Dnevni horoskop za soboto 29. januarja 2022

horoskop danes
Dnevni horoskop za soboto 29. januarja 2022

Dnevni horoskop za danes, soboto 29. januarja 2022

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za soboto 29. januarja 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Več se boste zaradi konjunkcije med Luno in Marsom ukvarjali z domačimi težavami ali dolgo razmišljali, kaj storiti glede zahtevnejše zadeve, ki krade vaš spanec.

Horoskop nasvet za današnji dan: Ne čakajte predolgo, sicer vam bo vse skupaj še težje. Če ne boste previdni, se lahko vse skupaj zelo zaplete.

horoskop
Lunin dnevni vpliv

Danes ob 10:09 uri Luna preide v znamenje Kozoroga

Kozorog je deseto znamenje zodiaka, po temperamentu melanholično znamenje, vlada obdobju starosti in označuje začetek zime. Je hladno, strogo, konzervativno, moralistično, praktično in dogmatično znamenje. Zodiakalna funkcija kozoroga je izjemna koncentracija, čvrsta struktura, voluntarizem in močna ambicija. Predstavlja naravni cikel semena, zamrznjenega v zemlji. Življenjska energija je skrčena v središču teme, pred veličastnim izbruhom. Nagibajo se k neugnanemu, napetemu delu, pri tem pa so zelo vztrajni. Navidezna smrt narave ustreza duhovni polnosti v času največje človeške domiselnosti, kajti v tem času na polju ni dela.

Kozorog ima čudovit energetski potencial, kljub temu da je na prvi pogled zelo hladen in trd.

V medsebojnih odnosih je v dneh z luno v kozorogu začutiti precej hladu, odmaknjenost in pomanjkanje sočutja. Poudarek je na poslovnem področju, pogovori se vrtijo okrog politike in gospodarstva. V teh dneh bodo vaše življenjske zahteve bolj skromne, pojavili pa se bosta tudi varčnost in kritičnost. Z ljudmi boste težje poiskali stik, primanjkovalo vam bo tudi nežnosti.

Bodi dober in radodaren brez pričakovanj o nagradi, in se pomiri z dejstvom, da bo dobrota našla svojo pot nazaj do tebe.

Princesa Diana

Kaj pravi horoskop za soboto 29. januarja 2022?

Rojeni v znamenju Vodnarja in dogodki na današnji dan:

  • France Onič, slovenski pesnik
  • Bianca Maria Piccinino, italijanska novinarka
  • Oprah Gail Winfrey, ameriška TV voditeljica
  • Tomaž Svete, slovenski skladatelj in dirigent
  • Josip Iličić, slovenski nogometaš in reprezentant

Na današnji dan se v Jesenicah odigra prva uradna tekma hokejskega kluba Jesenice. Slovenija ratificira Lizbonsko pogodbo. Rodil se je Romain Rolland, francoski pisatelj, nobelovec in Anton Pavlovič Čehov, ruski pisatelj, dramatik. Prav tako se je rodil ameriški igralec Tom Selleck. Umrl je Robert Frost, ameriški pesnik in češki skladatelj Karel Svoboda, avtor glasbe za risano serijo Čebelica Maja.

Kako bo na počutje vplivala konjunkcija med Luno in Marsom?

Dnevni horoskop napoveduje netolerantnost, razdražljivost in vznemirjenje.

Katera znamenja zodiaka boste imela manj razumevanja za potrebe in želje drugih?

Najmanj razumevanja za potrebe in želje drugih boste imeli rojeni v zemeljskih znamenjih.

Preberite tudi: KITAJSKI HOROSKOP: PRIHAJA LETO ČRNEGA VODNEGA TIGRA ali KITAJSKI HOROSKOP 2022: PREVERITE, KAJ ČAKA VAŠE ZNAMENJE

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Zjutraj, ko bo luna še v strelcu, vas bo zamikalo popolno predajanje čustvom. Kljub temu, da zastavljenih ciljev ne boste dosegli boste na osebnem področju navihani in več kot zadovoljni.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Občutili boste preskok intelektualne energije, ki pa ga ne boste mogli sprostiti tako, kot to ustreza vam. Ne boste pa imeli energije, ukvarjati se z ovirami, ki se bodo pojavile, raje boste uživali.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Vezani dvojčki, s partnerjem si bosta izkazovala nežnost, vendar kljub temu ne boste popolnoma sproščeni, saj zaznavate, da je vajino razmerje zašlo na stransko pot. Samski, nekdo se vam bo nasmehnil.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Preveč ste zamišljeni in pravzaprav ne veste točno, kam bi se obrnili. To velja tako na delu in pri študiju, kot tudi v družinskih odnosih. Besede ne bodo dovolj, raje poskrbite za dejanja.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Rutina, ki jo obvladate, vam bo z energijo lune v kozorogu pomagala do boljših poslovnih rezultatov, a ne zanašajte se samo nanjo. Treba bo razširiti obzorja in se odpreti novemu znanju, zato bodite budni.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Določenim družinskim zadevam se ne boste mogli izogniti. Bolje, da se jih kar lotite, saj same od sebe ne bodo dobile ugodnega zaključka. Ne bodite odrezavi, tudi če vas bodo ves čas nekaj prosili.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Razmišljali boste o prekinitvi nečesa, kar vas ne osrečuje. Ne glede na vse sitnosti, ki bi pri tem nastale, vas luna v kozorogu vodi k zelo realnemu razmišljanju in resnim odločitvam.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Čeprav ne boste najbolj zadovoljni, se boste trudili, da se boste z vsemi lepo razumeli. Če je mogoče, si vzemite trenutek samo zase, lepo vam bo. Večer prinaša toplino, ujemite jo.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Zbudili se boste z nejasnim občutkom, da nečesa še niste uredili tako, kot bi drugi od vas pričakovali. Prevelika napetost se bo zaradi lune v znamenju resnega kozoroga odražala na želodcu.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Bodite pozorni na nekaj, kar boste slišali čisto slučajno. Izkazalo se bo, da gre za pomembno informacijo. Vaše srce se bo sedaj lažje odprlo za novo prijateljstvo in morda tudi za ljubezen.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Ne bodite presenečeni, če vas bo nekdo ves čas zbadal in izzival. Tudi vi boste imeli nekaj več dela z nadziranjem čustev. Pomagal vam bo nasmešek na obrazu, ki pa ga bo skrivala luna v kozorogu.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Pomemben vam bo predvsem občutek, da ste nekaj kar vas je vleklo navzdol končno spremenili. Ljubezenske energije bodo sicer zelo resne, vendar po drugi strani tudi stabilne.

Vas zanima: ZAUPATE NOTRANJEMU GLASU, KO VAM NEKAJ PRIŠEPNE ali NAJBOLJŠA DELOVNA MESTA ZA VODNARJE