudmi. Njen nastop je vedno umirjen in šarmanten. Skrbno pazi na svoj zunanji videz in se rada oblači po najnovejši modi. Nikoli pa s svojim videzom ne izstopa, vedno je elegantna in oblečena v umirjene barve. V življenju je velik oportunist in velikokrat na račun zunanjega miru zatira svoje želje in ambicije.

Danes praznuje Lisa Kudrow: Astro profil

Tipična Levinja, ki uživa v svojem življenju in svoji lepoti. Je zelo ustrežljiva, prijazna in prilagodljiva. Njena luna se je ob rojstvu nahajala v znamenju Strelca, kar nakazuje, da je svobodna in sproščena v ljubezenskih odnosih. Kompliciranja in pretiranega perfekcionizma enostavno ne prenese. Je zelo direktna in neposredna, ne prenaša krivic in nedorečenega, takoj hočejo opraviti z vsem.

Merkur in Venera sta se ob njenem rojstvu nahajala v znamenju Dvojčkov. Je klepetave narave, vendar o svojih skrivnostih ne razlaga širnemu svetu. Prepričana je, da se v življenju sama najbolje znajde, zato včasih zavrača nasvete.

Bogastvo, ki ga dosežem, prihaja iz narave, izvira mojega navdiha.

Claude Monet

Rojeni v znamenju leva in dogodki na današnji dan:

  • Paul Anka, kanadski pevec
  • Metod Benedik, slovenski teolog in zgodovinar
  • Arnold Schwarzenegger, avstrijsko-ameriški filmski igralec, politik
  • Kate Bush, britanska pevka
  • Nicky Hayden, ameriški motociklistični dirkač

Na današnji dan Slovenija postane članica Svetovne trgovinske organizacije. Apollo 15 pristane na Luni. Ameriški predsednik Lyndon Baines Johnson podpiše zakon o socialni varnosti, ki med drugim ustanovi Medicare in Medicaid. Odkrit je bil otok Malden, ki danes pripada Kiribatom. Ustanovljeno mesto Baltimore v Marylandu. Rodil se je Henry Ford, ameriški industrialec in Fran Ilešič, slovenski literarni zgodovinar. Umrl je Ivan Zorec, slovenski pisatelj in Ingmar Bergman, švedski gledališki in filmski režiser.

Najljubša stvar danes bo?

Dnevni horoskop napoveduje, da vam bo najljubše uživati v dobri družbi.

Katera znamenja zodiaka boste danes zelo samozavestna?

Najbolj samozavestni boste rojeni v ognjih znamenjih.

Preberite tudi: NESTALNOST IN ŽIVLJENJSKI CIKLI USPEHA in PRIHAJA RETROGRADNI JUPITER V OVNU

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Okoliščine v domačem okolju so se očitno povsem spremenile in zdaj prihaja z luno v znamenju leva prijetna priložnost, da naredite nekaj zase. Dovolite si čutiti in se pomakniti naprej.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Čeprav bodo vsi v vaši bližini pozitivno naravnani, boste začutili prevelik pritisk. Ne trudite se preveč, le čas bo pokazal svoje. Ni pravi dan za večje osebne podvige, zato z njimi počakajte.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Zaradi nemirnega počutja boste večkrat zamenjali temo. Spremembe vam bodo prijale, brez težav se boste prilagajali, vendar ne boste točno vedeli, kaj je tisto, kar je trenutno najbolj nujno.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Ko se boste končno otresli določenih skrbi, se bodo zadeve počasi začele reševati v pravi smeri. Ne tuhtajte predolgo, kako boste nekaj povedali. Spontanost bo tokrat najboljša rešitev.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Nekdo s svojimi negativnimi pripombami kali vaše navdušenje. Maščuje se vam, ker ste pred kratkim po nepotrebnem zapravljali čas z brezveznimi vprašanji. Pokažite več zanimanja.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Vse skupaj boste ocenili pravilno. Ob vas bo nekdo, ki bi vam izredno rad pomagal, ter z vami navezal tesnejše stike. Skrbi povezane s čustvi se počasi umikajo iz vašega obzorja.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Odprle se vam bodo nove poti, saj vas vodi energija leva, ki poudarja pogum. Tokrat boste prišli do mnogih zanimivih spoznanj in zaključkov, še posebej na področju osebnega delovanja.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Končno boste dobili odgovor na najbolj pereče vprašanje, posebno glede spremembe v domačem krogu. Marsikaj je na vaši strani, planeti vas tokrat vzpodbujajo, zato nikar ne obupajte.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Pričakovali boste več strasti in prebujenih čustev, dobili pa odgovor, ki se nikakor ne ujema z vašimi željami. Osredotočite se na pomembne obveznosti, poskrbeti morate tudi za finančno področje.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Skušajte delovati brez oklevanja, posebno če bi radi doživeli kaj novega v ljubezni. Če boste navezali stike v novi okolici, to vam bo vsekakor koristilo. Znebite se občutka, da niste zaželeni.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Iznajdljivi boste, morda nekoliko nestrpni ter polni raznih zanimivih predlogov, posebno doma. Mikalo vas bo zanimivo učenje novih poti, tistih, ki so bile do sedaj velika neznanka.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

V iskanju odgovorov boste zvečer, ko luna prehaja v devico rahlo razočarani, saj prav nič ne bo tako, kot se bo zdelo na prvi pogled. Preveriti boste morali vsako informacijo posebej, da vas slučajno ne prenesejo okoli.

Vas zanima: NAUČITE SE DELOVATI TUKAJ IN ZDAJ